09 december 2017 

Wie is Glenn Goossens?

Glenn GoossensWil je meer weten over Glenn Goossens? Waarschijnlijk ben je zijn naam online al enkele keren tegen gekomen, en vraag je jezelf af wie dat nu eigenlijk is.

Je bent niet de enige! Ik zie deze vraag vaker voorbij komen. Glenn Goossens is namelijk een zeer bekend persoon in de fitness en krachtsportwereld.

Maar is hij te vertrouwen? In dit artikel lees je het! Ook vertel ik je wat je moet weten over Glenn Goossens voordat je van hem koop, en wat mijn ervaring met hem is.

Wie is Glenn Goossens?

Glenn Goossens is een zeer bekend persoon in de fitness en krachtsportwereld, zoals ik hierboven al zei. Wat maakt hem zo bekend?

Glenn is al jaren gecertificeerd personal trainer en voedingsexpert. Tevens is hij een blogger op verschillende fitnesswebsites, zoals Bodybuildingblog. Maar wat hem echt bekend heeft gemaakt bij het grote publiek is de publicatie van zijn eigen boeken. Dit zijn:

  • Gespierde God
  • Strakke Buik Bijbel
  • 101 hardlooptips

Op deze manier heeft Glenn Goossens al duizenden mensen geholpen met een gezonder leven, afvallen en gespierd worden.

Glenn Goossens in zijn kinderjaren

Glenn heeft tegenwoordig een aardig gespierd lichaam, maar vroeger was dat wel anders.

In zijn kinderjaren werd Glenn gepest vanwege zijn overgewicht. Dit heeft geduurd totdat hij naar het hoger onderwijs ging. Hij wilde zijn middelbare schooltijd achter hem laten, en een nieuwe start maken.

Tijdens de zomervakantie heeft hij keihard getraind en gesport om af te vallen. En het was hem gelukt! Hij was ruim 15 kilogram afgevallen.

Glenn wist het zeker ‘’ik ga nooit meer terug naar mijn oude gewicht. Ik voel me nu veel fitter en prettiger in mijn nieuwe lichaam’’.

Glenn Goossens personal trainer

Nadat Glenn zoveel was afgevallen begonnen mensen om hem heen te vragen hoe hij dat voor elkaar had gekregen. Voor Glenn was dat heel simpel: een duidelijk doel voor ogen hebben en daar keihard aan werken.

Op die manier inspireerde Glenn veel mensen, en hij begon vrienden en familie te begeleiden tijdens het afvallen. Vanwege de positieve resultaten die deze mensen behaalde, kreeg Glenn het drukker en drukker.

Uiteindelijk was dit niet meer te combineren met zijn studie, en is hij met zijn studie gestopt. Glenn wilde graag anderen helpen met afvallen, en besloot om zichzelf bij te scholen als gecertificeerd personal trainer.

Om zijn lichaam steeds uit te dagen, zoekt Glenn Goossens continue naar nieuwe manieren om zichzelf te trainen. Op die manier is hij geïnteresseerd geraakt in krachtsport.

Auteur Glenn Goossens

Door de opgedane kennis en ervaring tijdens zijn eigen trainingen en het begeleiden van anderen besloot Glenn te starten met schrijven.

Hierdoor kon hij een groter publiek helpen met afvallen en gespierd worden. Hij begon met het schrijven van artikelen als gastblogger op diverse fitnesswebsites.

Later heeft hij meerdere boeken geschreven over afvallen en gespierd worden, zoals ik hierboven al aangaf. Zijn bekendste en meest uitgebreide werk is het Gespierde God ebook, maar ook de Strakke Buik Bijbel was een groot succes.

Op basis hiervan is wel te concluderen dat Glenn Goossens een zeer deskundig persoon is.

Gespierde God ebook

Glenns bekendste en meeste uitgebreide werk is het Gespierde God ebook. Dat ebook is zeer populair onder startende en gevorderde sporters.

Het 130 pagina’s tellende ebook is in duidelijke taal geschreven, wat lekker weg leest. De drie belangrijkste pijlers waar het boek uit bestaat zijn:

  • Training
  • Voeding
  • Rust

Het Gespierde God ebook van Glenn Goossens vertelt vooral waarom je bepaalde oefeningen moet doen, bepaalde voeding moet eten en waarom je rustmomenten moet inplannen.

Hierdoor weet je waarom je iets doet, en voer je niet simpelweg uit wat je gezegd wordt. Je hebt een duidelijke doel! Dit motiveert, en je weet waarvoor je al het harde werk doet.

Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel is een boek dat zich compleet focust op het verliezen van buikvet en het zichtbaar worden van je buikspieren.

De Strakke Buik Bijbel is een combinatie van trainingsoefeningen en de juiste voeding waarmee een strakke buik voor iedereen mogelijk wordt. In het boek staan oefeningen voor een strakke buik of six-pack, de intensiteit van die oefeningen en hoe je je vetpercentage kunt verlagen.

Ook dit boek heeft Glenn Goossens geschreven met de insteek om je op de lange termijn te helpen. Het jojo-effect zal dus verleden tijd zijn, en de six-pack blijvend.

Glenn vertelt ook in dit boek, net zoals in de Gespierde God, continue waarom een oefening of bepaalde voeding belangrijk voor je is. Hierdoor leer je begrijpen waarom je iets doet, en houd je het langer vol.

Strakke Buik Bijbel en Oscar Helm

Glenn Goossens werkt regelmatig samen met Oscar Helm. Oscar is ook een voedingsexpert en personal trainer. Waar Glenn meer gefocust is op krachtraining en gespierd worden, richt Oscar zich meer op afvallen en fitter worden.

Aan het begin van dit jaar heeft Oscar de Strakke Buik Bijbel van Glenn overgekocht. Het ebook wordt daarom nu onder de naam van Oscar Helm verkocht.

Oscar heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd aan het ebook. Zo heeft hij de lay-out aangepast en heeft hij 50 gezonde recepten toegevoegd aan het ebook.

Hieronder zie je de verandering in de lay-out van de Strakke Buik Bijbel:

Strakke Buik Bijbel Glenn Goossens en Oscar Helm

Glenn Goossens ervaringen

Persoonlijk ben ik zeer goed te spreken over Glenn Goossens. De boeken van hem zijn prettig te lezen, en je merkt wel degelijk dat Glenn weet waar hij over praat in zijn boeken.

De resultaten die ik met het Gespierde God ebook behaald heb bijvoorbeeld, spreken voor zich. Binnen 10 weken was mijn schrale lichaam verandert in een gespierde massa.

Tevens ben ik ook tevreden met de klantenservice van Glenn. Toen ik zijn Gespierde God ebook bestelde liep mijn computer vast, en wist ik niet zeker of de betaling goed was aangekomen.

Ik stuurde Glenn een mailtje, en binnen 24 uur had ik reactie. Er was zeker iets misgegaan in het bestelproces, maar Glenn had handmatig mijn betaling opgezocht en de order verwerkt.

Daarnaast kun je hem ook altijd een mailtje sturen om je traingins- en voedingsschema te laten checken. Persoonlijk heb ik dit zo’n 3 keer gedaan nu, omdat ik mijn schema’s nog wel eens aanpas.

Ervaringen van anderen

Zelf heb ik de Gespierde God van Glenn Goossens gekocht. Voordat ik dat deed heb op het internet gezocht naar ervaringen van anderen.

Hieronder deel ik enkele ervaringen die anderen met Glenn hebben:

Glenn ik wil je bedanken voor de heldere uitleg en leerzame adviezen! Ik voel mezelf fitter, en heb al zichtbaar meer spieren gekweekt. 

- Stefan (37 jaar)

Eindelijk Glenn! Ik ben zo blij met de strakke buikbijbel die ik van een vriendin heb gekregen. Eindelijk ben ik verlost van die lelijke vetrollen, en voel ik me fitter! 

- Tamara (42 jaar)

Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst niet zo geloofde in de resultaten die je beweert te kunnen behalen met je boeken. Maar ik wist ook dat er iets moest gebeuren; ik was te dik en deed niet aan sport. Toen heb ik mijn negativiteit aan de kant gezet, en je ebook de Gespierde God een kans gegeven. Van die beslissing heb ik nooit spijt gehad! Ik voel mezelf niet alleen fitter, ik zit ook wat strakker in mijn lichaam en ik draag niet elke dag die 8 kg teveel mee.

- Freek (25 jaar)

Is Glenn Goossens te vertrouwen?

Ik denk niet dat dit nog veel uitleg nodig heeft, aanzien er zoveel goede reacties te lezen zijn over Glenn Goossens.

Voor zover ik gelezen heb op het internet (en dat is best veel ;)) is Glenn zeker te vertrouwen. Hij heeft een goede klantenservice, en met problemen gaat hij heel professioneel om.

Tevens geeft Glenn op zijn ebooken een niet-goed-geld-terug garantie. Voor de Gespierde God kun je zelfs binnen 60 dagen(!) je geldt terug vragen als het ebook je niet bevalt.

Hieruit kun je wel opmaken dat Glenn écht achter zijn producten staat!

Conclusie

In dit artikel heb je kunnen lezen wie Glenn Goossens is, wat mijn ervaring met hem is en wat de ervaringen van andere met hem zijn.

In dit artikel heb ik een aantal keren gesproken over de Gespierde God. Dat is het populairste en meest uitgebreide werk van Glenn.

Wil je meer informatie over dat ebook? Klik dan op onderstaande link om naar de officiële website van Glenn te gaan.

Binnen 8 Weken Aanzienlijk Meer Spiermassa Opbouwen?

Dankzij de Gespierde God van Glenn Goossens hebben al meer dan 4.500 mannen aanzienlijk meer spiermassa opgebouwd. Klik op de link hieronder om te ontdekken hoe je een gespierde god wordt  binnen 8 weken! Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen