11 november 2019 
in Reviews

My Shredded Lifestyle Kopen? Niet Zonder Deze Review!

My shredded lifestyle review

De ultieme My Shredded Lifestyle Review lees je hier! My Shredded Lifestyle is een programma dat ontwikkeld is door Merijn Schoeber. Deze bekende vlogger heeft inmiddels ruim 200.000 volgers op YouTube.

Het boek beschrijft de ultieme gids naar jouw droomlichaam en is gebaseerd wetenschappelijke en persoonlijke ervaring. Het boek is erg populair en inmiddels meer dan 20.000 keer verkocht.

Waarschijnlijk wil jij weten of My Shredded Lifestyle de moeite waard is? Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen! Om antwoord te geven op deze vraag hebben we het boek een tijdje geleden gekocht en zijn we aan de slag gegaan.

Wat is My Shredded Lifestyle voor boek?

In dit boek staat niet wat je iedere minuut van de dag niet of wel moet doen. Maar een aanpassing van huidige levensstijl naar een gezonde levensstijl, waar je je droomlichaam mee kunt behalen en zelfs je levensverwachting kunt verhogen.

De focus ligt op aanpassen van voedingspatroon en mindset, wat allemaal gebaseerd is op wetenschap en persoonlijke ervaring.

Wat maakt My Shredded Lifestyle anders dan andere dieetboeken?

Een veelgemaakte fout die mensen maken is dat ze met een gehele nieuwe levensstijl starten, maar dit simpelweg niet vol kunnen houden. Deze bekende term noemt men ook wel diëten.

De resultaten van de  meeste diëten zijn slechts van korte duur omdat deze tegen te veel restricties hebben. My Shredded Lifestyle helpt je om ook op lange termijn resultaten te behalen.

Er worden in dit boek meerdere methodes weergegeven waardoor jij je je eigen My Shredded Lifestyle kunt ontwikkelen en gegarandeerd resultaat kunt behalen op een manier die bij jou past!

Merijn Schoeber heeft een Speciale Kortingspagina actief voor lezers van Improvefitness.nl. Via deze link bestel je het boek tegen een gereduceerd tarief.

Wie is Merijn Schoeber?

Merijn Schoeber is bekend van zijn Youtubekanaal en online coaching platform Student Aestethics. Om zijn passie te volgen in Merijn gestopt met school en heeft zich volledig verdiept in fitness en ondernemen.

De afgelopen 7 jaar heeft Merijn zich verdiept in alles wat met voeding en fitness heeft te maken. Zo heeft hij kennis opgedaan door het volgen van studies , persoonlijke ervaring maar ook door het meetrainen met professionele atleten.

Auteur my shredded lifestyle

Op deze manier heeft hij niet alleen de effectiefste methode ontwikkeld als het aankomt op afvallen en spieropbouw, maar ook de meest fijne manier. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het behalen van hun droomlichaam.

Lees hier onze uitgebreide interview met Merijn Schoeber>>

Waarom heeft Merijn My Shredded Lifestyle ontwikkeld?

Toen Merijn met fitness begon hij had veel moeite om resultaat te halen. Omdat de media, sportgoeroes allemaal een andere mening hadden over sport en fitness zag hij de bomen door het bos niet meer.

Het begon allemaal met een ’hardcore lifestyle’ dat bestond uit 6 keer per dag droge kip met rijst en broccoli verteld Merijn. Hij ging elke dag naar de gym en dronk geen alcohol. Hij zat niet lekker in zijn veel en probeerde sociale activiteiten te vermijden.

Toch behaalde hij geen resultaat. Zodra hij iets zoets at resulteerde dat in een vreetbui. Op een gegeven moment wist Merijn dat het anders moest. Toen is hij zijn eigen methode gaan ontwikkelen, een levensstijl voor de lang termijn

Tegenwoordig geniet Merijn van lekker eten en drinkt hij regelmatig alcohol. En dat terwijl hij resultaten behaald. Om zoveel mensen te helpen heeft hij My Shredded Lifestyle geschreven.

Het 7 stappenplan voor het krijgen van je droomlichaam

My Shredded Lifestyle van Merijn Schoeber is opgebouwd in 7 stappen. Hieronder lees je wat deze 7 stappen zijn. 

Stap 1: Mindset 

Om te beginnen met een levensstijl is het creëren van de juiste mindset erg belangrijk voor. Het opstellen van een persoonlijke doelstelling zal hierbij helpen. Ook als de motivatie even wat minder is, zal jouw persoonlijke doelstelling je weer motiveren. Ook wordt je er meteen weer aan herinnert waar je het voor doet!

Stap 2: Bepaal je calorieënbehoefte

In deze stap bereken je je calorieënbehoefte, wat ook wel onderhoudsbehoefte wordt genoemd.Bij aanschaf van My Shredded Lifestyle hoef je geen berekeningen meer te maken. Dit kun je namelijk automatisch bereken via de website van My Shredded Life Style via het kopje TOOLS. (hierover later meer)

inhoud boek my shredded lifestyle

Stap 3: Berekenen van je calorieëndoel

 Na het berekenden van je calorieënbehoefte weet je hoeveel je lichaam nodig heeft om op gewicht te blijven. Dat is dus niet de bedoeling wanneer je vet wilt verliezen. In deze stap bereken je je dagelijkse calorieendoel om een calorieenkort te creëren. Hierdoor zul dus je afvallen.

Stap 4: Bereken je macronutriënten

Na het berekenen van je dagelijkse ga je de benodigde macronutriënten berekenen. De macronutriënten bestaan uit eiwitten, vetten en koolhydraten.

Stap 5: Voeding is KEY 

Een groot gedeelte van succes hangt af van de voeding die je eet. Om je eigen stijl van voeding te bepalen kun je kiezen uit drie manieren. Dit kan hoor het tellen van macronutriënten, het volgen van een voedingsschema of door intuïtief eten. Omdat voeding een belangrijke factor is heeft Merijn hier een apart hoofdstuk over geschreven.

Stap 6: Voortgang meten

Om daadwerkelijk resultaat te meten krijg je bij My Shredded Lifestyle een logboek met uitleg. Zo kun je elke dag of week kun je progressie meten. Je kunt ook nog je vet en spiermassa opmeten en een foto van jezelf maken. Alleen zijn deze dingen minder noodzakelijk.

Stap 7: Behoud van focus

Je leert hier hoe jij het beste je focus kan behouden om je doelstelling te behalen. Ook zal besproken worden hoe je om kunt gaan met mensen die kritiek leveren en slecht advies geven. Ook wordt verteld hoe je zelfverzekerd en vastberaden met deze lifestyle om kunt gaan.

Wat krijg je nog meer bij My Shredded Lifestyle?

Basisprincipes - Naast het 7 stappenplan worden de basisprincipes van diëten uitgelegd. Dan leer je wat de positieve bijdrage van het periodiek vasten (intermittent fasting) heeft voor de metabolisme, hormonale verandering en insuline respons.

Je krijgt een duidelijk beeld van waarom mensen dik worden en hoe jij juist vet kunt verbranden.

Voorbeeld eetschema mannen en vrouwen 

Het boek geeft ook een voorbeeld van een eetschema's voor zowel wel mannen als vrouwen. Omdat dit puur is om een indruk te krijgen, en niet als handleiding is bedoeld wordt hier niet al te diep op ingegaan.

Recepten

Ook staan er in de dit boek de recepten van Merijn waaronder zijn My Shredded Lifestyle Oats. Mocht je zijn vlogs kennen weet je dat hij dit bijna dagelijks eet, zelfs op een cheatdag.

Workoutschema’s mannen en vrouwen

Naast een eetschema staat er in My Shredded Lifestyle staan er ook workoutschema’s voor zowel mannen als vrouwen. De schema’s bestaan uit 3 of 4 keer per week.

Merijn Schoeber heeft een Speciale Kortingspagina actief voor lezers van Improvefitness.nl. Via deze link bestel je het boek tegen een gereduceerd tarief.

Toepassing My Shredded Lifestyle

Als laatste krijg je nog wat informatie over het concept If It Fits Your Macro’s en hoe jij ervoor kan zorgen dat je voldoende gezonde voeding binnenkrijgt met genoeg vezels. Ook krijg je wat extra aanvullende informatie over refeed dagen.

Bonussen

Als je My Shredded Lifestyle aankoopt via de speciale kortingslink hieronder ontvang je naast het geweldige boek van Merijn Schoeber ook de bonussen die hieronder staan.

Het Forum

Wanneer je het boek koopt krijg je toegang tot het forum van My Shredded Lifestyle. Hier kun je in contact komen met andere leden die hetzelfde doel hebben. Hier kun je elkaar helpen door elkaars vragen te beantwoorden,tips en ervaringen uit te wisselen en elkaar gemotiveerd te houden.

Tools

Wanneer je het boek koopt krijg je ook toegang tot de Tools van My Shredded Lifestyle. Hier kun je je calorierenbehoefte en doel automatisch berekenen. Ook verschijnen dan meteen de benodigde macronutriënten in beeld.

Wat zijn de ervaringen van dit programma?

Eigen ervaring

Dit is mijn persoonlijke My Shredded Life Review. Toen ik ben begonnen met MYSL was het periodiek vasten even wennen. Maar al snel begon ik dit als positief te ervaren. Ik hoefde niet de hele dag aan eten te denken. Het voelde ook alsof ik juist meer mocht eten, omdat de maaltijden veel groter waren. Eigenlijk ging ik nooit met honger naar bed.

Ik ben zelf 4.2 kilo afgevallen hoewel ik eigenlijk nooit dik ben geweest. Na het volgen va My Shredded Lifestyle had ik zeer weinig lichaamsvet en een toename van spiermassa! Deze flexibele manier van eten bevalt me goed en is daarom zeker voor de lange termijn haalbaar. Ik ging bijvoorbeeld regelmatig heerlijk uit eten met mijn vrienden zonder me schuldig te voelen en behaalde nog steeds resultaat.

Momenteel maakt ik nog steeds gebruik van My Shredded Lifestyle omdat ik van de zomer weer zelfverzekerd over het strand kan lopen. Doordat ik mijn calorieën pas later op de dag eet ga ik vrijwel nooit over mijn calorieendoel heen.

Ervaringen van andere met My Shredded Lifestyle

Er zijn al meer dan 20.000 gebruikers van My Shredded Lifestyle. Dat is gigantisch! Op Bol.com heeft het boek een gemiddelde score van 4,7 sterren van de maximale 5 sterren. En dat op basis van ruim 600 reviews!? Hieronder lees je 2 van deze ervaringen: 

Johnny vindt de uitleg duidelijk en het boek interactief:

ervaring johnny my shredded lifestyle

Volgens Rowanda vat het boek alles van Intermittent Fasting goed samen én is het geschikt voor mannen en vrouwen:

recensie boek merijn schoeber

Persoonlijk vind ik de ervaring van Steven Pennings, ook wel bekend als oneleggedlifter, geweldig om te lezen. Deze man heeft dankzij My Shredded Lifestyle zijn passie kunnen uitvoeren en zeer mooie resultaten bereikt. 

Voor wie is dit programma?

Dit boek is voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun ideale droomlichaam te krijgen. Het boek is ook voor mensen die de bomen door het bos niet meer zien of zelf geen resultaat behalen.

Dat kan betekenen dat je je vetpercentage wilt verlagen en/of dat diëten je nog niet op lange termijn is gelukt.

Ook is dit boek voor mensen de niet tevreden zijn met hun levens of voedingsstijl en aan hun gezondheid willen werken.

Voor wie is dit programma niet?

Dit boek is niet voor mensen die niet bereid zijn om hun lifestyle aan te passen en van mening zijn dat het bereiken van een droomlichaam eenvoudig is.

Dit boek is ook niet voor mensen die niet bereid zijn om nieuwe dingen te leren, alleen geloven wat er in de media wordt verteld en niet gezond willen leven.

Welke garantie heeft het programma?

Bij aankoop va My Shredded Lifestyle ontvang je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit komt omdat Merijn achter zijn product staat en ervan overtuigd is dat het resultaat zal geven.

Mocht je niet tevreden zijn? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld gewoon weer teruggestort. Op deze manier loop jij geen enkele risico.

Conclusie My shredded Lifestyle Review

Dit programma is zeker jouw geld waard als jij, op een fijne, makkelijke en effectieve manier je ideale droomlichaam wilt behalen. Met dit complete stappenplan weet je niet alleen WAT maar ook WAAROM je iets wel of niet moet doen om resultaten te behalen.

Dit boek geeft je een levensstijl wat je voor de rest van je leven kunt toepassen.

Ik raad My Shredded Lifestyle een echte aanrader voor iedereen die zijn of haar droomlichaam wil behalen. En ik ben niet de enige. Er zijn al meer dan 20.000 tevreden kopers van het boek van Merijn Schoeber. Waar wacht jij nog op? 

My Shredded Lifestyle Kopen Met Fikse Korting?

Merijn heeft een speciale kortingspagina opgezet voor de lezers van deze website. Koop My Shredded Lifestye met de link hieronder en pak die flinke korting nu!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen