23 oktober 2019 

Koolhydraatarm brood met avocado maken? Gebruik dit recept!

Koolhydraat arm brood recept

Een Koolhydraatarm brood met avocado maken? Met dit recept maak je makkelijk en snel je eigen overheerlijke lunch.

Een koolhydraatarm brood bevat maar liefst 63% minder koolhydraten dan een 'normaal' brood. Hierdoor past een brood met een verlaagd koolhydraatgehalte goed binnen een koolhydraatarm dieet.

En wist je dat: wettelijk is het niet toegestaan om brood koolhydraatarm te noemen. Wat wel is toegestaan zijn de benamingen: 'brood met een laag koolhydraatgehalte' en 'brood met minder koolhydraten'.

Maar genoeg over de weetjes, over naar het maken van het recept van avocado en koolhydraatarm brood. Of mag ik dat niet meer zeggen? ;)

Ingrediënten koolhydraatarm brood

Hieronder vind je een lijst met de ingrediënten voor het maken van een overheerlijke lunchmaaltijd van koolhydraatarm brood met avocado.

Deze ingrediënten zijn voor 1 persoon. Uiteraard kun je de ingrediënten vermenigvuldigen met het aantal personen waar je het gerecht voor maakt.

Succes!

Bereiding:

  1. Leg de sneetjesbrood tussen de grill (tosti-ijzer) totdat deze licht knapperig van textuur zijn.
  2. Prak de avocado met een vork tot een grove structuur.
  3. Voeg de peper, zout en chilivlokken toe en meng alles door elkaar.
  4. Serveer vervolgens het avocado beleg op het brood.

Enjoy! Laat even in de reacties weten hoe het gesmaakt heeft!

Je Vetverbranding Maximaliseren Zonder Sporten Of Jezelf Uithongeren?

Koolhydraatarme recepten zijn belangrijk om de vetverbranding op gang te houden. Maar de vetverbranding maximaliseren doe je met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma van Niels Bosman. Al meer dan 4.000 mensen zijn je voor gegaan en verliezen gemakkelijk en snel gewicht!

Bekijk het programma

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen