18 september 2018 
in Reviews

Wie is Ria Kamelle?

Ria KamelleWie op het internet gezocht heeft naar informatie over de overgang is waarschijnlijk de naam Ria Kamelle wel tegengekomen.

In eigen woorden vertelt Ria haar ervaringen met de periode die veel vrouwen verafschuwen: de overgang.

Daarbij geeft ze informatie en tips om deze vervelende periode om te draaien in een geweldig nieuw hoofdstuk in je leven. Een belangrijke manier waarop ze dat doet is via haar ebooks en videocursus.

Waarschijnlijk ben je via het internet Ria’s ebooks tegengekomen, en ben je opzoek gegaan naar meer informatie over de schrijfster van deze boeken. En dat is maar goed ook!

In dit artikel vertel ik je mijn persoonlijke ervaringen, mening en review over Ria Kamelle. Kortom: alle informatie die je nodig hebt voordat je iets van haar koopt!

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is een vrouw van middelbare leeftijd, overgangsconsulente, blogster op haar eigen website en schrijfster van 4 boeken en videocursus.

Enkele jaren geleden kwam ze in een periode die veel vrouwen verafschuwen: de overgang. Ze had veel last van de bekende overgangsklachten, zoals opvliegers, gewichtstoename en verstoorde nachtrust.

Net zoals veel vrouwen ging ze opzoek naar manieren om die klachten te verminderen. Dat bracht haar al snel bij dure artsen, therapeuten en coaches. Maar dat bleek niets of weinig te helpen.

Toen is Ria zelf gaan experimenteren met voeding, oefeningen en technieken om de klachten te bestrijden. En met succes! Al snel werden de klachten minder, en deelde ze op elk feestje haar ervaringen met familie, vrienden en kennissen.

De reacties van deze bescheiden groep mensen waren zeer positief, en brachten Ria op een idee. Haar verhaal delen met de hele wereld, zodat elke vrouw de overgang positief kan ervaren. 

Website

Niet veel later richtte Ria Kamelle haar eigen website op. Overgang.info was geboren.

Op die website deelt de overgangsconsulente tot op de dag van vandaag tips en informatie over de overgang.

Inmiddels is de website flink gegroeid en heeft de overgangsdeskundige medewerkers aangenomen. Haar team bestaan uit klantenservice medewerkers, websitebeheerders en community beheerders. Maar ondanks deze groei wijkt Ria niet van haar oorspronkelijke doel af: vrouwen de overgang positief laten ervaren.

Ria’s bedrijf mag dan wel gegroeid zijn, haar liefde voor haar familie verwaarloost ze niet. Ze is een echte familievrouw die het heerlijk vind om samen met haar man en 3 kinderen te genieten van de leuke momenten in het leven.

Facebook

Om dicht bij haar doelgroep te staan gebruikt Ria Facebook. Buiten dat ze regelmatig leuke en interessante nieuwtjes deelt, is Ria Kamelle ook er ontvankelijk voor persoonlijke berichtjes. Deze beantwoordt ze met alle liefde.

En ik denk dat ze daaraan ook haar populariteit dankt.

Facebook Vrouwen in de Overgang

Het is niet voor niets daar haar Facebookpagina al door meer dan 15.000 (!) vrouwen in de overgang geliket is. Dat zegt wel iets over haar populariteit en vertrouwelijkheid.

Boeken en cursus van Ria

Ria Kamelle heeft mega veel vrouwen geholpen met haar 4 boeken en videocursus. Overigens helpen die boeken en cursus nog steeds maandelijks veel vrouwen.

De videocursus ‘Overgangstransformatie’ is een complete cursus waarmee je vol energie, levenslust en vertrouwen door de overgang komt. Het is ook het meest uitgebreide werk van de overgangsconsulente. De cursus bestaat uit video’s, oefeningen en technieken die hun effectiviteit inmiddels wel bewezen hebben.

Ook heeft Ria 4 populaire boeken geschreven, namelijk:

  • Slank door de overgang: een echte aanrader trouwens ;)
  • Overwin je overgang
  • 20 dagen suikervrij
  • 50 recepten in 30 minuten

Slank door de overgang is het populairste boek van Ria. Veel vrouwen komen in de overgang aan door een verstoring van de hormoonhuishouding. In haar ebook geeft ze tips en informatie om overgangshormonen ‘uit’ te zetten.

Een tip uit dat boek is bijvoorbeeld: verbied jezelf geen tussendoortjes én sta je niet de hele week uit de naad te werken op de loopband. Dat vernietigt je stofwisseling en bevordert de aanmaak van dikmakende overgangshormonen.

Mijn review, ervaring en mening

Toen ik 39 was begon ik voor het eerst de overgang te ervaren. Terwijl ik aan het Googlen was naar oplossingen voor mijn overgangsklachten kwam ik de naam Ria Kamelle tegen. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb veel steun (gehad) van de waardevolle tips die Ria op haar website deelt. Ook heb ik enkele producten van haar aangeschaft.

Over die producten ben ik enorm goed te spreken. Ria maakt waar wat er beloofd wordt. Ook voor berichten is de overgangsconsulente er ontvankelijk.

ervaringen met Ria Kamellle

Ik weet nog dat ik een keer nergens zin in had, en me totaal futloos voelde. Omdat ik niet zo goed wist wat te doen stuurde ik Ria een berichtje. Daarop reageerde ze heel warmhartelijk en ze gaf me goede oplossingen (ondanks dat ik die ook in haar boek kon vinden).

Dat laat maar zien dat Ria echt alles wil doen om een vrouw in de overgang te helpen maximaal te genieten van het leven.

Is Ria Kamelle te vertrouwen?

Voor mij is er geen enkele reden om te twijfelen aan het vertrouwen van Ria. Ik heb meerdere producten gekocht bij haar en allemaal zijn ze netjes geleverd. Ook als er problemen waren werd dit netjes opgelost.

Toch zie ik op het internet deze vraag nogal eens voorbij komen. En dat is niet gek. Heel goed zelfs dat je wat voorzichtig bent als je op het punt staat iets te kopen van een ‘vreemde’. Er is zat rommel te koop op het internet.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er niets mis is de producten van Ria. Ze is volledig te vertrouwen. Ze geeft je trouwens ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Ervaringen van anderen

Omdat de producten van Ria zo populair zijn, ben ik niet de enige die ervaring heeft met de overgangsconsulente. Hieronder zie je enkele ervaringen die andere vrouwen met Ria Kamelle hebben.

Margo (45 jaar) zegt:

Enkele maanden geleden heb ik Slank door de Overgang van Ria Kamelle gekocht. Nadat ik aan de slag ben gegaan met het boek ben ik al van 95 kg terug naar 84 kg gegaan. En dat al in 12 weken tijd. Nu die laatste 9 kilo er nog af zien te werken. Zonder jou was ik nooit zover gekomen Ria, bedankt! 

Frederiek (51 jaar) is ook goed te spreken over Ria, en zegt:

Wat heb ik toch jaren onnodig veel pijn en overlast van de overgang gehad. Waarom heeft niemand mij eerder kunnen wijzen op de videocursus van jou? Dat had me jaren van zelf aanrommelen en pijn lijden voorkomen. Dikke pluim verdien je hoor Ria! 

Tot slot zegt Vera (43 jaar) over haar ervaring:

Als ik Overwin Je Overgang in 1 woord moest samenvatten: onbegrijpelijk! Het lijken allemaal maar kleine dingetjes te zijn die je doet en beschrijft Ria, maar wat hebben die veel effect. Ik voel me sterker en ga met veel meer plezier door het leven. Mijn vriendinnen merkte het direct aan me. Toen ik ze over jou boek verteld heb zijn ze meteen ermee aan de slag gegaan. 

De reacties van deze vrouwen kan ik volledig plaatsen, en laten maar zien wat voor impact de producten van de overgangsconsulente maken.

Conclusie

Ria Kamelle is naast een heel professionele vrouw, ook een erg warmhartelijk en helpend persoon. Ze heeft immers hetzelfde meegemaakt wat jij meemaakt nu. Daardoor kan ze zich goed verplaatsen in jouw situatie.

De producten van de overgangsconsulente zijn van uitstekende kwaliteit, en voor elke vrouw in de overgang te gebruiken. Geen moeilijk taalgebruik of gekke formules. Ria is een heel gewone vrouw.

En omdat ze zo gewoon en tegelijkertijd professioneel is, heeft ze vele vrouwen in de overgang kunnen helpen. Omdat ze dat zo goed mogelijk doet is ze erg geliefd door deze vrouwen.

Mocht je nog twijfelen aan haar vertrouwen; op haar producten zit een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Mocht het product je niet bevallen, dan stuur je Ria binnen 30 dagen na aanschaf een mailtje. Ze stort dan het aanschafbedrag terug op je bankrekening.

Direct aan de slag

Nu je dit gelezen hebt zit je waarschijnlijk vol vertrouwen dat jij Ria jou ook kan helpen. En dat is ook zo! Alleen daarvoor is het wel belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Bekijk bijvoorbeeld eens de website van Slank door de Overgang review om een beter beeld te krijgen van het boek.

Of start direct met de videocursus Overgangstransformatie die je leert om in 7 stappen meer balans in je leven aan te brengen. Dat neemt angst, depressie en stress weg zodat je vol energie, eigen waarde en levenslust door de overgang fietst.

Met die videocursus heb je écht werkelijk alles wat je nodig hebt om slank, energiek en vol levenslust door de overgang te komen. Zelf heb ik die cursus pas gekocht nadat ik Slank door de Overgang had aangeschaft. Als ik de tijd kon terugdraaien had ik direct de videocursus aangeschaft. Dat had me de kosten van het boek uitgespaard.

Wil jij ook van al je overgangsklachten af? Schaf Overgangstransformatie dan nu aan via onderstaande kortingslink! Binnen enkele minuten kan je al starten met de video’s.

Over de schrijver
Annie is een vrouw van middelbare leeftijd. Tijdens haar overgang heeft ze veel klachten gekent, zoals opvliegers en gewichtstoename. Ondanks deze klachten was Annie continue op zoek naar oplossingen. Om andere vrouwen in de overgang te helpen deelt Annie haar oplossingen op deze website.
Reactie plaatsen