28 augustus 2019 

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma kopen? Mijn review!

Review Koolhydraatarm 50 dagen programma

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma groeit in populariteit. Maar hoe goed is dit product nou eigenlijk? In deze Koolhydraatarm 50 dagen Programma Review geef ik mijn mening over het boek van Niels Bosman.

Waarschijnlijk zit jij er aan te denken het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma aan te schaffen. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Maar wat voor resultaten mag je verwachten van dit e-book? En wat krijg je er allemaal voor? Is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma wel zijn geld waard?

Om jou antwoord te geven op deze en andere deze vragen heb ik het product enkele maanden geleden zelf aangeschaft en ben ik aan de slag gegaan. Ook heb ik via het internet onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van dit product.

Dus mocht je twijfelen om het product te kopen? Lees dan eerste mijn eerlijke review!

Wat is het koolhydraatarm 50 dagen programma?

De titel van het boek zegt natuurlijk al het een en ander. Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een e-book dat voorzien is met recepten en dagmenu’s voor maar liefst 50 dagen.

Deze recepten zijn geschikt voor een koolhydraatarm dieet.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Een koolhydraatarm dieet vermijdt eigenlijk alle geraffineerde suikers. Denk bijvoorbeeld aan bewerkte voedingsmiddelen en toegevoegde suikers.

Het koolhydraatarm dieet een goede tool om meer af te vallen. Door het volgens van een koolydraatarm dieet blijft ook de suikerspiegel stabieler. Voor meer informatie over een koolhydraat arm dieet klik hier

Wie is de auteur?

Niels Bosman is de auteur het boek van het 50 dagen koolhydraatarm programma. Niels is tevens eigenaar van de website MakkelijkAfvallen

In 2014 is hij begonnen zijn passie met de buitenwereld te delen via deze zijn website. Op de website deelt Niels al zijn tips over afvallen en gezondheid.

Om zoveel mogelijk mensen te helpen is later het koolhydraatarm 50 dagen programma ontwikkeld.

Is Niels Bosman betrouwbaar?

Nou denk je natuurlijk. Leuk die informatie over Niels maar is hij wel te vertrouwen? Om jouw vraag te beantwoorden zijn we op onderzoek uit gegaan.

Ten eerste zien we dat zijn kvk en btw-nummer netjes staan vermeld op zijn website. Ook op zijn facebookpagina is Niels actief met het beantwoorden van vragen.

Niels Bosman auteur

Ook biedt Niels een niet goed geld terug garantie van zijn product, zoals je leest op zijn verkooppagina. Hierover later meer. Uit dit onderzoek kunnen we concluderen dan Niels Bosman te vertrouwen is.

Wat krijg je bij het Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Het product bestaat uit een digitale handboek (PDF) wat je op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets of computer kan openen. Het boek bevat maar liefst 113 pagina’s.

Wat ik goed vind aan het programma is dat je af en toe brood mag eten. Ook zul je tijdens dit dieet geen hongergevoel krijgen.

Je krijgt een overzichtelijk dagmenu waarin je precies ziet wat je zult eten die dag. Het dagmenu bestaat uit 3 maaltijd en 6 tussendoortjes. Deze 6 maaltijden eet je om de 2,5/3 uur. Voor iedere gerecht is er een recept beschikbaar met daarbij de bereidingswijze.

De recepten zijn voorzien van een duidelijke foto met daarbij de ingrediënten, voedingswaarde. Het boek heeft verder een nette en vrolijke uitstraling.

Tijdelijke kortingsactie!: Niels houdt een tijdelijke kortingsactie voor zijn Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Dit doet hij exclusief voor de lezers van ImproveFitness. Ben één van de weinige die van deze actie kan profiteren! Ga DIRECT aan de slag

EXTRA BONUS:

Wanneer je het boek aanschaft krijg je 2 extra bonussen. Ten eerste krijg je het gratis e-book over de beste drinktips tijdens het koolhydraatarm dieet. Ook krijg je een 7 handige boodschappenlijstjes die het koolhydraatarme programma ondersteunen.

De 6 pijlers

Het boek is gebaseerd op deze 6 belangrijke pijlers:

  1. Afvallen zonder te sporten. Hoewel het sporten niet verplicht is wordt het zeker aangeraden om de progressie te versnellen.
  2. Minder kans op honger. Door de 6 voedzame eetmomenten door de dag heen neemt de kans op het trek krijgen af.
  3. Eenvoudige recepten. De recepten zijn makkelijk te bereiden en kosten weinig tijd. Ook gebruik je goedkope ingrediënten die verkrijgbaar zijn in vrijwel elke supermarkt. Je krijgt extra tips over goedkoop boodschappen doen.
  4. Brood eten mag. Je mag af en toe brood of roggenbrood eten. Hierdoor is dit dieet makkelijker vol te houden.
  5. Verantwoord afvallen. De gerechten bevatten voldoende gezonde vetten en eiwitten. Vetten ondersteunen belangrijke processen in het lichaam. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor behoud of groei van spiermassa.
  6. Het hele gezin kan profiteren. He is ideaal dat het hele gezin gebruik van dit dieet kan maken. Het programma is namelijk makkelijk aanpasbaar voor meerdere mensen. Dit scheelt tijd en geld.

Voorbeelden het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Hieronder zie je 2 dagschema en recepten die daarbij horen. Zo krijg je een beetje een idee hoe de eetschema’s er in het boek er uitzien.

Voorbeeld 1: gerecht uit het boek van Niels Bosman

gerecht recept koolhydraatarm 50 dagen eboek

Voorbeeld 2: Lunch recept

lunch gerecht koolhydraatarm eboek niels

Heb je een beetje een beeld gekregen van de inhoud?

Wat voor resultaten kun je verwachten van dit programma?

Door de recepten te eten van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma zal de vetverbranding gestimuleerd worden met name in de buik, billen benen regio.

Het programma vertelt dat je wekelijks tot wel 2 kilo per week kunt afvallen. De resultaten kunnen uiteenlopen vanwege leeftijd en (start)gewicht.Maar een  persoon die wat overgewicht heeft kan in 17 weken oftewel 50 dagen gemiddeld 10 kilo afvallen.

Naast vetverbranding, krijg je ook meer energie en minder last van after-dinner of after-lunch dips. Ook het afkicken van je suikerverslaving zal met dit programma lukken.

Wat zijn de ervaringen van dit programma?

Eigen ervaring

Mijn eigen ervaringen waren zeer positief. Net als de meeste mensen heb ik een druk programma en wil ik me niet altijd druk maken over eten. Omdat je precies weet wat je gaat eten hoef je daar eigenlijk verder weinig tijd aan te besteden.

Ik ben zelf 6,3 kilo afgevallen. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf geen last had van overgewicht maar wel blij ben met dit resultaat. Waar ik erg aan moest wennen was hoe vaak ik moest gaan eten. Hierdoor kreeg ik zeker minder zin om te snoepen.

Andere ervaringen

Deze onderstaande ervaringen zijn zoals ik ze aantrof op Facebook. In verband met privacy heb ik alleen de achternamen weggehaald.

Trudi twijfelde in haar eerste week. Maar het resultaat mag er zeker wezen.

ervaringen koolhydraatarm 50 dagen programma

Agaath ervaart vele voordelen van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Ze heeft daarom zeer positieve ervaringen met het programma zoals je kan lezen in haar review:

koolhydraten 50 dagen programma review ervaring

Marjoleine vindt het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma het ideale dieet. Dat zal vast wel komen omdat ze afslankt, ondanks dat ze wijntjes drinkt ;)

Koolhydraatarm 50 dagen programma review ervaringen

Wil je nog meer ervaringen zien? Bekijk dan de Facebookpagina van makkelijk afvallen. Ook kun je daar je persoonlijk vragen stellen aan Niels.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen, gezonder wilt leven meer energie zou willen.

Het programma van Niels Bosman is ook geschikt voor mensen die niet elke dag naar de sportschool willen. Uiteraard raad ik afvallen met sporten wel aan voor sneller en beter resultaat.

Voor wie is dit programma niet?

Er wordt in dit boek geen rekening gehouden met allergieën. Denk bijvoorbeeld aan lactose-intolerantie. Vegans of vegetariërs zullen weinig hebben aan dit boek. Er worden namelijk veel vleesgerechten gebruikt.

Het 50 dagen koolhydraatarm programma werk alleen wanneer jij werkt!

Dit programma zal alleen werken wanneer jij er daadwerkelijk moeite voor doet. Het vergt wat discipline om je aan te passen tot alleen koolhydraatarme voeding. Ook zal je sommige gerechten op tijd moeten voorbereiden.

Welke garantie heeft het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Het koolhydraat arm 50 dagen programma heeft een Niet-Goed-Geld-Terug Garantie van 30 dagen.

Als jij niet tevreden bent met dit product krijg je dus gewoon je geld terug.

Niels staat achter zijn eigen programma en dat je hiermee gegarandeerd resultaat boekt. Eigenlijk loop je dus geen enkel risico!

Is dit programma jouw geld waard?

Ik denk zeker dat dit product het geld waard is omdat het je op verantwoordde manier laat afvallen.

Door de voedzame maaltijden krijg je veel energie en voel je jezelf fitter.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma zorgt voor blijvende resultaten zonder het jojo-effect. Ook merk je dat je koolhydraatarm goed vol te houden is, zolang de maaltijden maar lekker zijn!

Waar kun je dit boek kopen?

Het programma kun je alleen via een beveiligde internet-betaalpagina aanschaffen. De betaalmethoden zijn IDeal, PayPal, Credicard en AfterPay.

Niels heeft gekozen om het boek alleen online te verkopen om zodoende de kosten zo laag mogelijk te houden. Niels levert enorm veel waarde met zijn Koolhydraatarm 50 Dagen Programma, zoals je in deze review hebt kunnen lezen. Dat doe hij tegen een zeer schappelijke prijs.

Gebruik onderstaande kortingslink om het boek van Niels met een extra korting aan te schaffen. Dit is een exclusieve voordeel voor de lezers van dit bericht.

GA DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen