04 december 2017 

Gespierde God review: dit is alles wat je moet weten!

Gespierde God reviewJe bent opzoek naar een Gespierde God review, nietwaar? Tenminste, die kans acht ik groot als je op deze pagina terecht bent gekomen.

Op Google heb je waarschijnlijk zoektermen ingetypt als ’Gespierde God ervaringen’, ‘Gespierde God recensies of ‘Gespierde God review’. Hierdoor ben je op dit artikel terecht gekomen.

En dat is maar goed ook. In dit artikel vertel ik je wat je moeten weten over de Gespierde God en Glenn Goossens, de auteur van het eboek.

Zelf ben ik een tijdje geleden aan de slag gegaan met het Gespierde God ebook. In dit artikel vertel ik je mijn ervaring met het boek, en geef ik je mijn eerlijke review.

Glenn Goossens de auteur van de Gespierde God

Persoonlijk vind ik het altijd belangrijk om te weten wie de auteur van een boek is. Daarbij kijk ik naar zijn achtergrond, met welk doel de auteur het boek geschreven heeft en hoeveel kennis die persoon heeft over het onderwerp.

Glenn Goossens heb ik daarom onder de loep genomen, voordat ik zijn eboek kocht. Ik was positief verrast toen ik las dat Glenn Goossens naast de Gespierde God nog twee andere boeken geschreven heeft, namelijk:

Ik heb vervolgens reviews, meningen en ervaringen van anderen over deze drie boeken bekeken. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat Glenn Goossens een ware expert is, die al vele mensen heeft geholpen bij gespierd worden en afvallen.

Op een natuurlijke manier gespierd worden of afvallen

Na het lezen van het eboek heb ik echt respect gekregen voor Glenn. Hij onderscheidt zich duidelijk van andere auteurs. Ik vind het ook niet gek dat vele Glenn Goosens als expert en betrouwbaar omschrijven.

De meeste auteurs van dergelijke fitness- en afvalboeken focussen zich op snel resultaat halen. Maar wat doet dat met de lange termijn voor je lichaam? Veelal word je snel gespierd, maar ontbreekt de juiste mindset of wordt dit bereikt op een onnatuurlijke manier.

Alles in Glenn zijn boeken is puur natuur. Het doel van zijn boeken is leren WAAROM je iets doet, in plaats van jou precies vertellen wat je moet doen. Zijn gedachte is: ‘’als je begrijpt waarom je iets doet, houd je het langer vol’’.

De drie pijlers waar Glenn zich op richt voor een gespierd en gezond lichaam zijn:

 • Training
 • Voeding
 • Rust

Deze drie pijlers hanteert Glenn altijd op een natuurlijke manier.

De Gespierde god in het kort

De Gespierde God is een 130 pagina’s tellend eboek om gespierd te worden. Deze 130 pagina’s staan vol met pure informatie. Er is namelijk niet één plaatje in het boek te vinden (uitgezonderd van de boekomslag).

Glenn Goossens leert je zijn drie belangrijkste pijlers om spieren te kweken. Terwijl je tegelijk je vetopslag minimaliseert en de ververbranding maximaliseert.

Het zwaartepunt van het ebook ligt op de pijler training. Maar de extra bonussen die je erbij krijgt vullen de andere twee pijlers goed aan (hierover verderop in deze Gespierde God review meer).

Waarom de Gespierde God?

Een waarom vraag is een zeer krachtige vraag. Het antwoord verklaart juist waarom je iets zou moeten doen, of waarom juist niet.

Op die vraag blijft Glenn in zijn boek continue antwoord geven. Hij vertelt je niet alleen wat en hoe je het moet doen, maar ook waarom. De theorie hierachter is dat er géén enkel voedings- of trainingsschema is dat bij elke sporter past.

Glenn Goossens vertelt je daarom in zijn boek waarom je bepaalde trainingen doet, waarom je sommige oefeningen samen uitvoert, en waarom je andere juist niet samen uitvoert.

Daarbij geeft hij je natuurlijk wel handvaten hoe jij je trainingsschema of voedingsschema samen kunt stellen (hierover later meer).

Kortom: wil je niet als een klein kindje precies doen wat een ander zegt? En wil je juist als volwassenen handvaten krijgen om gespierd te worden? Lees dan snel verder in dit artikel.

Wie kan de Gespierde God gebruiken?

Het ebook is bedoeld, zoals ik hierboven al zei, voor sporters die gespierd willen worden door middel van het begrijpen waarom je iets doet. Dat zijn de personen die op basis van goede handvaten (verder) op weg geholpen willen worden naar een gespierd lichaam.

Hierdoor is de eboek zowel voor mannen als vrouwen geschikt van iedere leeftijdscategorie. In de verschillende Gespierde God reviews en recensies die ik gelezen heb kwam ik namelijk ook vrouwelijke gebruikers tegen.

De trainingsoefeningen in het boek zijn zowel geschikt voor uitvoering in de sportschool als gewoon thuis. Als je beschikt over dummbells, kun je (bijna) alle trainingsoefeningen thuis uitvoeren.

Dit bespaart je al snel €20,- per maand aan een sportschool abonnement. Hierdoor heb je het ebook binnen twee maanden terugverdient.

Gespierde God uitproberen

De inhoud van het eboek

Aan de hand van de voorgaande informatie in deze Gespierde God review, heb je al een idee waar het boek over gaat. Hieronder zal ik iets meer in detail vertellen wat het ebook inhoud.

Het ebook is te downloaden als PDF op je computer, maar Glenn geeft je ook een handige downloadlink om het eboek op je telefoon of tablet op te slaan.

Na aanschaf van het eboek krijg je toegang tot:

 • Het Gespierde God eboek
 • Het Ultieme Afslank videoprogramma (bonusvideo’s).
 • Sensationeel maar Gezond Afvallen eboek (bonus).

De pijler ‘training’ wordt uitgebreid behandeld in het Gespierde God eboek. Dat wil niet zeggen dat de andere twee onderbelicht zijn. Zeker niet! Glenn geeft over alle drie de onderwerpen ruim voldoende informatie.

Maar Glenn weet ook het grote belang van voeding. In de twee bonussen die je krijgt, vertelt Glenn daarom meer over voeding en gezond afvallen. Je kunt natuurlijk ook je vriendin blij maken met deze bonussen ;).

Bepaal je trainingsdoel

Wil je aanzienlijk resultaat boeken en gespierd worden? Dan heb je volgens Glenn Goossens eerst een duidelijk doel nodig. Je moet weten waar je het allemaal voor doet.

Hier kan ik me volledig in vinden. Het volgen van een trainingsschema en voedingsschema is niet altijd makkelijk. Met een duidelijk doel voor ogen weet je waar je naartoe werkt. Dat geeft je motivatie en kracht om door te gaan.

Zonder doel aan de slag gaan is ook een van de redenen waarom de meeste sporters weer stoppen na een tijdje. Dat wil Glenn voorkomen. Hij wil jouw lichaam voor de lange termijn veranderen.

Je hebt de juiste mindset nodig om dat te bereiken. Glenn gaat jou daarbij helpen in zijn boek.

Pijler #1: training

De pijler training is zeer uitgebreid in het Gespierde God ebook. Allereerst begint dit hoofdstuk met algemene tips om je training te verbeteren.

Daarna vertelt Glenn welke spiergroepen je kunt trainen, en wat het effect is als je die groepen traint. Bijvoorbeeld: als de biceps beter getraind zijn, kun je makkelijker een deksel van een pot draaien.

Biceps trainen met de Gespierde God

Vervolgens vertelt hij welke oefeningen je kunt gebruiken om een bepaalde spiergroep te trainen. Daarbij vertelt hij hoe je de oefeningen uitvoert, waarom die oefeningen belangrijk zijn en wat je ervoor nodig hebt.

Om tot het beste trainingsresultaat te komen moet je weten welke spiergroepen je WEL en welke je NIET samen traint. Dit vertelt Glenn uitgebreid, waarbij hij ook oefeningen noemt.

Achterin het boek geeft Glenn voorbeelden van 3-daags en 4-daags trainingsschema’s. Daarnaast geeft hij templates om je eigen 3 of 4-daags trainingsschema op te stellen. Als je dat gedaan hebt, kun je Glenn een mailtje sturen voor feedback op je trainingsschema.

Pijler #2: voeding

En dan ben je alweer op pagina 77 waar Glenn start met pijler 2: voeding. Dit hoofdstuk begint met het belang van de juiste voeding om gespierd te worden. Wel zo handig dat je direct weet waarom het hoofdstuk belangrijk is voor het behalen van je trainingsdoel.

Dit hoofdstuk is een belangrijke pijler om een gespierde god te worden. Voeding is namelijk dé brandstof voor je lichaam. Met de juiste voeding train je sneller en effectiever je lichaam.

Enkele onderwerpen die Glenn behandelt in dit hoofdstuk zijn:

 • Hoeveel calorieën je per dag moet binnenkrijgen
 • Op welke momenten je het beste kunt eten, en in welke proporties.
 • Welke producten je het beste kunt kopen in de winkel, en welke je juist het beste kunt laten staan.
 • Voeding die je voor en na de training moet binnenkrijgen.
 • Hoe je je metabolisme versnelt.

Achterin het boek vind je het voedingsschema van Glenn Goossens. Daarbij geeft hij ook een leeg voedingsschema. Dit schema kun je aan de hand van de informatie in het boek invullen en opsturen naar Glenn. Glenn geeft je dan feedback op je persoonlijke voedingsschema.

Pijler #3: rust

De derde pijler van Glenns Gespierde God ebook richt zich op rust. Deze pijler is belangrijk omdat je spieren groeien tijdens periodes van rust.

In dit hoofdstuk vertelt Glenn het belang van voldoende rust voor een snelle spiergroei. Daarbij gaat het zowel om je nachtrust als de rust tussen je trainingsoefeningen.

Een belangrijk onderwerp in dit hoofdstuk is het voorkomen van overbelasting. Glenn geeft je indicatoren waaraan je overbelasting kunt merken, hoe je overbelasting kunt voorkomen en wat de nadelen zijn van te lang trainen.

Teves vertelt hij wat je het beste kunt eten op rustdagen om je spiergroei te stimuleren.

Schema’s opstellen

Het opstellen van schema’s is in de ogen van Glenn cruciaal om je trainingsdoel te behalen. De twee belangrijkste schema’s zijn:

 • Trainingsschema
 • Voedingsschema

In dit hoofdstuk vertelt Glenn het belang van een goed schema, en hoe je jouw persoonlijke schema kunt samenstellen. Dat is afhankelijk van je trainingsniveau (beginner of gevorderde).

Allereest vind je er twee verschillende trainingsschema’s. Daarna vind je van beide schema’s een template waarmee je je eigen trainingsschema kunt opstellen.

Vervolgens geeft Glenn een voorbeeld van een voedingsschema in zijn ebook de Gespierde God. Daarin staat wat je per maaltijd kunt eten en drinken. Ook voor dit schema geeft Glenn een blanco template waarmee je je eigen voedingsschema kunt opstellen.

Als je een trainingsschema of voedingsschema opgesteld hebt, kun je die naar Glenn sturen. Hij geeft je dan feedback op dat schema.

Supplementen

Glenn geeft aan dat training, voeding en rust de drie belangrijkste pijlers zijn voor het opbouwen van spiermassa. Om het proces van gespierd worden te stimuleren kun je voedingssupplementen toepassen.

In het hoofdstuk supplementen behandelt Glenn de supplementen waaruit je kunt kiezen, waarvoor ze dienen en welke je het beste kunt kiezen.

Het zijn allemaal natuurlijke supplementen die Glenn bespreekt. Glenns doel is om jou snel, maar op een natuurlijke manier een gespierde god te laten worden.

Valkuilen en discipline

In dit laatste hoofdstuk bespreekt Glenn Goossens de valkuilen die hij bij veel sporters ziet. Hij geeft daarbij adviezen om deze valkuilen te voorkomen.

Daarnaast vertelt Glenn over de discipline die je nodig hebt om gespierd te worden. Om gespierd te worden heb je namelijk de juiste mindset nodig.

Mijn Gespierde God review

Hierboven heb ik je vertelt wie Glenn Goossens is, voor wie het Gespierde God ebook geschikt is en hoe de inhoud van het boek eruit ziet.

Nadat ik het ebook aangeschaft had, ben ik eerst zelf een geruime tijd mee aan de slag gegaan. Ik ben hetgeen wat Glenn vertelt in zijn ebook gaan toepassen in mijn leven.

Het grondig doorlezen van het eboek en het eerst zelf toepassen ervan leek me wel zo belangrijk om een onafhankelijke en eerlijke Gespierde God review te kunnen schrijven.

Ik moet wel zeggen dat ik het ebook nog regelmatig erbij pak als ik in de sportschool zit, of bezig ben met mijn voedingsschema aan te passen.

Wat gebeurt er na aankoop van het eboek?

Ik heb het ebook gekocht via de officiële website van Glenn Goossens. Zorg dat je altijd via de officiële betaalpagina je betaling doet, dan weet je zeker dat je gegevens en geld veilig zijn.

Direct na betaling kreeg ik een mailtje waarmee ik direct toegang kreeg tot het Gespierde God ebook inclusief alle bonussen.

Via de downloadpagina van de Gespierde God kun je vijf keer het eboek en de bonussen downloaden.

Mijn eerste indruk

Direct na het downloaden van het ebook heb ik het ebook op mijn laptop én tablet opgeslagen. Hierna heb ik het boek even snel doorgebladerd en wat stukjes tekst gelezen.

Wat mij direct opviel was dat er werkelijk waar géén enkele afbeelding in het boek staat (uitgezonderd van de kaft). Persoonlijk vind ik dat wel prettig, want het is geen eboek wat opgevuld is met plaatjes om maar een bepaald aantal bladzijden te halen.

De goede Nederlandse zinnen vielen me ook meteen op. Deze zijn makkelijk geschreven, wat gewoon lekker weg leest. Lees bijvoorbeeld op deze pagina eens hoe makkelijk alles wat Glennn schrijft wegleest.

Na de eerste keer lezen

Nadat ik het Gespierde God ebook de eerste keer gelezen had was ik laaiend enthousiast, en kreeg ik serieus het vertrouwen dat ik met het ebook gespierd kon gaan worden.

Ik durfde het alleen nog niet aan om naar de sportschool te gaan. Ik was op dat moment nog helemaal niet gespierd, en wist mezelf niet zo goed een houding te geven langs gespierde mannen.

Gelukkig gaf het ebook veel oefeningen die ik thuis kon uitvoeren met dummbells. Na de eerste keer lezen heb ik meteen mijn eerste trainingsschema opgesteld. Natuurlijk met oefeningen die ik thuis kon uitvoeren.

Wat Glenn vertelde over je doel voor ogen zien en je mindset zo aanpassen dat je daar met de informatie uit het boek naartoe kunt werken heeft mij erg geholpen.

Voordat ik de Gespierde God gelezen had, heb ik ook wel eens wat fitnessoefeningen gedaan. Maar als het resultaat dan uitbleef stopte ik er al snel mee. Het Gespierde God ebook heeft dat wel veranderd. Ik weet nu op waarvoor ik al het harde trainen en het letten op mijn voeding doe. Ik heb een doel!

Mijn resultaten met de Gespierde God

Deze Gespierde God review zou niet compleet zijn zonder de resultaten die ik behaald heb met dit ebook te benoemen. Ik deel deze resultaten niet om je jaloers te maken, maar om te bewijzen wat er allemaal mogelijk is met het ebook.

Toen ik begon was ik totaal niet gespierd. Sommige vrienden van mij waren dat wel, en ik was daar wel een beetje jaloers op.

Ik ben toen online opzoek gegaan naar trainingsmethodes, en ik kwam uit bij het Gespierde God ebook. Dat ebook heeft mij enorm geholpen bij het gespierd worden.

Resultaat na 3 weken

Nadat ik drie weken bezig was met de Gespierde God zag ik nog niet veel uiterlijke verbetering aan mijn lichaam.

De grootste vooruitgang had ik aan de binnenkant van mijn lichaam geboekt. Dankzij het ebook had ik een duidelijke doelstelling geformuleerd, en wist ik waarvoor ik het deed.

Tevens had ik een voedingsschema en trainingsschema opgesteld, en naar Glenn gestuurd. Met de concrete feedback van Glenn heb ik deze schema’s een beetje aangepast.

Het grootste verschil wat ik ervaarde was dat ik training na training fitter en sterker werd. Voor mezelf was dit de bevestiging dat de basis voor het gespierd worden goed was. Dit motiveert enorm!

Resultaat na 6 weken

Na zes weken trainde ik nog steeds thuis. Dit beviel mij zeer goed, en het resultaat loog er niet om.

Nu was er ook duidelijk aan mijn lichaam te zien dat ik bezig was met krachttrainingen. Ik voelde mezelf er goed bij, en ik kreeg meer zelfvertrouwen.

Vrienden, familie en klasgenoten zagen een duidelijke verandering aan mijn lichaam. Ze zeiden dingen als: ‘’Waar heb jij die spieren opeens vandaan?’’ ‘’Kun je mij vertellen hoe je dat gedaan hebt?’’ ‘’Wauw Mick, je bent echt gespierder geworden’’.

Dit maakte me enthousiast en gaf me meer motivatie om door te gaan. Hierdoor was het soms lastig om voldoende rust te nemen.

Resultaat na 10 weken

Door al de positieve reacties van mensen besloot ik om in een sportschool te gaan trainen. Dit was vanuit praktisch oogpunt een stuk handiger, vanwege het ruimte gebrek thuis.

Tevens kon ik hierdoor mijn trainingsschema een beetje aanpassen, omdat ik nu toegang had tot meer trainingsoefeningen. Dit kwam mijn spiergroei ook ten goede.

Na tien weken trainen keek ik terug op die periode. Ik had tussendoor namelijk regelmatig statistieken bijgehouden van mijn trainingen.

Toen ik daarop terug keek voelde ik me best trots wat ik toen al bereikt had. Ik kon aanzienlijk meer gewichten en herhalingen pakken, ik had meer zelfvertrouwen en mijn spieren waren al goed zichtbaar. Er was zelfs al een six-pack zichtbaar.

Ondanks de vele positieve reacties op het internet, had ik dit resultaat niet zo snel verwacht. Tegenwoordig gebruik ik het Gespierde God ebook nog regelmatig om nog even door te kijken, of om mijn trainings- en voedingsschema aan te passen.

Wat is de Gespierde God review van andere gebruikers ?

Hierboven heb je mijn Gespierde God review kunnen lezen. Je weet nu wat ik van het ebook vind, en dat ik er zeer positief over ben. Dit komt vooral omdat ik dankzij de Gespierde God weet WAAROM ik iets doe, in plaats van het simpelweg overnemen van oefeningen.

Maar goed, wat vinden anderen van het ebook? Hieronder lees je enkele reacties.

Hi Glenn,

Bedankt! Je ebook heeft me enorm geholpen op weg naar een gespierd lichaam. Ik heb mijn gewenste lichaam nog niet behaald, alleen dankzij het duidelijke doel wat ik voor ogen heb weet ik waarvoor ik het doe

- Erik (23 jaar)

Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst niet zo geloofde in het snelle resultaat wat je beweert te kunnen behalen met het ebook. Toch ben ik aan de slag gegaan met je ebook, en heb je het tegendeel bewezen! Ik ben nu 11 weken bezig en het wasbordje begint al te komen

- Geert (28 jaar)

Meiden, dit ebook is helemaal niet alleen voor mannen! Ik ben zelf ook aan de slag gegaan met het ebook. Mijn doel is niet om super gespierd te worden, maar ik wil alles wel wat strakker hebben. Dankzij de concrete tips over voeding ben ik al enkele kilo’s verloren. De bonussen zijn ook wel handig moet ik zeggen

- Vera (35 jaar)

Gespierde God uitproberen

Bij aanschaf van het Gespierde God ebook geeft Glenn je 60 dagen de tijd om het ebook uit te proberen. Je krijgt namelijk een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Zo’n lange garantietermijn is vrij uitzonderlijk. Glenn geeft op zijn website aan dat hij overtuigd is dat zijn ebook iedereen helpt naar een gespierd lichaam.

Hij is door de mails die hij regelmatig ontvangt van mensen die aanzienlijk hun lichaam verbeterd hebben zo overtuigd dat zijn ebook iedereen kan helpen.

Ben jij na aankoop niet zo overtuigd van het ebook? Stuur dan een mailtje naar Glenn, en hij stort direct het complete aankoopbedrag terug! Wat heb je dan nog te verliezen?

Gespierde God review conclusie

Je hebt in deze Gespierde God review gelezen wat het Gespierde God ebook is, wie de auteur is, wat mijn resultaten zijn en wat anderen van het ebook vinden.

Persoonlijk ben ik heel blij dat ik het ebook destijds aangeschaft heb. Het heeft me enorm op weg geholpen naar een gespierd lichaam, en tegenwoordig pak ik het ebook er nog af en toe bij.

Glenn komt in zijn ebook tot de kern met zijn nuchtere schrijfstijl zonder allerlei onzin. Hierdoor leest het ebook lekker weg, en is het voor iedereen te begrijpen.

Dankzij de uitleg WAAROM je iets moet doen zijn de resultaten blijvend. Je weet immers waarvoor je het doet. Door de drie pijlers in het boek in balans met elkaar uit te voeren ga je na enkele weken al écht resultaat zien.

Gespierde God kopen? Dat doe je met korting!

Heb ik je dankzij deze review enthousiast gemaakt, en wil je het Gespierde God ebook aanschaffen?

Klik dan op de onderstaande link die je naar een geheime kortingspagina stuurt. Je krijgt dan een aanzienlijke korting op de aanschaf van het Gespierde God ebook.

Kortom: wil je op een natuurlijke manier gespierd worden, jezelf fitter voelen, beter in je vel zitten en resultaat zien van je harde werk? Dan adviseer ik je het Gespierde God ebook nu te kopen, zodat je direct aan de slag kunt en snel resultaat zult ervaren.

En wat heb je te verliezen? Bevalt het niet, dan vraag je gewoon binnen 60 dagen je geld terug ;)

Binnen 8 Weken Aanzienlijk Meer Spiermassa Opbouwen?

Dankzij de Gespierde God van Glenn Goossens hebben al meer dan 4.500 mannen aanzienlijk meer spiermassa opgebouwd. Klik op de link hieronder om te ontdekken hoe je een gespierde god wordt  binnen 8 weken! GA DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen