21 september 2018 
in Reviews

Overgangstransformatie van Ria Kamelle kopen? Bekijk mijn review!

overgangstransformatie Ria KamelleMet zijn allen worden we steeds visueler. We kijken liever plaatjes of video’s in plaats van lappen tekst te lezen. Iemand die dat ook begrepen heeft is Ria Kamelle met haar videocursus Overgangstransformatie.

Met haar cursus helpt ze vrouwen tijdens en na de overgang positiever en ontspanner te leven. Zo beweert Ria: “Krijg in 7 stappen een positief en ontspannen leven na je 40e”.

Omdat er tegenwoordig veel rommel op het internet te koop is, moet je goed opletten wat je koopt. Een miskoop is anders zo begaan. Waarschijnlijk ben je de cursus van Ria tegen gekomen maar twijfel je nog. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook!

In deze Overgangstransformatie review lees je ervaringen, meningen en reviews over de cursus van Ria Kamelle. Met deze informatie opzak weet je of de cursus iets voor jou is, en waar je de videocursus veilig kunt kopen. Dat voorkomt teleurstellingen en een miskoop.

Overgangstransformatie samengevat

Overgangstransformatie is een videocursus met meer dan 50 video’s die opgedeeld zijn in 8 modules. In die video’s worden stap-voor-stap technieken gepresenteerd die hardnekkige overgangsklachten bestrijden. Denk aan klachten zoals stemwisselingen, angst, depressie en stress.

Een hormoonhuishouding die uit balans is leidt tot veel klachten bij vrouwen in en rondom de overgang. In de periode dat je hormonen uit balans zijn kan je te maken krijgen met gewichtstoename, opvliegers en slapeloze nachten. Maar ook ernstigere klachten liggen op de loer zoals stemwisselingen, een depressie, stress of angst.

Terwijl je deze ellende makkelijk kunt voorkomen. Als je weet wat je moet doen.

En dat is precies waar Ria Kamelle je bij gaat helpen. Stapsgewijs vertelt ze in haar video’s welke technieken zij heeft gebruikt om haar overgangsklachten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Wees niet bang dat de technieken niet voor jou van toepassing zijn. Ria heeft alleen al via haar videocursus meer dan 1.500 vrouwen geholpen om de overgang zonder klachten door te komen.

Waarom Overgangstransformatie jou gaat helpen

Veel boeken, programma’s en adviezen over klachten in de overgang pakken alleen de symptomen van de klachten aan. Neem bijvoorbeeld opvliegers. Als je even gaat Googelen kom je meteen al een aantal ‘nuttige’ tips tegen. Denk aan iets kouds drinken aan het begin van een opvlieger of meerdere lagen kleding aantrekken tijdens het slapen.

Dat zijn puur oplossingen om snel het probleem weg te nemen, maar niet om er voorgoed vanaf te komen. De dieper gelegen oorzaken van opvliegers, zoals je hormoonhuishouding die uit balans is, worden niet aangepakt.

Je komt zo van de regen in de drup, en de overgang ervaar je als een nare periode.

Overgangstransformatie bestrijdt geen symptomen. Met de cursus pak je het ontstaan van klachten direct bij de bron aan. De herkomst van de klachten is bijna in alle gevallen te herleiden naar 1 plek: de innerlijke jij.

Waarschijnlijk klinkt dit als iets vaags of spiritueels. Toch is het dat niet. Ria Kamelle heeft de informatie in haar videocursus simpel en duidelijk gehouden. Daardoor dat Overgangstransformatie zo effectief en doeltreffend is.

Over de auteur

Persoonlijk ben ik wel een beetje fan van Ria. Ik heb meerdere producten van haar gekocht, waaronder deze videocursus. Maar ook Slank door de Overgang heb ik aangeschaft. Dit heeft me niet alleen goed geholpen slank en vol levenslust door de overgang te komen. Ook heb ik de vrouw achter deze producten beter leren kennen.auteur overgangstransformatie

Ik heb Ria als een warme, openhartige en leuke vrouw leren kennen die graag andere vrouwen helpt. Dat doet ze niet alleen via haar producten, maar ook door het geven van waardevolle informatie en tips op haar website.

Toen Ria zelf in de overgang kwam heeft ze veel geëxperimenteerd met voeding, technieken en oefeningen. Dat heeft haar veel tijd, moeite en geld gekost.

Uiteindelijk heeft ze een manier gevonden om overgangsklachten aanzienlijk te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen. Omdat ze het zonde en misschien zelfs wat egoïstisch vindt, deelt ze haar bevindingen met andere vrouwen via haar website, ebooks en deze videocursus.

Momenteel is Ria Kamelle een overgangsconsulente en helpt ze maandelijks honderden vrouwen zonder klachten de overgang door te komen.

Voor wie is de videocursus van Ria Kamellle geschikt?

Het zou te kort door de bocht zijn om te zeggen dat de cursus ‘Overgangstransformatie’ zomaar voor iedereen geschikt is. Daar zou ik het werk van Ria te veel generaliseren. Want de cursus heeft gewoon een specifieke doelgroep.

Deze doelgroep bestaat uit:

 • Vrouwen met overgangsklachten (ja duhhh)
 • Die écht iets willen veranderen in hun leven
 • Openstaan voor adviezen en coaching
 • En bereidt voor zijn om deze adviezen vol vertrouwen over te nemen

Voldoe jij hieraan? Dan ben je een van de vrouwen die écht voorgoed afscheid kan gaan nemen van overgangsklachten. Ik heb dit zelf ervaren bij vriendinnen van mij die ik de cursus aanbevolen had. Die zeiden dat ze fanatiek aan de slag wilde gaan, maar uiteindelijk ondernamen ze geen actie.

Ik zou het zonde vinden als jou dat zou overgekomen, dus wil ik je vooraf goed informeren.

Inhoud van de cursus

Eerder heb ik een korte samenvatting gegeven van wat je kan verwachten in de videocursus Overgangstransformatie. Je weet dus al op hoofdlijnen wat de cursus van Ria Kamelle is. Hier vertel ik je wat je ontvangt nadat je betaald hebt.

Ledengedeelte Overgangstransformatie Ria Kamelle


Direct na het betalen ontvang je een automatisch gegenereerd mailtje van Ria Kamelle. Daarin vind je de inloggegevens om in te loggen op het ledengedeelte van haar website. In dat afgeschermde gedeelte van haar website vind je:

 • Alle video’s duidelijk gerangschikt per module/ onderwerp.
 • Per video een transcript in PDF-formaat, zodat je altijd kan meelezen wat er gezegd wordt. Ook erg handig om informatie makkelijk en snel terug te vinden.
 • Gratis bonussen (hierover later meer)
 • Mogelijkheid om vragen te stellen aan Ria via één druk op de knop

De cursus is dus een volledig digitaal product. Dat maakt het mogelijk om op elk gewenst moment en via elk apparaat (mobiel, laptop of tablet) de video’s te bekijken. Mocht je iets fysieks in handen willen hebben, dan kan je het transcript printen. Daar staat exact op wat er in elke video verteld wordt.

Bonussen

Zoals ik zei krijg je bij aanschaf van Overgangstransformatie gratis een aantal bonussen. 5 om precies te zijn, al vermeldt de verkooppagina er maar 4.

De bonussen zijn:

 1. Video voor het krijgen van meer energie, zodat je jezelf weer fris, jong en opgewekt voelt. Dit gaat via speciale aardetechnieken.
 2. Video met ademhalingstechnieken voor meer innerlijke kalmte en rust.
 3. Extra video om de volledige controle over je gedachten terug te nemen. Met deze video reken je af met diep gewortelde negatieve gedachten, zodat je weer positief gaat denken.
 4. Meer dan 1 uur luistergenot van meditaties. Dit helpt je in contact te komen met de echte jij. Een ontspannen gevoel en meer zelfvertrouwen zullen kort hierop volgen.
 5. Levenslang gratis updates. Deze bonus noemt Ria niet op haar verkooppagina, maar in je winkelmandje vind je die wel degelijk terug. Stel je niet teveel voor van deze bonus, omdat het niets meer of minder is dan regelmatig een mailtje over praktische tips of nieuwe technieken om de overgang makkelijker te maken.

Persoonlijk vind ik de bonussen een zeer waardevolle toevoeging aan de videocursus. Vooral de eerste 4 bonussen. De 5e is ‘leuk om erbij te krijgen’.

Ervaringen

De ervaring die ik persoonlijk met het pakket heb is zeer goed. Ik vind het een waardevol product voor vrouwen in de overgang ALS je voldoet aan de juiste doelgroep. Behoor jij tot deze groep? Dan ga je veel profijt van de cursus Overgangstransformatie hebben.

Ik zou hier zo een elle lange tekst kunnen schrijven over mijn ervaringen met de videocursus. Maar ik denk dat mijn mening over de cursus in deze review wel al duidelijk is geworden. Wat veel interessanter voor jou is om te lezen zijn de ervaringen en meningen van andere gebruikers van de videocursus.

Ik ben altijd wat sceptisch over de recensies die op een verkooppagina staan. Daarom dat ik op het internet gezocht heb naar onafhankelijke verhalen en ervaringen van anderen.

Simone (46 jaar) zegt over de cursus:

[pullquote align="normal"]Ik stond eerst sceptisch tegenover de videocursus omdat het een beetje spiritueel en vaag op mij overkwam. Maar ik had veel last van overgangsklachten en het voelde alsof ik met mijn rug tegen de muur stond. Toen heb ik toch de stap gezet en de Overgangstransformatie cursus aangeschaft. Spijt heb ik geen seconde gehad. Wat een krachtige cursus! [/pullquote]

Angelique (43 jaar) heeft een video opgenomen over ervaring:


Evelien (51 jaar) gaat weer vol levenslust door het leven:

[pullquote align="normal"]Tijdens mijn overgang heb ik altijd veel Gegoogeld naar oplossingen. Die werkte niet of maar voor even. Nu ik de videocursus van Ria Kamelle gevolgd heb begrijp ik waarom. Het is puur een vorm van de symptomen bestrijden ipv een oplossing voor de lange termijn. De handvaten die Ria mij gegeven heeft hebben mij geholpen mijn energie en levenslust in het leven terug te vinden. Voor mij is de cursus een dikke aanrader![/pullquote]

De transformaties die deze vrouwen zijn ondergaan omarm ik volledig. Jij binnenkort ook?

Prijs

Voordat ik je de prijs noem wil ik dat je zelf eens nagaat welke waarde de videocursus voor jou kan hebben. Wat is het jou waard om zonder overgangsklachten en weer vol levenslust door het leven te gaan?

Bij een psychotherapeut betaal je per sessie al snel 50 euro. Om je innerlijke zelf helemaal terug te vinden en je hormonen weer op de rit te zetten ben je snel 10 sessies verder. 500 euro dus!

Niet een bedrag wat elke vrouw in de overgang zomaar heeft liggen, of wil uitgeven.

Toch werd Ria geadviseerd om de prijs van haar cursus minimaal voor dat bedrag te verkopen. Sommige professionals uit het vak adviseerde haar zelfs prijzen tegen de 1.000 euro te hanteren.

Gelukkig is Ria een ‘gewone’ vrouw is die de overgang in eerste instantie als heel vervelend heeft ervaren. Na het vinden van de oplossingen voor haar klachten wilde ze zoveel mogelijk vrouwen helpen. En dat is nog steeds haar doel. Om alle kosten te denken en haar website te onderhouden is Ria genoodzaakt om een eenmalige prijs van 199 euro te hanteren. Dat is 300 euro goedkoper dan de professionals haar adviseerden.

Wees er snel bij: vanwege een actie heeft Ria de prijs tijdelijk verlaagd naar 149 euro (in plaats van €500,- of €199,-). Betalen kan via Ideal, Bancontact, Mister Cash, Paypal of via een creditcard.

Gebruik de kortingslink onderaan dit artikel om deze korting vandaag nog te pakken.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ria heeft inmiddels veel vrouwen geholpen de overgang zonder klachten door te komen. 99,9% van die vrouwen is goed te spreken over het pakket. Daarom durft de ervaringsdeskundige een niet-goed-geld-terug garantie te geven.

Dit is wat ze erover zegt op haar website (overgangstransformatie.nl)

Ik ben zo overtuigd van mijn ervaring en kennis dat je het risicovrij kunt uitproberen. Als je het programma helemaal hebt doorlopen en je niet overtuigd bent van mijn adviezen en tips stuur dan een mail naar de klantenservice. Je krijgt het complete bedrag teruggestort.

Als je tevreden bent over het programma is er niets aan de hand. Je houdt het pakket dan gewoon. Ben je niet tevreden? Dan stuur je Ria een simpel mailtje daarover. Ria stort dan vrijwel direct het geld terug op je rekening. Zonder vragen te stellen of andere moeilijkheden.

Zo kan je 30 dagen het programma gratis en risicovrij uitproberen. Je kunt niets verliezen, alleen maar winnen.

Overgangstransformatie kopen (+kortingslink!)

Zoals je gelezen hebt in deze review is Overgangstransformatie een heel krachtige cursus omdat overgangsklachten bij de bron van het ontstaan worden aangepakt. Hierdoor verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon.

Niet alleen ik, maar ook ruim 1.500 andere vrouwen, zijn je voorgaan. Wij gaan nu vol levenslust, zelfvertrouwen en trots door het leven. Wanneer sluit jij jezelf bij ons aan?

Ik weet dat de prijs voor het pakket misschien aan de hoge kant voor je is. Daar heb ik in eerste instantie ook lang over getwijfeld. Maar draai het eens om. Kijk niet wat het je kost, maar wat het je oplevert. Is het pakket dan niet zijn geld waard?

Wanneer je de cursus Overgangstransformatie gaat kopen is het belangrijk om dit via de officiële site te doen. Dat voorkomt dat je opgelicht wordt of allerlei virussen op je computer krijgt. Via onderstaande link ga je naar de officiële en veilige website.

Tegelijkertijd dat het veilig is, is onderstaande link een kortingslink. Via de link hieronder schaf je de videocursus van Ria Kamelle met een fikse korting aan.

Voorgoed Afscheid Nemen Van Overgangsklachten?

Met haar videocursus verlost Ria Kamelle andere vrouwen van nare overgangsklachten. Deze cursus is nu tijdelijk beschikbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Annie is een vrouw van middelbare leeftijd. Tijdens haar overgang heeft ze veel klachten gekent, zoals opvliegers en gewichtstoename. Ondanks deze klachten was Annie continue op zoek naar oplossingen. Om andere vrouwen in de overgang te helpen deelt Annie haar oplossingen op deze website.
Reactie plaatsen