27 december 2017 
in Reviews

Strakke Buik Bijbel review

strakke buik bijbel downloadenWil jij een sixpack trainen of die lelijke vetrolletjes eraf trainen? Dan ben je ongetwijfeld de Strakke Buik Bijbel online tegengekomen.

Waarschijnlijk heeft het internet je nog niet helemaal overtuigd, en ben je opzoek gegaan naar een Strakke Buik Bijbel review of meningen en ervaringen van anderen.

Dat is maar goed ook! Om de kans op een miskoop te voorkomen raad ik je aan om dit artikel goed door te lezen.

Tevens voorkom je met de tips in dit artikel dat je teveel betaalt voor de Strakke Buik Bijbel. Of nog erger, dat je opgelicht wordt door een neppe website! Lees snel verder.

Wie is de auteur?

Als je op het internet zoekt naar de auteur van de Strakke Buik Bijbel dan kom je twee namen tegen, namelijk Oscar Helm en Glenn Goossens. Maar waarom kom twee namen tegen voor hetzelfde boek?

Het is niet zo dat Oscar en Glenn dit boek samen hebben geschreven. Het klinkt best vaag, maar het heeft niets met oplichting o.i.d. te maken.

Glenn Goossens is de auteur van de eerste versie van de Strakke Buik Bijbel, echter heeft hij de handelsnaam verkocht aan Oscar Helm.

Strakke Buik Bijbel Glenn Goossens en Oscar Helm

Oscar Helm heeft vervolgens het boek herschreven en in een nieuw jasje gestoken. Als je het mij vraagt heeft Oscar het boek aanzienlijk verbeterd.

De verkoop van de Strakke Buik Bijbel

Oscar Helm en Glenn Goossens kennen elkaar goed, en beiden werkte voor de verkoop al regelmatig samen.

Waar Glenn meer gericht is op krachttraining, is Oscar gericht op het afvallen en het fitter worden in de algemeenheid. De Strakke Buik Bijbel was het eerste boek wat Glenn Goossens uitbracht.

Na meer ervaring op het gebied van krachtsport wilde hij zichzelf richten op een nieuw project, namelijk de Gespierde God. In mijn Gespierde God review lees je daar meer over.

Aanzien Glenn zich wilde storten op het nieuwe project, hebben beide in goed overleg besloten het boek van eigenaar te wisselen. Persoonlijk denk ik dat het boek hier inhoudelijk enorm door verbetert is.

Reactie Oscar Helm overkopen Strakke Buik Bijbel

Wie is Oscar Helm?

Goed, de auteur van de huidige Strakke Buik Bijbel is dus Oscar Helm. Maar wie is dat precies?

Oscar Helm is een 30 jarige blogger op HappyHealthy en auteur van twee boeken, waaronder de Strakke Buik Bijbel.

Zelf is Oscar een ervaringsdeskundige met afvallen. In zijn kinderjaren en studententijd begon Oscar Helm aanzienlijk aan te komen. Totdat hij op een moment heel goed besefte dat het niet verder kon, en hij besloot zijn leven drastisch om te gooien.

In mijn artikel over Oscar Helm lees je zijn hele levensverhaal.

Voor wie is de Strakke Buik Bijbel?

De Strakke Buik Bijbel is zowel voor man als voor vrouw. Het boek beperkt zich niet tot een kleine groep mensen. Maar betekent dat niet dat het boek veel minder effectief is?

Nee! Het boek richt zich op twee groepen mensen, namelijk:

  • Mensen die de lelijke vetrolletjes willen verliezen om een strakke buik over te houden.
  • Mensen die een zichtbaar sixpack willen.

Dit wordt apart behandeld in het boek, wat de effectiviteit verhoogd. Tevens heeft Oscar trainingsschema’s voor beginners, gemiddelde of gevorderde sporters. Hierdoor kun je op het juiste niveau instappen op je trainingsniveau, en daarin groeien. Dit maakt het boek zo krachtig en tijdloos.

Er zijn ook boeken die er vanuit gaan dat je een beginner bent, maar zodra je meer getraind hebt en dat stadium verlaten hebt moet je een nieuw boek kopen wil je nieuwe resultaten zien.

Kortom: de Strakke Buik Bijbel is voor iedereen die blijvende veranderingen wil zien aan zijn of haar buik. Tevens zijn de trainingsoefeningen uitermate geschikt voor thuisgebruik!

De inhoud van de Strakke Buik Bijbel

Goed, nu je weet dat de Strakke Buik Bijbel ook voor jou geschikt is kan je hieronder lezen over de inhoud van het boek.

Uit het onderzoek wat Oscar Helm heeft gedaan naar afvallen kwamen veel fabels en misverstanden naar voren. Vooral op het gebied van training en voeding bestaan er veel fabels.

De twee hoofdonderwerpen in het boek waren daarmee direct duidelijk voor Oscar: voeding en training. Dankzij de ontkrachting van de fabels kun je afvallen zonder honger te leiden, afvallen zonder te jojoën en kun je (met mate) blijven snoepen en vettigheid eten.

Waarom toch blijven snoepen en vettigheid eten? Oscar weet uit eigen ervaring dat het verbannen van iets uit je leven alleen maar meer verlangen naar datgene oproept.

Blijf de dingen eten die je graag eet, maar doe het met mate! 

…is het advies van Oscar.

Training

Training is de eerste belangrijke pijler in de Strakke Buik Bijbel. Er zijn enorm veel buikspieroefeningen te vinden op het internet. Maar zijn die allemaal wel zo effectief?

In zijn boek bespreekt Oscar buikspieroefeningen voor alle niveaus. Ongeacht of je een zwangere vrouw bent (geweest), een zwakkere rug hebt of je wil gaan voor een sixpack.

Daarbij zet hij alleen de beste en meest effectieve trainingsoefeningen op een rij. Deze zijn per zone ingedeeld, zoals de rechte, schuine, onderste en core buikspieren. Hierdoor zie je sneller en blijvend resultaat.

Tevens bespreekt Oscar ook vijf buikspieroefeningen die veel mensen uitvoeren, maar die je eigenlijk beter kunt verbannen uit je trainingsschema.

Voeding

Goede voeding bepaalt voor een aanzienlijk deel jou trainingsresultaten. Je kunt je helemaal te pletter werken in de sportschool of thuis, maar zonder de juiste voeding blijft een sixpack of de strakke buik uit.

Het is ook niet zo dat het alleen maar voeding is. Er moet een goede balans zijn tussen deze twee, en het belangrijkste is nog wel dat jij je prettig voelt met die balans. Dat zorgt écht voor dat lange termijn resultaat.

inhoud strakke buik bijbel

Oscar vertelt je in de Strakke Buik Bijbel welke bronnen van voedsel je het beste kunt binnenkrijgen en welke juist niet. Hierdoor begrijp je beter wat wel en wat niet goed voor je is. Dat is veel effectiever dan zomaar opvolgen wat iemand zegt.

Om je op weg te helpen heeft Oscar Helm ook een aantal kant-en-klare weekmenu’s toegevoegd aan het boek. Die weekmenu’s schotelen voor elke dag van de week een ontbijt, lunch en diner voor.

Bonussen

De Strakke Buik Bijbel wordt geleverd met een aantal bonussen. Om precies te zijn zeven bonussen! Deze bonussen zijn een prima aanvulling op de Strakke Buik Bijbel.

Het zijn bonussen als trainingsschema’s, voedingsschema’s en voorbeeldvideo’s van oefeningen. Tevens zijn er vier bonussen die je voorzien van extra leesmateriaal. Dat zijn:

  • Strakke billen: deze bonus is waar (bijna) alle vrouwen het om doen.
  • Strakke benen: in deze bonus leer je hoe je jouw bovenbenen strakker en sterker maakt en wat de voordelen daarvan zijn.
  • Vetrol vrij: je kent ze wel, de love handles. Deze vetrolletjes in de heupen zijn een van de eerste plaatsen waar vet zich opslaat. Met gerichte oefeningen kun je ze laten verdwijnen.
  • Strakke huid: naarmate je ouder wordt, wordt de huid losser en begint alles een beetje te hangen. Met deze bonus doe je daar wat aan!

Mijn Strakke Buik Bijbel review

Zelf heb ik de Strakke Buik Bijbel ook gekocht en toegepast in mijn leven. Deze Strakke Buik Bijbel review zou niet compleet zijn als ik niet over mijn eigen ervaring met het boek zou schrijven.

Mijn doel met het boek was het trainen van een wasbordje of sixpack, net hoe je het wilt noemen. Ik was een aantal kilo’s te zwaar. Er moest daarom eerst wat vet af voordat mijn buikspieren überhaupt zichtbaar zouden worden.

Persoonlijk vond ik de Strakke Buik Bijbel het meest geschikte boek voor dat trainingsdoel, omdat het specifiek op je buik gericht is.

Tevens vind ik het heel prettig dat Oscar vertelt WAAROM je iets moet doen. Hierdoor ben ik niet alleen maar informatie aan het overnemen, maar leer ik de informatie echt begrijpen.

Resultaat na 3 weken

Ik ging vol goede moed aan de slag met het boek. Toen de eerste resultaten kwamen groeide mijn zelfvertrouwen en werd mijn enthousiasme alsmaar groter. Ik had het idee:

Dit gaat me echt lukken! 

Na drie weken was er nog weinig zichtbaar van mijn sixpack, maar ik voelde me aanzienlijk fitter. Dit kwam door de enkele kilo’s die ik eraf gewerkt had.

Tevens begreep ik beter wat wel en wat niet gezond is qua voedsel. Met die kennis kon ik bepaalde gerechten van mij aanpassen zodat ze gezonder werden.

Hierdoor hoef ik de gerechten die ik graag eet niet te verbannen uit mijn leven, wat beter is voor het lange termijn resultaat.

Resultaat na 7 weken

Na zeven weken begon ik echt het idee te krijgen dat de Strakke Buik Bijbel mij al aanzienlijk goed had geholpen.

Ik wist ook dat ik mijn doel nog niet behaald had, maar ik was blij met de resultaten tot dusver.

Mensen in mijn omgeving begonnen mij te vragen wat ik deed, omdat ze zagen dat ik enkele kilo’s verloren was. Ik ging ook met meer enthousiasme en plezier door het leven, wat ook zijn effect had op de relaties met mijn vrienden en familie.

Resultaat na 13 weken

Ja, eindelijk! 

Na 13 weken van trainen en het bewust omgaan met mijn voedsel was het gelukt en was mijn wasbordje duidelijk zichtbaar. Ik was er zeer tevreden over.

Maar waar ik nog veel gelukkiger mee was, was de gedachte dat ik dit voor de lange termijn kon volhouden. De trainingsoefeningen waren helemaal opgenomen in mijn wekelijkse schema, en door de kleine aanpassingen in mijn gerechten ad ik veel gezonder.

Inmiddels is het al een ruime tijd geleden dat ik gestart ben met de Strakke Buik Bijbel, maar ik heb geen last gehad van een jojo-effect en de sixpack zit er nog steeds.

Er zijn natuurlijk wel maanden, net zoals de feestelijke decembermaand, dat ik één of twee kilogram aankom. Maar dat weet ik de volgende maand goed te corrigeren.

Ervaringen van anderen met de Strakke Buik Bijbel

Voordat ik het boek kocht, heb ik online veel Strakke Buik Bijbel reviews gelezen. Enkele van de vele positieve reviews wil ik met jou delen.

Thanks Oscar! Ik was ruim 25 kg te zwaar, maar dankzij de Strakke Buik Bijbel heb ik die 25 kg er in zeven weken vanaf weten te trainen. Ik ben nu bezig met een sixpack trainen! 

  • Ronald (28 jaar)

Ik schrijf niet vaak reviews, en al helemaal niet nadat ik mijn eerste resultaten zie. Ik weet van mezelf dat ik dan teveel uit emotie schrijf en daarnaast weet ik niet wat de lange termijn resultaten zijn. Op het moment dat ik deze Strakke Buik Bijbel review schrijf is het 7 maanden geleden dat ik het boek gekocht heb. Van een jojo-effect is totaal geen sprake en ik ben blij met mijn nieuwe lichaam. 

  • Moniek (37 jaar)

Duidelijk richtlijnen, duidelijk schema’s, concrete aanwijzingen en tips. Hier kan ik wat mee. Ik ben nu zo’n zes weken bezig en de contouren van mijn buikspieren worden langzaam aan zichtbaar. Top!

  • Willem (25 jaar)

Fysiek of digitaal boek?

Je hebt de keuze om het boek digitaal of fysiek aan te schaffen. Bij het digitale boek ontvang je een link om het boek te downloaden. Bij de fysieke variant krijg je deze link ook, maar daarnaast krijg je het boek ook thuisgestuurd.

Persoonlijk vind ik het digitale boek in PDF formaat wel handig om op mijn telefoon te zetten, zodat ik het altijd en overal kan lezen. Het fysieke boek vind ik daarentegen weer handiger lezen als ik ’s avonds lekker rustig op de bank zit.

De keuze of je voor een fysiek en/of digitaal boek gaat is aan jou. Je betaalt echter maar een tientje meer voor het fysieke boek. Een bedrag waarvoor ik het niet kon laten om voor het fysieke boek te gaan.

Beide boeken worden geleverd met de hierboven genoemde bonussen.

Waar is het boek te koop?

De Strakke Buik Bijbel is (vooralsnog) niet te koop bij Bol.com of in een fysieke boekwinkel. Alleen de officiële website van Oscar Helm is het enige verkooppunt waar je het boek kunt aanschaffen.

Er zijn wel andere websites die het boek ook ‘verkopen’, alleen de vraag is dan altijd maar of je het boek ook daadwerkelijk zult ontvangen.

Tevens kan het ook zijn dat die sites een illegale versie van het boek aanbieden, waardoor jij in de problemen kunt komen met de schending van auteursrecht.

Kortom: koop het boek van Oscar Helm altijd via zijn officiële website zodat je geen risico loopt. De link hieronder stuurt je naar die officiële website.

Garantietermijn

De Strakke Buik Bijbel wordt standaard geleverd met 60 dagen garantie. Zo’n lange garantietermijn zie je niet bij de meeste boeken.

Ikzelf vind dat altijd een teken van vertrouwen. Als de auteur van het boek namelijk geen vertrouwen heeft in zijn product zou diegene alleen de wettelijke garantietermijn van 14 dagen hanteren.

Oscar Helm staat dus voor de volle 100% achter zijn product en hij vertrouwt erop dat zijn boek jou gaat helpen met afvallen, fitter worden en/of het trainen van een sixpack.

Heb je na aanschaf toch het idee dat het boek niets voor je is? Dan kun je makkelijk je geld terugvragen, en Oscar stort het geld snel terug op je rekening.

Conclusie van de Strakke Buik Bijbel review

De conclusie van deze Strakke Buik Bijbel review is dat het product voor zowel man als vrouw is, voor zowel beginner als gevorderde en voor zowel het doel om af te vallen of om een sixpack te trainen.

De resultaten die ik, maar ook zeker anderen, behaalt hebben met het boek spreken voor zich. De reden waarom dit boek zo krachtig en effectief is komt omdat Oscar Helm het boek geschreven heeft uit een persoonlijke frustratie.

Hij weet dus waar de knelpunten, moeilijkheden en successen liggen. Hierdoor is zijn boek beter gericht op het behalen van jou doelen.

En dat weet Oscar goed. Zo goed zelfs dat hij 60 dagen garantie geeft op zijn boek. Daardoor kun je in principe de Strakke Buik Bijbel 60 dagen gratis uitproberen.

Wil je het boek veilig en met alle bonussen aanschaffen? Dat doe je op de officiële website van Oscar Helm. Klik op de link hieronder om naar die website te gaan.

Snel En Gezond Buikvet Verbranden? 

Jarenlang kampte Oscar Helm en zijn vriendin met overtollig buikvet waar ze maar niet vanaf kwamen. Totdat... Oscar 2 jaar lang alle wetenschappelijke artikelen over dit onderwerp had bestudeerd. In de Strakke Buik Bijbel deelt hij de technieken die wel en welke niet werken om voorgoed af te rekenen met buikvet! Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen