28 maart 2018 
in Reviews

Droog Trainen Protocol mannen: mega populair!

Droog Trainen Protocol mannenHet ebook Droog Trainen Protocol mannen staat momenteel in de top 10 best verkopende ebooks.

Toch was dat niet de plek waar ik het ebook tegen kwam. Ik hoorde er namelijk twee mannen in de bus over praten. Een van de mannen had het ebook gekocht en had zeer positieve ervaringen.

Toen ik thuis kwam ben ik direct opzoek gegaan naar ervaringen met het Droog Trainen Protocol voor mannen. Online las (en lees) ik vele goede reacties.

Ik besloot het ebook aan te schaffen en te testen of al die positieve ervaringen wel echt waren (ja, ik ben een beetje een achterdochtig type).

In deze review ga ik je meer vertellen over:

 • De auteur van het Droog Trainen Protocol voor mannen (DTP)
 • Wat het ebook precies is
 • Ervaringen van mannen met het ebook
 • Mijn resultaten en ervaringen met het Droog Trainen Protocol voor mannen
 • Hoe je het Droog Trainen Protocol (PDF) veilig kunt downloaden (+kortingslink en 6 bonussen)

De auteur van het Droog Trainen Protocol mannen

Henry van Es is de auteur van het spraakmakende en populaire ebook Droog Trainen Protocol voor mannen. Wie is Henry van Es? Wat is zijn ervaring met droog trainen? En waarom doet hij wat hij doet?

Henry is een oud-marinier. Marinier was altijd een jongensdroom van mij, na het kijken van de vele Rambo films. Ik wilde ook soldaat worden en het land redden.

Maar goed, even terug bij Henry. Dat Henry door zijn achtergrond wel weet wat discipline en hard trainen is hoef ik je denk ik niet uit te leggen. Mariniers worden getraind om tot het uiterste te gaan en het lichaam maximaal te trainen.

Over deze kennis en ervaring schrijft Henry blogartikelen op zijn website. Puur als hobby om mensen te informeren en te helpen bij het trainen van het lichaam. Tenminste, zo begon het.

Deze hobby groeide al snel uit tot een zeer grote website met honderden bezoekers per dag, en bijna 50.000 likes op de Facebookpagina. Hierdoor heeft Henry van zijn hobby zijn beroep kunnen maken, en is hij gestopt als marinier.

Van hobby naar fulltime job

Inmiddels heeft Henry zijn blogwebsite, Droog Trainen Academie, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Zijn bedrijfsgegevens (KvK en BTW nummer inclusief adresgegevens) publiceert hij netjes op zijn website.

Alles is heel transparant. Persoonlijk vind ik het een prettige gedachte dat Henry zijn blogwebsite begonnen is en succesvol heeft gemaakt uit puur een hobby. Niet voor het geld dus.

Droog Trainen Academie ervaringen

De deskundigheid van Henry lees je ook echt terug in zijn blogartikelen, maar ook zeker in het ebook. Hij wil mensen echt vooruit helpen op zo’n goed mogelijke manier. Daarvoor vraagt hij wel inzet van jou.

Om zoveel mogelijk mensen te blijven helpen heeft Henry 4 producten op de markt gebracht. Het Droog Trainen Protocol voor mannen is hier een voorbeeld van. Maar dit ebook heeft hij ook in de vrouwenvariant.

Sanne, een medeschrijver op deze webiste, is bijna klaar met haar 12 weken trainingsperiode. Zij heeft dankzij het Droog Trainen Protocol voor vrouwen veel vooruitgang geboekt. Stel je voor: jij en je vriendin samen aan het droog trainen. Samen is het leuker dan alleen!

Wat is het Droog Trainen Protocol mannen nu eigenlijk

Het Droog Trainen Protocol voor mannen is een ebook in PDF formaat wat je kennis geeft over voeding en training. Het doel daarbij is een maximale vetverbranding behalen. Je gaat je metabolisme versnellen.

Maar “rust” is ook een zeer belangrijk onderdeel van het protocol. Hierin wordt de juiste balans tussen trainingen en rust beschreven.

In het ebook is er veel aandacht voor het behouden van spiermassa. Want dat is de grootste fout die veel sporters maken tijdens het droog trainen; ze verliezen spiermassa.

Met het Droog Trainen Protocol voor mannen gebeurt dat niet. Sterker nog, je maakt zelfs wat spiermassa aan. De informatie in het ebook is tijdloos, sommige trainingsoefeningen komen nog uit Henry’s mariniersperiode maar zijn vandaag de dag nog steeds toepasbaar.

Ook is de informatie in het ebook duidelijk geschreven en lekker to-the-point. Daar hou ik wel van. Niet allemaal van dat geneuzel over moeilijke fitnesstermen. Gewoon concrete uitleg hoe en waarom je iets doet.

Voor wie is het DTP mannen?

Het Droog Trainen Protocol mannen (DTP mannen) is toepasbaar voor een heel breed publiek. Uiteraard wel alleen mannen. Maar het is breed omdat het niet speciaal voor een bepaalde leeftijd is.

Het protocol is zeer geschikt voor beginnende sporters. Als je maar voldoende motivatie hebt om ermee te beginnen, garandeert Henry dat je een gespierd lichaam kunt krijgen.

Bijvoorbeeld mannen die gewoon lekker willen eten en drinken, zonder meteen een buik te krijgen. Of mannen die fitter willen worden, en zich ook zo willen blijven voelen.

Ook voor de gevorderde sporter die sneller progressie wil maken op een gezonde manier (zonder bijv. anabolen) is het ebook heel relevant. Dit geeft maar aan hoe breed het publiek is.

Gebruiker van DTP mannen

Dankzij de concrete aanpak van het Droog Trainen Protocol voor mannen is het publiek zo breed. Het is een getoetste methode (bij de marine) die gewoon werkt. Geen toeters en bellen, gewoon fitter en gespierder worden.

Kortom, wil jij:

 • Van je (bier) buikje af?
 • Weer zelfverzekerd over het strand lopen?
 • De frustratie dat anderen meer voortuitgang boeken dan jij wegnemen of voorkomen?
 • Sporten met plezier omdat je wekelijks vooruitgang ziet?
 • Tevreden en trost zijn op je lichaam?

Dan is het Droog Trainen Protocol voor mannen perfect voor jou! Wil jij direct beginnen met het ebook? Klik hier en ga direct naar de kortingspagina van Droog Trainen Academie.

Inhoud van het Droog Trainen Protocol voor mannen

Nog niet helemaal overtuigd? Lees gerust even verder. Er komt nog een leuke verrassing.

Het Droog Trainen Protocol voor mannen wordt geleverd als ebook, in PDF dus. Dit vind ik persoonlijk zeer handig om mee te nemen. Ik zet het ebook op mijn telefoon en ik kan het altijd lezen. Bijvoorbeeld als ik zit te wachten bij de tandarts.

Zoals ik al zei staan er niet allerlei moeilijke fitness termen in het ebook. Het ebook is daardoor vrij slank vergeleken met andere fitnessboeken.

Het DTP mannen is gewoon lekker to-the-point. Jij zit toch ook niet te wachten om eindeloos te lezen. Ik wilde althans na de eerste paar hoofdstukken meteen aan de slag.

In totaal telt het ebook 28 hoofdstukken en ongeveer 70 bladzijden. Niet te veel, en niet te weinig. Er wordt verteld wat er verteld moet worden, en niets extra.

Bonussen

Bij de aanschaf van het Droog Trainen Protocol voor mannen (via onderstaande kortingslink) krijg je maar liefst 6 gratis bonussen.

Deze bonussen sluiten goed aan bij het ebook, en zijn een zeer goede toevoeging. Mijn ervaring bij andere fitnessboeken is dat ze nog wel eens bonussen erbij stoppen om maar bonussen te kunnen geven.

Dat is in het geval van het DTP mannen niet zo. Hieronder lees je beknopt wat de bonussen zijn. Wil je meer informatie over de bonussen? Ga dan naar de kortingspagina waar een uitgebreidere beschrijving te vinden is.

De bonussen van het Droog Trainen Protocol mannen zijn:

 1. 12 weken trainingsprotocol voor de sportschool: in deze bonus zitten trainingsschema’s voor 3, 4 of 5 dagen. Deze schema’s zijn gericht op het trainen in de sportschool.
 2. 12 weken trainingsprotocol voor thuis: deze bonus is een trainingsschema voor oefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Het mooie is dat deze oefeningen allemaal zonder aanschaf van extra accessores uit te voeren zijn. Dus stel dat je nu het ebook besluit te kopen, dan kun je direct aan de slag.trainingsschema bonus Droog Trainen Protocol mannen
 3. Marconutriëntencalculator: deze calculator is heel handig om specifiek voor jou lichaam te bepalen wat je voedingsinname per dag mag zijn. Zelf hoef je allemaal geen moeilijke berekeningen uit te voeren. Dit doet de calculator voor je. Jij voert alleen enkele simpele gegevens van jezelf in.
 4. Ebook “Objectief progressie meten”: hiermee voorkom je dat je de ene week denkt dat je 2 kg bent afgevallen, terwijl de weegschaal de week erop aangeeft dat je 1 kg zwaarder bent geworden. Je kunt wel begrijpen wat dit met je motivatie doet, nietwaar?
 5. Lijst met voedingsproducten: deze bonus bestaat uit een enorme waslijst met voedingsproducten uitgesplitst per macronutriënt. Deze lijst is een zeer handig hulpmiddel in combinatie met de 3e bonus, de macronutriëntencalculator.
 6. Trainings- en voedingslogboek: in dit logboek kun je trainingsoefeningen en genuttigde voeding vastleggen per dag. Dit is geen mega interessante bonus, tenminste dat vind ik zelf. Maar het helpt je wel om direct een vliegende start te maken.

Ervaringen Droog Trainen Protocol voor mannen

Inmiddels ken ik persoonlijk al tientallen mannen die het Droog Trainen Protocol volgen. Dit is ook niet gek aangezien het protocol al meer dan honderden mannen met succes geholpen heeft.

De resultaten die met het programma geboekt worden zijn echt geweldig

- Rick:

Ik heb tijdens de 12 weken wel eens een drankje gedronken of een taartje genuttigd op een verjaardag. Je moet jezelf niets verbieden en blijven eten wat je lekker vindt, zoals het Droog Trainen Protocol voor mannen ook voorschrijft. Ik heb positieve ervaringen met het DTP en ik ben trots op wat ik in 12 weken heb bereikt

- Kay:

Het resultaat was verassend snel zichtbaar. De bereikbaarheid van de trainers via de Facebook groep vind ik ook heel fijn. Ik ben blij met het resultaat: vetpercentage met 7% gezakt en 5 kg afgevallen. En ik eet gewoon nog af en toe een pizza of hamburger. 

- Ron:

Inmiddels ben ik 3 maanden verder. Wat heb ik in die tijd veel geleerd over voeding, training en mezelf. Ik sport al 10 jaar, alleen nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt in een vrij korte periode. Ik zit nu echt een stuk lekkerder in mijn vel met mega veel energie. 

Kortom, alle drie de mannen hebben een hele positieve ervaring met het Droog Trainen Protocol mannen. Dit is ook niet gek als je ziet hoe ze lichamelijk veranderd zijn (zie hieronder). Om dan nog maar te zwijgen over de extra motivatie en zelfvertrouwen wat de mannen gekregen hebben.

resultaten en ervaringen Droog Trainen Protocol mannen

Er zijn maar weinig of geen negatieve ervaringen over het DTP voor mannen te vinden. Dit komt omdat het product heel duidelijk beschreven wordt en alleen geschikt is voor mannen. Doordat het zo specifiek is weet je vooraf waar je aan toe bent en wat je krijgt.

Mijn ervaringen met het Droog Trainen Protocol voor mannen

Zelf ben ik eind augustus 2017 (na een leuke vakantie) begonnen en heb ik de 3 maanden volgemaakt. Gedurende deze periode was het wel eens afzien, maar gelukkig heb ik doorgezet.

Waarom schrijf ik dan nu pas (7 maanden later) deze Droog Trainen Protocol mannen review? Simpel, ik wilde namelijk eerst wachten totdat ik zeker wist dat het geen jojo-verhaal is.

En ik moet Henry gelijk geven. Er treedt totaal geen jojo-effect op. Na de drie maanden was ik blij met wat ik bereikt had. Ik voelde me fitter en zat strakker in mijn vel.

Dit voelde zo goed, dat ik nooit meer terug wilde naar de ‘oude Mick’ die een paar kilootjes te zwaar was. Dankzij het Droog Trainen Protocol voor mannen heb ik een nieuwe levensstijl gevonden. Een veel gezondere.

Hieronder vertel ik mijn ervaringen met het aankoopproces, mijn gedachte bij de eerste keer doorbladeren en mijn resultaten met het ebook.

Wat gebeurt er na de aankoop

Als je het Droog Trainen Protocol voor mannen wilt aanschaffen wordt je naar een PayPro betaalpagina gestuurd.

PayPro is een partij die tussen verkoper en koper staat. Als jij betaalt innen zij het geld. De verkoper (Henry van Es) krijgt het geld pas als hij kan aantonen dat hij het product ook daadwerkelijk naar jou gestuurd heeft.

Om als zo’n tussenpartij te mogen optreden heb je een vergunning van de Nederlandse bank nodig. PayPro heeft die vergunning. Dat maakt Henry van Es ook direct een stuk betrouwbaarder.

Direct na de betaling op PayPro krijg je een mailtje van Henry van Es met daarin een downloadlink. Met die downloadlink kun je het ebook als PDF downloaden, maar ook de 6 bonussen.

Na aankoop had ik de PDF bestanden direct op mijn mobiel gezet, zodat ik ze overal mee naartoe kon nemen.

Eerste keer doorbladeren

De eerste keer dat ik het ebook doorbladerde viel mij gelijk de mooie en gestructureerde lay-out op. Via duidelijke koppen worden de hoofdstukken aangegeven, en met functionele plaatjes is de tekst beter te begrijpen.

Tijdens de eerste keer doorbladeren had ik ook wat stukjes tekst snel doorgelezen. Ik moet zeggen dat de teksten handig leesbaar zijn.

Je leest ook direct de professionaliteit van Henry. Lekker functioneel en to-the-point, zonder allerlei fitness no-nonsense.

Mijn resultaten

Deze review zou niet compleet zijn zonder mijn resultaten te delen. Op maandag 28 augustus 2017 begon ik met een te zwaar lichaam en de wens om wat kilo’s te verliezen met het Droog Trainen Protocol voor mannen.

Ik begon zeer goed en ik merkte direct dat ik fitter werd (waarschijnlijk ook omdat ik 3 weken helemaal niets aan sport had gedaan op vakantie). Dat gaf me motivatie om door te gaan.

In week 5 deed ik een tussentijdse meting en ik was al 3 kg afgevallen en mijn buik was 4 cm gekrompen in omtrek. Echt fantastisch! Dit gaf mij natuurlijk extra vertrouwen en motivatie dat het me ging lukken.

Na week 8 waren er ook echt mensen in mijn omgeving die het begonnen te zien. Ze zeiden dingen als: Wow Mick, wat ben jij gespierd geworden. Of Hey Mick, waar is dat bierbuikje gebleven?

Ervaringen droog trainen protocol mannen

Dat deed me van binnen heel goed. Aan het einde van de 12 weken periode had ik nog een keer objectief gemeten (dankzij bonus 4). Mijn resultaat met het Droog Trainen Protocol voor mannen: 7% extra spiermassa, vetpercentage van 19% naar 8% en bovenal mijn zelfvertrouwen dat enorm was toegenomen.

Tijdens de decembermaanden heb ik gewoon de lekkere dingen meegedaan en toch bleef mijn lichaam en gewicht onder controle. Hierna heb ik het sporten weer opgepakt, niet omdat ik mijn doel niet behaald had. Gewoon puur omdat ik voortaan veel voldoening haal uit het sporten.

Droog Trainen Protocol mannen prijs

Ben je benieuwd geworden naar de prijs? Ik heb het heel de tijd over een kortingspagina met extra bonussen, maar wat is de originele prijs dan.

De totale prijs van het Droog Trainen Protocol voor mannen is normaal €249,- (met bonussen). Via onderstaande link ontvang je dit pakket voor maar liefst 47 euro.

Deze prijs is de ene kant, maar bedenk je aan de andere kant eens wat het ebook je gaat opleveren. Je wordt gespierder, verliest kilo’s en je komt lekkerder in je vel te zitten. En dat voor nog geen 5 tientjes.

Dat is je lichaam toch wel waard?

90 dagen garantie

Bij de aanschaf van het Droog Trainen Protocol voor mannen krijg je een niet-goed-geld-terug garantie van maar liefst 90 dagen!

Dit is zeer ongebruikelijk lange garantietermijn voor een boek. Maar Henry staat volledig achter zijn product.

Ben je na 90 dagen (12 weken/ 3 maanden) niet tevreden met het boek? Dan stuur je Henry een mailtje en hij boekt direct je geld terug. Gewoon het volledige aankoopbedrag, 100%, alles.

Wat houd je nog tegen?

Droog Trainen Protocol mannen download

Wil je het ebook in PDF veilig downloaden, dan raad ik je aan om alleen via de officiële website van de Droog Trainen Academie te kopen (via onderstaande link kom je daar).

Op het internet zijn namelijk veel ‘aanbieders’ van het Droog Trainen Protocol voor mannen die claimen dat je het ebook gratis kunt downloaden. In plaats van een downloadlink krijg je een link die je computer vol met virussen zet.

Bespaar je die ellende, en kies voor de veilige weg. Al die ellende is je toch geen 50 euro waard?

Conclusie Droog Trainen Protocol mannen review

In deze review over het mega populaire ebook “Droog Trainen Protocol mannen” heb je kunnen lezen wat mijn ervaringen zijn met het ebook. Ook de ervaringen van anderen heb je kunnen lezen.

Er zijn gewoonweg heel weinig slechte ervaringen op het internet te vinden. En dat vind ik ook niet gek. Het product werkt gewoon. Het is simpel toe te passen, maar de resultaten zijn wel enorm.

Inmiddels zijn er al meer dan 850 mannen fitter, gezonder en gespierder geworden met het DTP voor mannen. En hier komen er dagelijks nog zo’n 30 tot 50 bij.

Kortom: wil jij fitter, gezonder of gespierder worden? Begin dan vandaag nog, schaf het product aan en ontvang het direct in je mailbox.

Met de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie heb je niets te verliezen. Waarom zou je het niet een kans geven?

Aanzienlijk Fitter En Gespierder Worden?

Dankzij het Droog Trainen Protocol van Henry van Es is het binnen 12 weken mogelijk, zonder cardiotrainingen te doen!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen