22 maart 2018 
in Reviews

Droog Trainen Protocol vrouwen review

Droog Trainen Protocol vrouwenHeb je al gehoord van het Droog Trainen Protocol Vrouwen? Dit product van Droog Trainen Academie is op het momenteel mega ‘hot’.

De exemplaren gaan als warme broodjes over de toonbank. En online lees je meer en meer vrouwen die zijn begonnen met het Droog Trainen Protocol.

Ik werd hierdoor toch wel nieuwsgierig naar het product. Mijn strandfiguur (ugghh) wat strakker maken kan ook geen kwaad dacht ik. En ik besloot om het protocol aan te schaffen.

In deze Droog Trainen Protocol vrouwen review beschrijf ik mijn ervaringen en resultaten met het product. Voordat ik het ebook kocht heb ik onderzoek gedaan naar o.a. de auteur en zijn betrouwbaarheid.

In deze review lees je:

 • Wie de auteur van het Droog Trainen Protocol (DTP) voor vrouwen is
 • Wat het ebook inhoud
 • Mijn ervaringen en resultaten met het DTP voor vrouwen
 • Ervaringen van andere vrouwen
 • Hoe je het ebook veilig kunt downloaden
 • Hoe je korting krijgt + toegang tot 6 bonussen! (via geheime kortingslink)

Henry van Es: de auteur van het Droog Trainen Protocol vrouwen

Voordat ik een product online koop wil ik altijd graag iets meer over de verkoper weten. Via het internet iets kopen is toch nog net iets anders als in de plaatselijke supermarkt.

Ik heb dus onderzoek gedaan naar Henry van Es, de auteur van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen, voordat ik het ebook kocht.

Vragen die ik mezelf dan altijd stel zijn: Is het geen oplichter? Is de verkoper wel betrouwbaar? Wat voor achtergrond heeft de verkoper? Wat voor ervaringen hebben anderen met Henry van Es en zijn producten?

Het verbaasde me wat ik online las over Henry van Es. En de ervaringen die andere met hem hebben.

Droog Trainen Academie

Henry van Es is de oprichter van de website de Droog Trainen Academie, een blogwebsite waar hij tips geeft aan sporters. Dat deze blogwebsite populair is, bewijzen de bijna 50.000 likes op de Facebookpagina wel.

De blogwebsite is ontstaan als een hobby. Henry schreef op de website wat hij weet van afvallen, fitter worden en het krijgen van meer spiermassa. Daarnaast coachte Henry mensen met zijn ervaring.

Al vrij snel groeide de website uit tot een van de grootste fitnesswebsites op internet. Zijn website werd zo groot dat Henry zijn werk en zijn hobby (de website/ sporten) niet meer kon combineren.

Toen heeft hij besloten om zijn werk als Marinier te stoppen, en fulltime te gaan werken aan de site. Hierdoor kreeg hij tijd om 4 producten te ontwikkelen, waaronder het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen.

Uit dit succes blijkt maar hoe deskundig Henry van Es is. Later bij ervaringen over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen lees je meer over zijn deskundigheid.

Is Henry van Es te vertrouwen

Goed, je weet nu een beetje wie Henry is en wat hij doet. Aan zijn deskundigheid hoef je niet te twijfelen. Maar wat je jezelf misschien nog wel afvraagt is: Is Henry van Es te vertrouwen?

Na de grote doorbraak met zijn website en zijn producten heeft Henry zijn blogwebsite ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nr. 63416107). Het Kvk- en BTW-nummer inclusief al zijn contactgegevens vermeldt hij netjes op zijn website.

Ook lees ik in veel online recensies over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen dat Henry zijn afspraken nakomt en netjes reageert op mailtjes/ telefoontjes.

Tevens heeft Henry ook een werknemer in dienst, Rinus. Dit is een sportvriend die tevens ook fulltime in dienst is bij Henry.

Henry van Es en Rinus Henry (links) en Rinus (rechts)

Deze drie zaken geven mij wel het gevoel dat Henry van Es te vertrouwen is. Ik durfde dus met een gerust hart zijn product te kopen. Hier heb ik nooit spijt van gehad (hierover later meer).

Wat is het Droog Trainen Protocol vrouwen

Oké genoeg over de auteur. Wat houdt het Droog Trainen Protocol voor vrouwen nu eigenlijk in? Henry en Rinus zeggen er zelf over:

Ontdek hoe je binnen 3 maanden (12 weken) strakker en lekkerder in je vel kan zitten, zonder je leven op een cardio apparaat door te brengen

Kort gezegd willen ze dit jou laten bereiken door je alleen nuttige en correctie informatie te geven. Niet allerlei overbodige informatie. Gewoon to-the-point.

Dit is vooral informatie over training, voeding en hoe je lichaam werkt. Daarbij vertellen ze vooral WAAROM je bepaalde trainingsoefeningen moet uitvoeren en HOE je zelf allerlei schema’s kunt vaststellen.

Dit doen Henry en Rinus omdat je hierdoor leert begrijpen waarom je iets doet, waardoor je meer motivatie krijgt. Daarnaast is ieder persoon anders, waardoor je voedingsschema’s speciaal voor jou lichaam moet aanpassen.

Geloof je niet zo in deze aanpak? Ik eerst ook niet. Totdat ik alle succesverhalen op hun website en online las. Zoveel positieve reacties heb ik nog maar zelden gezien over een fitnessproduct.

Voor wie is het protocol

Zoals de naam al doet vermoeden is het product voor vrouwen. Voor mannen heeft Henry het Droog Trainen Protocol voor mannen samengesteld. Misschien iets voor je vriend? Kunnen jullie samen fitter worden of wat kilootjes afvallen.

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is geschikt voor zowel vrouwen die vanaf 0 moeten beginnen met sporten, als vrouwen die al begonnen zijn.

Wil jij:

 • Met een platte buik over het strand lopen deze zomer?
 • Afvallen na een bevalling?
 • Iedere week vooruitgang zien?
 • Fitter, gezonder, slanker of sterker worden?

Droog Trainen Protocol vrouwen ervaring

Dan past het Droog Trainen protocol voor vrouwen perfect bij jou! Het protocol zorgt voor:

 • Wekelijks zichtbare progressie
 • Een nieuwe en gezondere levensstijl
 • Verdwijnen van frustraties over afvallen
 • Meer zelfvertrouwen en motivatie
 • Binnen 12 weken (als je direct aan de slag gaat) een lichaam waar je trots op kunt zijn

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen direct downloaden? Klik hier en ga naar de geheime kortingspagina!

Inhoud van het ebook

Het Droog Trainen Protocol vrouwen wordt geleverd als ebook in een PDF bestand. Hierboven heb ik al kort genoemd wat het ebook is en voor wie het geschikt is. Maar wat is de inhoud van het ebook?

Het 28 hoofdstukken tellende ebook geeft informatie over training en voeding. Het doel is: het verlagen van je vetpercentage en je spiermassa behouden of zelfs vergroten. Dit zonder honger te lijden of lekkere dingen te moeten laten staan.

Het krachtige van het ebook, en de jarenlange ervaring van personal coach en oud-marinier Henry, is dat er rekening wordt gehouden met veel gemaakte fouten.

Bijvoorbeeld de fout dat veel mensen stoppen als ze het even niet meer zien zitten. Het boek beschrijft dan hoe je je trainings- of voedingsplan kunt aanpassen.Bij aanschaf van het Droog Trainen Protocol vrouwen via onderstaande kortingslink krijg je 6 bonussen! (zie hieronder).

Bonus 1: 12 weken trainingsprotocol voor in de sportschool

Dit protocol is mega handig als je een vliegende start wilt maken met trainingsoefeningen. Je komt hierdoor vol zelfvertrouwen de sportschool binnen.

In het protocol zijn trainingsschema’s opgenomen voor 3, 4 of 5 trainingen per week. Deze schema’s zijn opgebouwd in fasen, zodat je wekelijks vooruitgang blijft boeken.

Deze bonus wordt, net zoals het ebook, in PDF formaat geleverd. Handig om op je telefoon te zetten en in de gym nog eens terug te kijken.

Bonus 2: 12 weken trainingsprotocol voor thuis

Als je het Droog Trainen Protocol hebt aangeschaft hoeft dat niet te betekent dat je meteen een sportschoolabonnement moet afsluiten. Sterker nog, dat is helemaal niet nodig.

Het sterker, fitter of gezonder worden kun je ook prima thuis doen met behulp van deze bonus. Deze bonus is uitgerust met een schema voor 4 trainingsdagen per week.Droog Trainen Protocol korting en bonussen

Ook is deze bonus, net zoals de eerste bonus, opgebouwd in verschillende fases. Hierdoor blijf je continue het maximale uit je trainingen halen.

Daarnaast is dit protocol natuurlijk ook heel handig om te gebruiken op vakantie.

Bonus 3: macronutriëntencalculator

Een veel gemaakte fout in boeken over afvallen is dat er algemene voedingsschema’s worden gegeven. Iets wat totaal niet werkt, zo blijkt uit de vele die blijven jojoën.

Dit weet ook Henry uit zijn ervaringen in het leger. Daar werd ook per militair gekeken welke voedingsstoffen iemand nodig had en in welke hoeveelheden.

Deze ervaringen heeft Henry meegenomen in het Droog Trainen Protocol vrouwen. Met de macronutriëntencalculator kun je precies bereken wat jouw ideale hoeveelheid calorieën is, uitgesplitst naar:

 • Vetten
 • Koolhydraten
 • Eiwitten

Je hoeft alleen enkele simpele gegevens van jezelf in te vullen.

Bonus 4: ebook objectief progressie meten

Ook deze bonus komt voort uit een van de veel gemaakte fouten. Veel mensen verliezen hun motivatie doordat ze niet objectief hun vooruitgang meten.

De ene week zijn ze zogenaamd 2 kilo afgevallen, terwijl de week erna er weer 3 kilo bij gekomen is. En ze hadden nog wel zo hard gesport en zo goed op hun voeding gelet.

Tja, dan zakt de moed in de schoenen.bonus 4 objectief progressie meten

Maar die mensen zijn dan helemaal geen kilo aangekomen tussen de twee weegmomenten. Het probleem is dat ze niet op dezelfde manier meten (bijv. in de ochtend meten of ’s avonds na een flinke maaltijd; hier zit al een groot verschil tussen).

Kortom: deze bonus leert jou objectief je voortgang te meten, waardoor je je motivatie blijft behouden (of zelfs vergroten).

Bonus 5: lijst met voedingsproducten

Deze bonus geeft een overzichtelijke lijst met alle voedingsmiddelen inclusief calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten.

Hierdoor is deze bonus ideaal te gebruiken met de derde bonus, de macronutriëntencalculator.

Bonus 6: trainings- en voedingslogboek

Dit is een handig document om je uitgevoerde trainingen en genuttigde maaltijden bij te houden.

Alhoewel er ook genoeg andere manieren zijn om dit bij te houden, is het wel fijn dat je direct een goede opzet hebt als je wilt beginnen.

Je bent in de beginfase dan niet zelf nog aan het uitzoeken wat nu een goede manier is van het bijhouden van je trainingen en maaltijden.

Dit scheelt je veel tijd. Tijd die je goed kunt besteden aan het lezen van het boek en het trainen van je lichaam.

Mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol vrouwen

Deze review zou niet compleet zijn zonder mijn resultaten en ervaringen met het protocol. Ik ben in januari van 2018 begonnen me het Droog Trainen Protocol. Om precies te zijn op maandag 8 januari 2018, de eerste dag na mijn vakantie.

Tja, een beetje cliché is het wel. Weer een goed voornemen van me, zoals gewoonlijk: fitter worden door enkele kilo’s af te vallen.

Volle goed moed begon ik het ebook door te lezen. Al snel merkte ik dat dit ebook anders was dan de fitnessboeken die ik hiervoor had gelezen.

Wat mij direct opviel was de nette opmaak van het boek. Het oogt heel professioneel en het leest lekker weg. Goed lopende Nederlandse zinnen waarin je niet continue alleen lastige fitnessbegrippen aan het vertalen bent.

Tijdens het lezen kreeg ik ook echt het gevoel van: “Ja, dit gaat me lukken. Dit keer wel!” Waardoor ik veel motivatie kreeg, en stond te popelen om aan de gang te kunnen.

Wat gebeurt er na betaling

Toen ik besloten had het ebook aan te schaffen ging ik naar de betaalpagina. Tot mijn positieve verbazing werd ik doorgestuurd naar Paypro.

Dit is een organisatie die als tussenpersoon functioneert tussen koper en verkoper, wat nogmaals aangeeft dat Henry te vertrouwen is. Als koper betaal jij dus aan Paypro. Dit geld krijgt Henry pas als hij kan aantonen dat hij het product naar jou gestuurd heeft. Wel zo veilig.

Na betaling aan PayPro via iDeal, PayPal of Bancontact krijg je direct een mailtje van je aanschaf. In dat mailtje vind je het Droog Trainen Protocol ebook inclusief de 6 genoemde bonussen van hierboven (als je onderstaande kortingslink gebruikt).

Binnen 5 muisklikken en 2 minuten tijd heb je dus het ebook aangeschaft en ontvangen in je mailbox.

Resultaten Droog Trainen Protocol vrouwen

Direct na het mailtje was ik aan de slag gegaan met het doorlezen van het ebook in PDF formaat. Het handige aan het PDF formaat is dat ik het ebook makkelijk op mijn tablet of telefoon kan zetten en overal mee naar toe kan nemen.

Met goede moed ging ik aan de slag met de oefeningen voor thuis, omdat ik de sportschool toch nog wel eng vond. Vooral omdat ik enkele kilo’s te zwaar was.

Ervaringen Droog Trainen Protocol vrouwen

In de eerste twee weken begon ik mezelf steeds fitter te voelen. Ook merkte ik dat ik oefeningen steeds langer vol kon houden. Dit deed me goed en ik kreeg er meer zelfvertrouwen door.

Gelukkig steunde mijn vriend mij ook goed, en we hebben samen lekkere en gezonde recepten gegeten. Ik nader nu het einde van de 12 weken, alleen ik kan wel zeggen dat mijn doel bereikt is.

Ik heb niet alleen heel veel geleerd. Ook ben ik bijna 10 kg (9,8) kwijt geraakt, is mijn vetpercentage gedaald met 11% en heb ik zelfs 2% meer spieren gekregen.

Deze cijfers zijn leuk, maar het fijnste vind ik dat ik weer gelukkig ben met mijn lichaam en zonder angst met mijn platte buik over het strand kan lopen deze zomer!

Ervaring van andere vrouwen

Naast de ervaringen die ik heb met het Droog Trainen Protocol, zijn er meer vrouwen die zeer goede ervaringen hebben.

- Bianca (43 jaar):

Na de geboorte van mijn 3 kinderen had ik nog weinig hoop op een strak lijf. Met de simpele en goede uitleg over hoe, wat en waarom in het Droog Trainen Protocol voelde ik me in korte tijd beresterk en ik zag veel verbeteringen.

- Cynthia (27 jaar):

WoW blij! Nu reeds 3,7 kg afgevallen en 5 cm buikomtrek minder. Eerste verschillen in de spiegel zijn ook al te zien. En dat in 2,5 – 3 weken. Nu vasthouden en volhouden. 

- Sophie (34 jaar):

Mijn 12 weken challenge is vandaag geslaagd. In totaal 7,5 kg kwijt in 12 weken. Ik ben super blij met het Droog Trainen Protocol vrouwen. Het heeft mijn leven veranderd!
 Dit zijn ervaringen en resultaten die ik me goed kan voorstellen van het ebook.

Het Droog Trainen Protocol downloaden

Eerder beschreef ik al wat er gebeurde na betaling. Dat je een mailtje ontvangt met het Ebook als PDF en de verschillende bonussen als PDF of Excel bestand.

Wil je deze bestanden op een veilige en virusvrije manier downloaden? Koop het product dan altijd via de officiële website van Droog Trainen Academie. Ga dus niet opzoek naar een gratis Droog Trainen Protocol download. Dat kan nogal nare gevolgen hebben, vanwege auteursrechtschending en virussen.

Via onderstaande link kom je op de officiële website uit én krijg je ook nog eens korting + alle bonussen.

Na het downloaden kun je het ebook in PDF op diverse apparaten opslaan. Bijvoorbeeld je mobiel of tablet.

Niet goed? Geld terug garantie

Om de professionaliteit en de deskundigheid van Henry van Es nog maar eens aan te geven, geeft hij 90 (!) dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit is een extreem lange garantietermijn die laat zien dat Henry volledig achter zijn product staat. Als het ebook je niet bevalt stuur je een simpel mailtje en Henry stort direct het geld terug op je rekening.

Een ebook aanschaffen met een geweldige korting, 6 gratis bonussen en 90 dagen garantie. Wat houd je nog tegen?

Droog Trainen Protocol vrouwen conclusie

Zoals je in dit artikel gelezen hebt, heb ik voor aanschaf van het Droog Trainen Protocol veel onderzoek gedaan naar de auteur en het ebook. Ook heb ik veel ervaringen van andere vrouwen gelezen.

Na de aanschaf van het ebook heb ik er nooit spijt van gehad (alleen dat ik destijds geen kortingslink had, zoals jij nu WEL hebt).Kortom: wil jij afvallen, fitter worden, gezonder gaan leven of spieren trainen? Dan raad ik dit ebook van harte aan!

Ik zou zeggen: geef het een kans. Bevalt het niet, dan vraag je binnen 90 dagen gewoon je geld terug. Waarvoor zou je het laten?

Lig jij ze zomer ook met een strak lichaam en vol zelfvertrouwen op het strand? Meer dan 1.000 vrouwen zijn je al voorgegaan, en liggen deze zomer vol zelfvertrouwen op het strand!

Strakker En Lekkerder In Je Vel Zitten?

In zijn voedings- en fitnessboek laat Henry van Es alle stappen zien waarmee jij jezelf binnen 3 maanden bikiniproof maakt! Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Sanne is een vrouw met 2 kinderen. Na haar zwangerschap had ze veel moeite om terug te komen op haar oude gewicht. Of überhaupt om gewicht te verliezen. Sanne heeft toen veel informatie over afvallen en fit worden gelezen en uitgeprobeerd. Met die kennis geeft Sanne anderen advies op Improvefitness.nl
Reactie plaatsen