23 augustus 2019 

Niels Bosman: Dit moet je weten voordat je van hem koopt!

Niels BosmanNiels Bosman staat bekend als oprichter en eigenaar van de website MakkelijkAfvallen. Via deze website, die in 2014 is ontstaan, helpt Niels om mensen fitter en gezonder door het leven te laten gaan. 

Door het schijven van blogs geeft Niels tips over afvallen, zonder hongergevoel of jezelf helemaal suf te sporten. Ook houdt Niels zich bezig met het ontwikkelen van gezonde koolhydraatarme gerechten. Deze moeten makkelijk, goedkoop, en vooral gezond zijn.

Ofwel Niels hanteert het KISS Principe voor zijn dieëten. KISS = Keep It Super Simple (Houd het Super Simpel) 

Wie is Niels Bosman? 

Niels Bosman is een succesvolle auteur en eigenaar van MakkelijkAfvallen. Op 21 februari 1981 werd Niels in Arnhem geboren (=nu 38 jaar).

Momenteel woont Niels met zijn vriendin en 2 opgroeiende kinderen in Eindhoven. Een slimme jongeman is Niels wel. Hij heeft zowel aan een Hogeschool (HBO) als op een Universiteit (WO) gestudeerd.  Niels hoe zou jij jezelf in het kort beschrijven?

"Ik hou van koken, reizen en ondernemen. Ik ben een creatieveling, een linkspoot en ik hou erg van dansen. Je vind me regelmatig in de sportschool. Verder hou ik van wandelen in de natuur en ik mediteer elke dag. Ik hou van lekker eten, festivals en gekke dingen doen."

Auteur Niels Bosman

In 2014 startte Niels met zijn website. Daarmee bereikt hij veel mensen die informatie en tips zoeken over afvallen. Zowel met als zonder koolhydraatarm dieet.  

Om nog meer mensen te kunnen helpen heeft Niels in december 2015 een digitaal ebook uitgebracht genaamd het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Inmiddels heeft hij al meer dan 10.000 mensen geholpen met afvallen en een fitter en gezonder leven. Niels Bosman auteur Een behoorlijk aantal als je het mij vraagt.  

Na het succes van zijn eerste boek heeft Niels een 2e en 3e e-boek geschreven. Ma's 7 Daagse Smoothie Detox Plan en Ma’s 100 Koolhydraatarme Lekkernijen werden de volgende succesnummers. 

Niels is dus niet alleen een waardevolle online blogger. Ook is hij een succesvolle schrijver van dieëtboeken.

Het leven voor zijn succes 

Niels heeft heel wat meegemaakt voordat hij succesvol werd en van zijn passie zijn droombaan wist te maken. 

Ongeveer 10 jaar geleden had hij een saaie kantoorbaan waarvoor hem geen plezier of voldoening was te vinden. Hij zat daar niet op zijn plek en was doodongelukkig.

Uiteindelijk kon Niels vanwege een reorganisatie niet meer blijven werken op kantoor. Wel kreeg hij nog een vergoeding mee. Toen het ook nog uit ging met z’n vriendin zat er nog maar 1 ding voor hem op. En dat was vluchten van de probleem. Dat deed Niels door te gaan reizen!

Niels de Wereldreiziger

Ongeveer 12 maanden lang is Niels van links naar rechts gevolgen in de wereld. Hij is gestart in Azië en vanuit daar is het doorgetrokken naar Zuid-Amerika.

Deze 12 maanden was voor hem niet lang genoeg. Niels besloot om nog eens een extra 12 maanden door Australië te gaan reizen en werken. Want zijn spaarpotje was inmiddels ook flink uitgedund.  niels reizen Uiteindelijk is Niels toch weer teruggekeerd naar zijn geboorteland, Nederland. Alhoewel hij een super mooie tijd heeft gehad, zoals hij zelf zegt, voelde Australië niet als thuis. Hij vertelt: 

"Het was allemaal leuk en aardig, maar ik werkte voor een baas en – hoe mooi het eiland ook is – toch wilde ik niet dood gevonden worden daaro :)."

Terug in Nederland

In 2003 keerde Niels weer terug Nederland. Daar had hij zich voorgenomen ondernemer te worden. Toch liep dat aan het begin even iets anders dan dat Niels zich voorgesteld had. Niels kreeg te maken met een hardnekkige pokerverslaving en verbleef in een anti-kraakwoning.

Op een dag was het zo erg dat hij geen geld meer had om te tanken. Op dat moment besefte Niels dat het anders moest.

Die dag had Niels besloten dat hij ging doen wat hij echt wilde.  Niels ging opzoek naar manieren om zijn leven weer op de rit te krijgen. 

Tijdens die zoektocht is hij in aanraking gekomen met de Koolhydraatarme Lifestyle. Dat onderwerp intereseert Niels enorm en hij besloot zich er verder in te verdiepen. Maar dan ook echt verdiepen. Alle in en outs over het koolhydraatarm kent Niels Bosman.  

Uiteindelijk heeft dit intensieve onderzoek geleid dat Niels van zijn gokverslaving afkwam. Ook begon hij langzaam zijn bedrijf te bouwen rondom dit onderwerp. Zo begon Niels met bloggen over de Koolhydraatarme lifestyle. Amper een jaar later publiceert hij zijn eerste boek, wat direct een groot succes is. 

Gaaf om te wat een passie in combinatie met een grote motivatie om te veranderen bij mensen te weeg kan brengen. 

Is Niels Bosman te vertrouwen? 

Veel mensen zijn vaak sceptisch voordat ze van een vreemde kopen. Vooral als het om online producten gaat, zoals een e-boek. En dat begrijp ik volledig! 

Zelf was ik eerst ook behoorlijk sceptisch over de werkwijze van Niels Bosman. Ik vroeg mezelf af of hij te vertrouwen was. Toch heb ik de proef op de som genomen en online een boek van hem besteld.   

Direct na betaling ontving ik het e-boek in mijn mailbox en kon ik aan de gang. Na zijn koolhydraatarme Lifestyle uitgebreid getest te hebben kan ik zeggen dat Niels Bosman volledig te vertrouwen is.  

Buiten mijn ervaring zijn er nog talloze anderen die goede ervaringen hebben met Niels. Op het internet lees je amper een slechte review over Niels. Buitendat, is zijn bedrijf netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En staat Niels in zijn buurt bekend als zorgzame vader en liefdevolle vriend.

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen