15 februari 2020 

Review: Is Het Spiermassa Protocol Mannen Zijn Geld Waard?

spiermassa protocol review ervaringen

Ben je niet tevreden met jouw lichaam? Dan wordt het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Hiertoe heb je vandaag de dag verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gezonder aan eten. Je kunt echter ook het Spiermassa Protocol Mannen gebruiken.

Toch kiezen veel mensen er nog voor om naar de sportschool te gaan om af te vallen en tegelijkertijd spiermassa te kweken. Indien je regelmatig sport en daarnaast gezond eet, heb je binnen de kortste keren een goed lichaam.

Sommige mensen slagen erin om binnen de kortste keren spiermassa te kweken. Helaas gaat dit niet bij iedereen even snel. Heb je ook moeite met het opbouwen van spiermassa? Dan is het Spiermassa Protocol (SP) mogelijk iets voor jou. In deze review vertellen wij jou hier alles over!

Wie zijn de auteurs?

Om jou uit te leggen wat het Spiermassa Protocol precies is, beginnen we bij het begin. Daarom lichten we eerst de auteurs van het protocol uit. Het SP is opgezet door de Droog Trainen Academie. Deze academie is in 2013 gestart door Rinus en Henry.

Deze twee heren zijn allebei coach binnen de academie en hebben daarnaast zelf ook een grote voorliefde voor sporten en een goed lichaam. De Droog Trainen Academie heeft door de jaren heen al honderden mannen en vrouwen geholpen met het realiseren van hun droomlichaam.

Henry van Es en RinusHet Spiermassa Protocol draait overigens niet alleen om het opbouwen van spiermassa, maar ook om het verliezen van vet en het creëren van een gezonde levensstijl. Je slaat dus twee vliegen in een klap wanneer je het SP volgt!

Wat is het Spiermassa Protocol Mannen?

Ben je nog steeds enthousiast? Dan vraag je je mogelijk af wat het Spiermassa Protocol precies is. In feite is dit een allesomvattend pakket om jouw droomlichaam te bouwen. Gebruikers krijgen te zien hoe zij hun spieropbouw kunnen maximaliseren door middel van hard, slim en effectief trainen.

Daarnaast ontvang je ook de benodigde kennis en tools om effectief spiermassa op te bouwen door middel van de juiste voeding en een methode met minimale restricties. Grote voordeel is dat je er vandaag nog helemaal zelfstandig mee kunt starten. Niveau of ervaring is niet aan de orde.

Het Spiermassa Protocol bestaat uit verschillende zaken. Indien je het SP bestelt, ontvang je een e-book met theorie over de jarenlange kennis en ervaring van de Droog Trainen Academie. Tevens bevat dit boek alle informatie die je nodig voor wat betreft training, voeding, supplementen en lifestyle.

inhoud spiermassa protocol pakket

Voor de echter ‘hardgainers’ is er extra uitleg aanwezig. Naast het boek krijg je ook een digitaal praktijkplan. Door dit simpele stappenplan weet je exact hoe je moet trainen, eten, progressie meet en aanpassingen doet voor een maximaal resultaat.

Het Spiermassa Protocol bevat daarnaast een trainingsschema voor 12 weken. Er zijn schema’s voor drie, vier en vijf dagen training per week. Alle trainingen zijn volledig gericht op het opbouwen van spiermassa. Je krijgt de trainingssplit, oefeningen, sets, reps, rusttijden en progressieve opbouw.

Alle schema’s zijn persoonlijk geschreven en getest, waardoor je maximaal resultaat bereikt. Last but not least omvat het Spiermassa Protocol een Macrocalculator. Met behulp van dit Excel-bestand bereken je in één seconde alle startwaarden voor jouw voedingsplan.

Voor wie is het Spiermassa Protocol geschikt?

Voordat je het Spiermassa Protocol aanschaft, ben je ongetwijfeld benieuwd of dit geschikt is voor jou. Het SP is geschikt voor mannen die van mening zijn dat zij te weinig spiermassa hebben.

Ook mannen die nieuw zijn met krachttraining en een vetpercentage van minder dan 20 procent hebben kunnen beginnen met het Spiermassa Protocol. Heb je wel ervaring met krachttraining en ligt jouw vetpercentage rond of onder de 10 procent? Ook dan is het SP geschikt voor jou.

Tot slot is het Spiermassa Protocol alleen geschikt voor gemotiveerde mannen, maar dat is natuurlijk meer dan logisch. Zonder motivatie slaag je er immers nooit in een goed en gezond lichaam te realiseren.

Er zijn ook bepaalde gevallen waarin het Spiermassa Protocol niet geschikt is. Dit is het geval voor:

  • Mannen die genoeg spiermassa hebben, maar over een te hoog vetpercentage beschikken (zie dan Droog Trainen Protocol Mannen)
  • Mannen die nieuw zijn met krachttraining en een vetpercentage boven de 30 procent hebben;
  • Mannen waarbij de motivatie ontbreekt.

Onze Spiermassa Protocol review + ervaring

Uiteraard schrijven wij deze Spiermassa Protocol mannen review niet op basis van gebakken lucht. Nee, wij als redactie hebben het SP uiteraard ook getest. Wat wij ervan vinden? We zijn zeer te spreken over het Spiermassa Protocol. Dit komt voornamelijk doordat het trainingsprogramma zeer compleet is. 

We waren vooral benieuwd naar het theoriegedeelte, omdat je de resultaten toch vooral in de praktijk moet behalen. Het bleek echter al snel dat de theorie bijzonder praktijkgericht is, waardoor het Spiermassa Protocol bijzonder eenvoudig te volgen is.

spiermassa protocol mannen review

Daarbij komt dat Henry en Rinus ervaren zijn en sporten echt hun passie is. Dit helpt ontzettend. Met het Spiermassa Protocol doe je veel kennis op over krachttraining, voeding en fitness. Mede hierdoor is het SP wat ons betreft toegankelijk voor nagenoeg alle mannen.

Heb je nog twijfels over de werking van het Spiermassa Protocol? Dat is niet nodig, want dit product doet echt wat het belooft. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en je krijgt echt waar voor je geld.

Tot slot willen we nog even benadrukken dat het Spiermassa Protocol zeer compleet is. Door het e-book met theorie richt het SP zich niet alleen op de praktijk, maar krijg je ook handige tips op het gebied van sporten en voeding.

Succesverhalen van gebruikers

Naast onze ervaringen met betrekking tot het Spiermassa Protocol ben je vast en zeker ook benieuwd naar andere Spiermassa Protocol mannen ervaringen. Daar zijn wij ook direct maar even ingedoken, om jou een zo goed mogelijk Spiermassa Protocol mannen review te geven.

Op het internet vind je de nodige reviews van het SP. Deze zijn stuk voor stuk geschreven door mannen die het Spiermassa Protocol gevolgd hebben. De reacties? Die zijn eigenlijk alleen maar positief.

Iedereen die het Spiermassa Protocol bestelt, is positief verrast over de opzet ervan. Zodra je de toegestuurde link opent, zie je namelijk direct dat het op professionele wijze in elkaar is gezet. Dit in tegenstelling tot veel andere trainingsprogramma’s.

Bij de meeste gebruikers worden de eerste resultaten van het Spiermassa Protocol binnen plusminus drie maanden zichtbaar. Het merendeel raadt aan om na de eerste twaalf weken de intensiteit van de training te verhogen.

resultaten spiermassa protocol mannen

Grote voordeel van het Spiermassa Protocol is volgens gebruikers dat je niet of nauwelijks lichaamsgewicht verliest. Je gewicht blijft min of meer hetzelfde. Verschil is dat het vetpercentage daalt en de spiermassa stijgt.

We hebben behoorlijk lang gezocht naar negatieve berichten over het Spiermassa Protocol, maar we zijn er niet in geslaagd deze te vinden. Hieruit trekken we de conclusie dat het Spiermassa Protocol bij vrijwel iedere man zijn vruchten afwerpt.

Wat is de prijs?

Overweeg je om vandaag nog te beginnen met het Spiermassa Protocol? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Normaal gesproken vraagt de Droog Train Academie 97 euro voor het Spiermassa Protocol. Jij kunt het SP nu echter voor slechts 47 euro aanschaffen via de speciale kortingslink.

Voor dit bedrag krijg je dus een e-book met theorie, een e-book met praktijkplan, trainingsschema’s (PDF) en een macrocalculator (Excel). Nadat de Droog Train Academie jouw betaling ontvangen heeft, krijg je binnen enkele minuten een e-mail met daarin jouw inloggegevens.

Zodra je de link ontvangen hebt, kun je direct inloggen en het Spiermassa Protocol downloaden. Na aankoop kun je dus direct beginnen met het opbouwen van spiermassa en het verminderen van jouw vetpercentage.

Conclusie Spiermassa Protocol review

De hamvraag van deze Spiermassa Protocol mannen review is natuurlijk: ‘Is het Spiermassa Protocol voor mannen zijn geld waard?’. Op basis van onze ervaring met het SP en de ervaringen van anderen zeggen wij volmondig ‘JA’.

De resultaten van het Spiermassa Protocol zijn op zijn verbluffend. Je moet er behoorlijk wat tijd in steken, maar het betaalt zich dubbel en dwars uit. In de eerst fase zie je nog niet heel snel veranderingen, maar laat je hier niet door weerhouden om door te gaan.

Indien je het Spiermassa Protocol volledig doorloopt, is jouw spiermassa straks flink toegenomen. Ben je een man en wil je jouw lichaam aanpakken? Dan raden wij het Spiermassa Protocol van harte aan!

Schaf het SP nu aan met een leuke korting via deze kortingslink link.

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen