09 december 2019 
in Reviews

Fitcooking Fitness Receptenboek Review + Ervaringen

review fitcooking fitness receptenboek

Ben jij op zoek naar een Fitcooking fitness receptenboek review? Dan overweeg je waarschijnlijk ook om het Fitcooking fitness receptenboek te kopen. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Dat komt goed uit! In dit artikel ga ik je precies vertellen wat je allemaal in het boek kunt vinden. Ook vertellen we je of het boek jouw geld waard is.

Wat is het Fitcooking fitness receptenboek?

Het Fitcooking fitness receptenboek is een e-book dat bestaat uit 127 vernieuwende en overheerlijke recepten.

Deze recepten zijn niet alleen bedoeld voor sportieve mensen, maar voor iedereen die opzoek is naar gezonde en voedzame gerechten.

De recepten van het Fitcooking fitness receptenboek zijn gezond en extra eiwitrijk. Ook wordt de voedingswaarde bij ieder gerecht getoond.

Zo geeft elk recept de kilocalorieën en de macronutriënten vetten, koolhydraten en eiwitten weer. Hierdoor is het Fitcooking fitness receptenboek ideaal te combineren met persoonlijke voedingsschema’s. Bekijk het receptenboek hier>>

Door wie is Fitcooking ontwikkeld?

Het Fitcooking fitness receptenboek is ontwikkeld door de Droog Trainen Academie.

Voor de degene die de Droog Trainen Academie niet kennen. Deze organisatie is onder andere bekend geworden door het creëren van de droog trainen protocollen. Zo heb je de Droog Trainen Protocol voor mannen en de Droog Trainen Protocol voor vrouwen.

fitcooking fitness receptenboek ervaringen

Omdat sommige deelnemers van de Droog Trainen Academie overige vragen hadden over voeding kwam het idee om hier een receptenboek over te maken. Om zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vragen is het Fitcooking fitnessreceptenboek ontwikkeld.

Waarom is Fitcooking fitness receptenboek ontwikkeld?

Wanneer je van gezond maar ook lekker eten houdt kan het een uitdaging zijn om telkens op zoek te gaan naar recepten. Soms is er even geen motivatie en inspiratie.

Ook weten de meeste van ons HOEVEEL ze mogen eten, denk aan macronutriënten en calorieën. Dan is het natuurlijk de volgende vraag WAT voor gerechten geschikt zijn.

Bij gebrek aan het vinden van geschikte gerechten kan de motivatie flink zakken. Dit kan ervoor zorgen dat men stopt met gezond eten. Helaas worden er dan geen spieren gekweekt of vet verbrand.

Het Fitcooking fitness receptenboek geeft, dankzij de nieuwe recepten, inspiratie aan de mensen die opzoek zijn naar nieuwe gezonde en lekkere gerechten.

Voor de fanatieke sporters, die precies willen weten welke voedingswaarde elk recept bevat, wordt er veel werk uit de handen genomen. Dit staat bij elk recept weergegeven en is daarom gemakkelijk over te nemen.

Principes van het Fitcooking fitness receptenboek

Het Fitcooking fitness receptenboek is gebaseerd op 5 principes. Op deze manier krijg je niet alleen de meest gezonde recepten maar zijn deze ook op een effectieve manier te bereiden.

Principe 1: Alles in één receptenboek

Het Fitcooking fitness receptenboek bevat maar liefst 127 verschillende gerechten voor verschillende eetmomenten op de dag. Zo staan er gerechten in voor het ontbijt, de lunch en het diner. Maar daar blijft het niet bij. Er staan ook nog extra gerechten in zoals gezonde snacks, soepen, tussendoortjes, salades en smoothies.

Principe 2: De juiste balans van voeding

De gerechten uit het receptenboek zijn goed gebalanceerd. Hiermee wordt bedoeld dat de recepten alle belangrijke voedingsstoffen bevatten in de juiste verhouding. Je hoeft je dus niet druk te maken dat je te éénzijdig of te weinig essentiële voedingsstoffen binnen krijgt. Zo wordt gezond en voedzaam eten makkelijk gemaakt.

Principe 3: Eiwitten als basis

Vrijwel alle recepten zijn eiwitrijk. Dit zal sporters helpen met een beter herstel. Ook wanneer je niet sport zullen deze eiwitrijke gerechten je goed doen. Het zorgt namelijk voor een verzadigend gevoel. Hierdoor krijg je minder snel trek en zul je minder snel teveel eten.

Principe 4: Voedingswaarden voor 1 persoon

Bij alle recepten staan de voedingswaarden voor 1 persoon weergegeven. Zo kun je precies zien hoeveel kilocalorieën en macronutriënten elk gerecht bevat.

Zo hoef je nooit meer vervelend rekenwerk te verrichten. De recepten zijn goed te combineren met een persoonlijk voedingsschema. Wanneer je voor meerdere mensen kookt kun je het recept simpelweg vermenigvuldigen keer het aantal eters.

Principe 5: Ook voor mensen die geen keukenprinses of prins zijn

Ben jij geen keukenprinses of prins? Maak je geen zorgen! De gerechten van het Fitcooking fitness receptenboek zijn simpel en éénvoudig te bereiden. Je hoeft dus geen uren te spenderen in de keuken. Tevens zijn de gerechten betaalbaar.

Is de Droog Trainen Academie te vertrouwen?

Zoals eerder werd beschreven is de Droog Trainen Academie al vrij bekend dankzij het behaalde succes van de Droog Trainen Protocollen voor zowel mannen als vrouwen.

Wanneer je de facebookpagina van de Droog Trainen Academie bezoekt zie je dagelijks resultaten voorbijkomen. Op de pagina zijn transformaties te zien, die deelnemers hebben ondergaan, door het volgen van één van de programma’s. Het is duidelijk te zien dat de deelnemers goede resultaten boeken voor het kweken van spiermassa als het verlagen van het vetpercentage.

Ook heeft de facebookpagina van de Droog Trainen Academie maar liefst 49.000 volgers. Op basis hiervan kunnen we concluderen dat de Droog Trainen Academie een betrouwbare organisatie is dat staat voor het leveren van kwaliteit.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is met name bedoeld voor mensen die opzoek zijn naar nieuwe gezonde recepten en dus wel een beetje inspiratie kunnen gebruiken. De recepten zijn zowel geschikt voor de gevorderde atleet als de gemiddelde Nederlander.

ervaringen fitcooking receptenboek

Ook is dit boek voor mensen die resultaat willen bereiken. Wanneer jij de principes van het Fitcooking Receptenboek toepast zul je de resultaten behalen die jij voor ogen hebt.

Voor wie is dit programma niet?

Wanneer je dit boek koopt zul je er wel wat moeite voor moeten doen. Het bereiden van gerechten gaat namelijk niet vanzelf;). Het betekent immers niet dat je uren in de keuken hoeft te staan.

Ook is dit boek niet voor veganisten of vegetariërs. Hier is in dit boek geen rekening gehouden. Ook zijn niet alle gerechten glutenvrij.

Welke garantie heeft het programma?

Het Fitcooking fitness receptenboek is geheel risicovrij uit te proberen. Wanneer je het boek aanschaft heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je zonder risico ervaren of het Fitcooking fitness receptenboek wat voor jou is.

Niet tevreden? Stuur binnen 14 dagen een mail naar info@fitcooking.nl en je krijgt meten je geld terug.

Conclusie Fitcooking Fitness Receptenboek review

Het Fitcooking fitness receptenboek is een aanrader voor mensen die weinig tijd of inspiratie hebben maar toch lekkere en gezonde gerechten willen eten.

De voedingswaarde die bij elke recept staat maakt het makkelijk om het receptenboek te gebruiken wanneer je een voedingsschema volgt of calorieën wilt tellen.

Ik kan dit boek iedereen aanraden. Vooral wanneer jij wat extra motivatie nodig hebt is dit boek geschikt voor jou!

Fitcooking Fitness Receptenboek kopen met de kortingslink?

Het Fitcooking Fitness Receptenboek uitproberen zonder risico? Gebruik hiervoor de kortingslink onderaan de pagina.

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen