14 september 2018 
in Reviews

Is slank door de overgang van Ria Kamelle je geld waard? Mijn review

Slank door de overgang ReviewOp de verkooppagina van het boek ‘Slank door de Overgang’ worden nogal wat beloftes gedaan door Ria Kamelle. De auteur van het boek.

Zo zou je binnen 7 weken 1 kledingmaat kunnen zakken. Ook wordt er beweerd dat ‘Slank door de Overgang’ het enige programma is wat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen in de overgang. Als het om afvallen en vet verbranden gaat dan.

Waarschijnlijk sta je sceptisch tegenover deze beloftes, en ben je opzoek naar een Slank door de Overgang review. Zodende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook!

Zelf ben ik gevallen voor de beloftes op de verkooppagina, en heb het boek aangeschaft. Direct ben ik aan de slag gegaan met de informatie, tips en recepten in het boek. Nu, enkele maanden na aanschaf, deel ik mijn review, mening en ervaring met het populaire afslankboek voor vrouwen in de overgang.

‘Slank door de Overgang’ in een notendop

‘Slank door de Overgang’ is een afslankprogramma voor vrouwen die tijdens de overgang overtollig (buik)vet willen verliezen. De informatie uit het programma wordt geleverd in boekvorm.

Een ebook om precies te zijn. Dat betekent dat het boek alleen digitaal te verkrijgen is. De reden hierachter is simpel. Geen druk- en verzendkosten maken het mogelijk om de prijs van het programma laag te houden. Zo houdt Ria het programma voor elke vrouw in de overgang betaalbaar (daarover later meer).

Het boek is opgebouwd met de volgende pijlers:

 • Gemak: het programma is makkelijk toe te passen in je huidige levensstijl. De recepten zijn niet alleen gezond en makkelijk te bereiden. Ook zijn de recepten lekker, zodat het hele gezin ervan kan genieten. Dat voorkomt dat je 2 aparte maaltijden op tafel moet zetten.
 • Betaalbaar: zoals ik al zei wordt het programma geleverd als ebook, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft. Dat wil niet zeggen dat je met een laptop of tablet op het aanrecht de gerechten klaar hoeft te maken. Zelf print ik de recepten die ik wil bereiden uit en stop deze in een plastic insteekhoes.
 • Respect voor het lichaam: ‘Slank door de Overgang’ respecteert je lichaam. Er worden dus geen loodzware oefeningen met zware gewichten of bootcamps voorgeschreven. Cardio oefeningen, zoals de loopband, worden zelfs volledig afgeraden.
 • Geen hongerlijden: Ria heeft veel diëten gevolgd. Als er één element is wat deze diëten gemeen hebben is het dat je honger moet lijden. Naast dat dit een jojo-effect in de hand werkt, is het niet de meest leuke manier van afvallen. Toen Ria haar afslankprogramma ging samenstellen was geen hongerlijden een belangrijke eis.

Met deze punten als kaders van haar afslankprogramma heeft Ria Kamelle meer dan 50 recepten samengesteld die je vetverbranding tijdens de overgang op gang houden.

Auteur van ‘Slank door de Overgang’

De auteur van het ebook ‘Slank door de Overgang’ is Ria Kamelle. Zij is een vrouw van middelbare leeftijd, getrouwd met haar man en heeft 3 kinderen.

Wat haar kenmerkt is haar vriendelijkheid, openheid en behulpzaamheid. Maar het mooiste vind ik nog dat de auteur van ‘Slank door de Overgang’ een heel normale vrouw is. Gewoon net zoals jij en ik.auteur Slank voor de Overgang

Ria ervaarde, net zoals veel vrouwen, de overgang als onprettig en had veel last van overgangsklachten. Gewichtstoename was een van haar grootste klachten. Totdat...

...Ze zelf ging experimenteren met voeding, oefeningen en speciale technieken. Dat gaf haar veel inzicht in wat wel, maar ook zeker wat niet werkt om slank de overgang door te komen. Met veel levenslust ging Ria door de overgang heen, en als iemand erom vroeg nam ze uitgebreid de tijd om haar hele verhaal te vertellen.

Vriendinnen, kennissen en familie begonnen snel de technieken en recepten van Ria over te nemen. En ook zij gingen slank door de overgang heen. Toen haar technieken en recepten uitgebreid waren getest besloot de ervaringsdeskundige ze in een boek te gieten. Ziedaar, ‘Slank Door De Overgang’ was een feit.

Voor wie is het boek geschikt?

Het afslankprogramma is geschikt voor vrouwen in de overgang die graag enkele kilo’s kwijt willen. Dat had waarschijnlijk iedereen wel kunnen gokken.

Het krachtige hieraan is dat Ria zelf ook behoort tot die groep vrouwen. Samen met het feit dat het een zeer specifieke doelgroep is, vergroot dit de betrouwbaarheid van de overgangsconsulente enorm.

Dat vergroot mijn vertrouwen dat Ria ‘Slank door de Overgang’ écht samengesteld heeft om andere vrouwen te helpen. Niet puur voor commerciële doeleinden, zoals je bij veel algemene diëten tegenwoordig ziet.

Die diëten zijn zo algemeen geschreven dat ze voor iedereen ‘toepasbaar’ zijn. Tegelijkertijd blijven de (lange termijn) resultaten van dergelijke diëten uit door die algemeenheid.

Ben je een vrouw in de overgang, en is dit herkenbaar voor jou? Gooi dat algemene dieet dan direct de deur uit, en kies een afslankprogramma specifiek voor jou doelgroep.

Niet geschikt voor...

Je hebt er niets aan als je een afslankprogramma koopt wat niet bij je past. En voor Ria geldt dat ze er niets aan heeft om een boek te verkopen aan iemand die er niets aan heeft. Dan draagt haar boek niet bij aan haar doel om vrouwen slanker door de overgang te helpen.

Daarom informeert Ria Kamelle haar klanten open en eerlijk voor wie het programma wel en niet geschikt is. Op haar website (slankdoordeovergang.nl) schrijft ze:

Dit programma is niet geschikt voor je als…

 • Je op zoek bent naar een wonderpil voor een strakke en platte buik
 • Als je wilt doorzoeken naar een oplossing zonder enkele inspanning
 • Als je niet de behoefte hebt om een mooie slanke buik te krijgen

Zoals ik al zei wil Ria graag vrouwen in de overgang helpen. Daaraan moet dus toegevoegd worden dat die vrouwen een realistisch beeld en voldoende motivatie moeten hebben. Bekijk hier of het boek voor jou geschikt is.

Inhoud van ‘Slank door de Overgang’

Je bent benieuwd naar de inhoud van het afslankprogramma van Ria Kamelle, nietwaar? Anders had je deze website wel al eerder verlaten. En het is goed dat je dat niet gedaan hebt. Het laat zien dat jij écht iets wilt veranderen aan je huidige situatie.

‘Slank door de Overgang’ is een boek wat je daarbij gaat helpen.

Dat doet Ria met haar boek bomvol lekkere en gezonde recepten die je vetverbranding (stofwisseling) stimuleren. Deze recepten zijn opgedeeld in:

 • Ontbijtrecepten
 • Lunchrecepten
 • Gezonde tussendoortjes
 • Avondeten
 • Bijgerechten
 • Desserts

Recepten boek Ria Kamelle Een voorbeeld van een recept bij Ria's boek.

Het voordeel van deze recepten, ten opzichte van veel traditionele receptenboeken is dat ze:

 • Door het hele gezin te gebruiken zijn: 2 aparte maaltijden koken hoeft niet.
 • Makkelijk te bereiden zijn: je hoeft geen keukenprinses te zijn om iets lekkers op tafel te zetten.
 • Uitgerust zijn met boodschappenlijstjes: over het inslaan van de benodigde ingrediënten hoef je dus niet meer na te denken. s.: de ingrediënten die gebruikt worden zijn allemaal goed verkrijgbaar en betaalbaar in de supermarkt.
 • De vetverbranding stimuleren: intensiever of meer sporten is niet wat vrouwen helpt met afvallen in de overgang. Dat zijn voedingsstoffen, zoals vezels en eiwitten, die je vetverbranding verhogen. De recepten in ‘Slank door de Overgang’ hebben een goede verhouding tussen verschillende vetverbrandende voedingsstoffen.

Zoals je merkt zijn recepten het hoofdingrediënt van het boek ‘Slank door de Overgang’. Naast dat wordt er in het boek ook waardevolle informatie gedeeld over afvallen in de overgang. En welke ‘krachten’ dan invloed op je lichaam uitoefenen.

Gratis bonussen

Bij aanschaf van het programma krijg je niet alleen toegang het boek ‘Slank door de Overgang’. Ook krijg je toegang tot een ledengedeelte waar je het volgende gratis kunt downloaden:

 1. Ebook met 40 vetverbrandende recepten voor groene smoothies en sappen
 2. Interview op video met een kledingexpert over kledingadviezen speciaal voor vrouwen in de overgang
 3. Maaltijdplanner en boodschappenlijst waardoor je niet na hoeft te denken welke maaltijd je vandaag weer eens zult gaan eten. Voor de hele week vind je er maaltijden.
 4. Levenslang gratis updates van nieuwe recepten en de laatste tips. Deze ontvang je per mail, dus zorg dat je het juiste mailadres invult tijdens de aanschaf van het pakket.

De bonussen zijn leuk om ‘erbij’ te hebben. Maar samen met het ebook heb je een krachtig stappenplan in handen om slank door de overgang te komen. Hoe ik dat weet? Dat lees je hieronder.

Mijn Slank door de Overgang review, mening en ervaring

Tijdens het eerste jaar van mijn overgang ben ik echt mega veel aangekomen. Bijna 10 kilo. Dat merkte ik aan mijn conditie, levenslust en zelfvertrouwen. Alle 3 gingen achteruit.

Ik ben toen gaan Googelen naar oplossingen om gewicht te verliezen in de overgang. Het viel niet mee om een totaalpakket te vinden dat vrouwen in de overgang helpt bij afvallen. Tenminste, voor een betaalbare prijs. Totdat ik op de verkooppagina van ‘Slank door de Overgang’ uitkwam.

Zoals ik zei aan het begin van het artikel ben ik gevallen voor de beloftes van die pagina. Hoewel ik er eerst erg sceptisch over was. Maar ik moet zeggen, er wordt niet iets beloofd wat niet nagekomen wordt. Wel worden sommige dingen flink aangedikt op de verkooppagina. Neem alles op die pagina dus met een korreltje zout.

Ervaringen Slank door de Overgang

Toen ik ‘Slank door de Overgang’ ging downloaden verliep alles soepel. Binnen een paar muisklikken had ik het ebook van Ria Kamelle op mijn laptop en tablet staan. Na de 1e keer doorbladeren was is onder de indruk van de duidelijke en begrijpbare manier waarop het boek geschreven is.

Wel vond ik dat er wat weinig eiwitten in de recepten zaten. Dat had van mij wel wat meer mogen zijn. Maar fijn, ik begon aan de uitdaging om binnen 7 weken 1 kledingmaat te zakken. Aan het begin begon ik met maat 42. Ik kocht direct een prachtige jurk, maar dan wel 1 maatje kleiner. Zo had ik iets om naartoe te werken.

Na 7 weken voelde ik me stukken beter en zat ik strakker in mijn vel. Toch had ik wel wat (gezonde) spanning toen ik mijn nieuwe jurk ging passen. En pffff gelukkig! Ik paste erin, en de jurk stond ook nog eens prachtig.

Wat anderen zeggen over ‘Slank door de Overgang’

Aanvankelijk stond ik sceptisch tegenover het afslankprogramma van Ria Kamelle. Uiteindelijk heeft het pakket voor mij goed uitgepakt. Maar ik ben niet de enige die veel profijt heeft gehad van ‘Slank door de Overgang’.

Dit is wat anderen zeggen over het boek:

Margreet (45 jaar) zegt:

Tijdens de overgang heb ik meerdere diëten geprobeerd maar altijd bleef ik teleurgesteld achter. Ik moet dus eerlijk toegeven dat ik weinig vertrouwen in je boek had, toen een vriendin het mij cadeau gaf. Inmiddels ben ik 14 kilo afgevallen met je boek Ria. En dat terwijl ik midden in mijn overgang zit. Geweldig product! 

Lidia (51 jaar) zegt over het boek:

Ik ben vanaf 10 maart bezig en ben nu (20 april) 4 kilogram afgevallen. Het opgeblazen gevoel is verdwenen. Ik merk ook dat mijn lichaam voortaan echt vraagt naar de gezonde voeding. Een vette hap heb ik gewoon geen interesse meer in. Mijn man vind de smoothie recepten lekker. Ik moet oppassen dat hij er niet aan verslaafd raakt. Ha Ha

Erika (48 jaar) is blij met Ria Kamelle:

Normaal koop ik weinig producten online. Omdat jou boek alleen online te koop is, en ik vele positieve reacties heb gelezen heb ik een uitzondering gemaakt. En wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om jou boek online aan te schaffen. Misschien is het een idee om het boek in de boekwinkel te gaan verkopen, zodat meer vrouwen dit goede boek kunnen gebruiken. 

Conclusie Slank door de Overgang review

Zoals je hebt kunnen lezen heeft het afslankprogramma mij goede resultaten geleverd. Resultaten die ik vooraf niet helemaal verwachtte. Maar ik ben niet de enige. Veel andere vrouwen zijn ook enkele kilo’s verloren dankzij het ebook van Ria Kamelle. Hier kan je nog enkele recensies vinden.

Let op: het programma is niet voor elke vrouw in de overgang geschikt. Je moet wel realistisch en gemotiveerd zijn om actie te ondernemen.

En ja; zover als ik heb kunnen vinden tijdens mijn zoektocht is ‘Slank door de Overgang’ het enige pakket wat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen in de overgang. Tenminste, een programma wat goede resultaten levert.

En ja; 1 kledingmaat zakken in 7 weken is mogelijk. Ik ben van maat 42 naar maat 40 gezakt. Zo kon ik mijn nieuwe jurk dragen. Maar het was wel even wennen en aanpotnen.

Kortom: ben je opzoek naar een pakket om slank door de overgang te komen, zonder te sporten of uren in de keuken te staan? Dan is ‘Slank door de Overgang’ van Ria Kamelle iets voor jou!

Waar is het boek te koop en hoe werkt het downloaden?

In traditionele boekwinkels ga je ‘Slank door de Overgang’ niet vinden. Dat komt omdat het een digitaal boek is (e-book). De enige VEILIGE website die het boek verkoopt is Ria's eigen site. (zie link hieronder). Op het internet kun je tegenwoordig overal ebooks downloaden, maar als je niet oplet krijg je er gratis een boel virussen bij.

Bijna direct na het afrekenen van het boek ontvang je een mailtje met daarin jouw persoonlijke inloggegevens voor het ledengedeelte. In dat ledengedeelte staat het PDF-bestand van het boek.

Met 1 druk op de knop bekijk je via het ledengedeelte het boek. Met nog een extra druk op de knop download je ‘ Slank door de Overgang’ naar je mobiel, tablet of computer. Ook alle bonussen kun je makkelijk via het afgeschermde gedeelte van Ria’s website bekijken en downloaden.

Het stellen van vragen aan Ria is erg handig via het ledengedeelte. Door op 1 knop te drukken kom je in contact met haar, en kun je haar alles vragen wat je maar wilt.

Ontdekken Hoe Je Slank De Overgang Doorkomt?

Ria Kamelle helpt maandelijks honderden vrouwen in de overgang met afvallen en op een gezond gewicht te blijven. Klik op deze link  om te ontdekken hoe ze jou kan helpen!

Over de schrijver
Annie is een vrouw van middelbare leeftijd. Tijdens haar overgang heeft ze veel klachten gekent, zoals opvliegers en gewichtstoename. Ondanks deze klachten was Annie continue op zoek naar oplossingen. Om andere vrouwen in de overgang te helpen deelt Annie haar oplossingen op deze website.
Reactie plaatsen