29 oktober 2019 

De Afslankoplossing Review: Is Het Echt Zo Goed?

Er zijn veel boeken geschreven over afslanken en afvallen. De Afslankoplossing van Dianne Verbeek is er ook zo eentje. Het boek van Dianne is mateloos populair volgens sommige blogs. Maar is dat ook echt zo? En wat is er dan zo speciaal aan De Afslankoplossing?

Diana claimt de methode te hebben gevonden om overtollige kilo’s vet te vernietigen. Dit is volgens haar mogelijk zonder jezelf uit te hongeren, het jojo-effect.  Ook het eten van voedingsmiddelen die je niet lekker vindt hoeft niet. En al helemaal niet door uren door te hoeven brengen op een cardio of buikspier apparaat.

Dit wekte voor ons natuurlijk de nodige nieuwsgierigheid op. Om te ontdekken hoe effectief De Afslankoplossing inclusief de 7 Bonussen is hebben we het ebook gekocht en zijn we aan de slag gegaan. In deze uitgebreide review laten we je alle voor- en nadelen van De Afslankoplossing zien. Zo voorkom jij een miskoop!

Wie is Diana Verbeek?

Op het internet hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar een vrouw die Diana Verbeek zou heten. Wie haar naam intikt bij Google krijgt voornamelijk resultaten van webpagina's die haar boek bespreken. Op Facebook, Instagram en andere sociale media krijgen wij de vrouw die zichzelf voordoet als Diana Verbeek niet gevonden. Hoe kan dat?

Diana Verbeek is de ontwikkelaar en auteur van De Afslankoplossing. Dit schrijft ze op haar website deafslankoplossing.nldiana verbeek Ook beschrijft Diana op haar website dat ze zelf 20 kilo te zwaar is geweest. En het volledige verhaal over haar gewichtstoename en de lijdensweg die daarbij kwam kijken. Kort samengevat is het verhaal wat Diana vertelt op haar pagina als volgt:

 • Van haar geboorte tot 18e jaar was Diane niet bezig met haar gezondheid omdat ze niet dikker werd.
 • Haar vriendinnen waren een paar jaar ouder en waarschuwde Diane rond haar 18e dat ze op haar voeding moest gaan letten. Anders zou ze weleens veel kilo's kunnen aankomen.
 • En inderdaad; na haar 18e werd ze alleen maar dikker. Op haar 25e woog ze 15 kilo teveel.
 • Ze ging diëten; heeft vele diëten gevolgd maar allemaal zonder succes.
 • Toe zag ze 'opeens' waarom het niet lukte omdat ze een quote las van Albert Einstein.
 • Ze kreeg door dat ze altijd de verkeerde informatie had gebruikt.
 • Diane ging zelf opzoek naar de informatie en viel binnen no-time 20 kilogram af.
 • Ze heeft haar passie gevonden en wil anderen gaan helpen met afvallen.

Klinkt als een sprookjesachtig verhaal, of niet?

Wat zeggen anderen van Diana Verbeek?

Met dit eind-goed-al-goed verhaal, zoals we het in sprookjes kennen, steeg onze nieuwsgierigheid naar Diane Verbeek. Is haar verhaal echt? Waarom is Diana niet te vinden op het internet? En wat zeggen anderen over de schrijfster van De Afslankoplossing?

Toen ik als detective Sirlock Homes aan de slag ging ontdekte ik dat er 2 soorten websites waren:

 • Website's die het verhaal van Diana klakkeloos overnamen.
 • En website's die aangaven dat de schrijfster niet bestaat.

Wat is nu waarheid?

Martijn van Ervaringsgids zegt dat Diana Verbeek niet bestaat en dat haar naam een pseudoniem is. Een pseudoniem is een nepnaam die iemand op het internet gebruikt om zijn of haar echte persoonlijkheid te verbergen. Dat is volgens hem niet ongebruikelijk voor schrijvers.

Volgens PPReviews was de naam van de verkoper eerst Marijke Helswieg. Diane is volgens deze website ook een nepnaam die bedacht zou zijn door Michel Beugelsdijk. Het broertje van de bekende Ado Den Haag verdediger.

Als we het KvK nummer onderaan de verkooppagina van DeAfslankoplossing.nl nagaan dan komen we uit bij het bedrijf KePe Productions. Ene Peter K. zou de eigenaar hiervan zijn.  Diane Verbeek Betrouwbaar

Is Diana Verbeek betrouwbaar?

Pseudoniem of niet, toch wil ik weten of Diane Verbeek betrouwbaar is voordat ik van haar koop. Jij ook neem ik aan? Als detective Shirlock Homes ging ik aan de slag om haar gegevens te checken en slechte ervaringen op te zoeken.

Op het internet zijn veruit de meeste mensen tevreden met hun bestelling bij pseudoniem Diane Verbeek. Een enkeling geeft ook aan dat De Afslankoplossing niet is wat ze ervan verwacht hadden. Deze personen kregen netjes hun geld terug van Kepe Productions.

Tot dusver is Diana Verbeek betrouwbaar.

Ik ging zelf de proef op de som nemen. Ik heb haar boek De Afslankoplossing inclusief de 7 Bonussen besteld. Alles kreeg ik netjes op tijd binnen waardoor ik kan zeggen dat mijn ervaring wat dat betreft ook goed is met Diana Verbeek.

Hieronder vertel ik over de inhoud en kwaliteit van het boek. Misschien nog wel belangrijker, of niet?

Inhoud van de Afslankoplossing 7 Bonussen

De Afslankoplossing is een digitaal boek in PDF formaat. Een zogenaamd ebook dus. Hierdoor kun je het boek openen op je mobiel, tablet, laptop en andere mobiele apparaten.

Het boek van Diane Verbeek staat bomvol informatie over voedingsmiddelen en het effect hiervan op het menselijk lichaam. Deze nieuwe je inzichten zijn super waardevol al zeg ik het zelf. Vooral omdat sommige voedingsmiddelen als gezond worden beschouwd, terwijl deze je gewicht niet ten goede doen.

Ook krijg je tips om je stofwisseling blijvend te versnellen. Dit is ook meteen de kern van de Afslankoplossing. De stofwisseling opvoeren is zorgt er namelijk voor dat je makkelijker vet kunt verbranden. Stel je voor dat je 1,5 keer meer vet verbrand per dag dan momenteel. Dan hoef je niet eens minder te gaan eten om gewicht te verliezen. Hoe ideaal is dat?

De tips voor het opvoeren van de stofwisseling zijn zeer handig te begrijpen. Zo vertelt Diana uitgebreid het verschil tussen snelle en langzame koolhydraten. Ook legt ze uit wat voor effect deze twee verschillende koolhydraten hebben op ons lichaam, zodat je hier je voordeel uit halen.

Wat ik minder vind aan de Afslankoplossing is dat Diana haar informatie niet onderbouwd met wetenschappelijk bewijs. Ze beschik over al deze informatie omdat Diana zelf veel heeft getest en geprobeerd op het gebied van afvallen.

De 7 Bonussen van de Afslankoplossing

Bij het boek over afvallen van Diana Verbeek krijg je 7 bonussen. Deze 7 bonussen geeft Diana je cadeau en zullen je helpen om sneller je doel te bereiken. De 7 Bonussen van de Afslankoplossing zijn:

 • Bonus 1: Stappenplan (t.w.v 12,00,- euro)
 • Bonus 2: 75 Vet verbrandende maaltijden (t.w.v 15,00,- euro)
 • Bonus 3: Ultieme Kettlebell gids (t.w.v 19,95,- euro)
 • Bonus 4: Gezond koken met Marijke (t.w.v 19,95,- euro)
 • Bonus 5: Koolhydraatarme paleo recepten (t.w.v 7,95,- euro)
 • Bonus 6: Boodschappenlijsten (t.w.v 7,95,- euro)
 • Bonus 7: 15 Heerlijke smoothie recepten (t.w.v 4,95,- euro)

Mooi pakket bonussen, alleen zijn ze ook waardevol? Zelf heb ik ook het pakket aangeschaft. Persoonlijk vind ik de bonussen tegenvallen. De bonussen van de Afslank receptenbijbel van Oscar Helm zijn veel waardevoller in mijn ogen.

Ervaringen

Zelf ben ik ook aan de slag gegaan met de Afslankoplossing. Mijn eerste indruk was echter niet super. Ik vind de omslag van het boek er maar goedkoop en ouderwets uitzien. Kijk hieronder zelf maar; niet echt een hippe kaft vind je wel?  De Afslankoplossing Review "Op de kaft kan ik niet afgaan" dacht ik. En dus ben ik begonnen met het lezen van het boek. Het boek leest opzich prima weg. Niets speciaals overigens is mijn mening over De Afslankoplossing.

De tips en informatie in het boek is praktisch en toepasbaar. Ook de recepten in het boek zijn overzichtelijk. Dat is positief aan mijn review over de Afslankoplossing.

Wat ik minder vind aan De Afslankoplossing van Diana Verbreek is dat het boek niet écht motiveert. Ik heb namelijk wel eens boeken over afvallen gelezen waarvan ik dacht: "Woww interessant of wat een geweldig boek, hier ga ik direct mee aan de slag". Dat had ik bijvoorbeeld met De Strakke Buikbijbel.

Als ik mijn ervaringen met De Afslankoplossing van Diana Verbeek een punt moet geven kom ik uit op een 6-.

Welke garantie biedt de Afslankoplossing?

De Afslankoplossing 7 bonussen maakt gebruik van een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Wanneer je het boek koopt heb je dus, zonder risico, 2 hele maanden de tijd om zelf te ervaren of je daadwerkelijk kunt afvallen met dit programma.

Dat is heel erg netjes van Diana Verbeek. Dat moet ik haar nageven.

Niet tevreden met het product? Stuur dan binnen twee maanden een mailtje naar Info@dianaverbeek.nl en ontvang het volledige bedrag terug op je bankrekening.

Conclusie

Diana Verbeek is een pseudoniem voor ene Peter K. die achter het bedrijf KePe Productions zit. Een pseudoniem wordt vaker gebruikt door schrijvers om hun ware identiteit te beschermen.

Mijn review van het boek De Afslankoplossing komt uit op een cijfer van een 6- (min). Dit komt de lay-out verouderd is en de tekst niet het 'wow-effect' geeft bij het lezen.

Daarnaast moet ik Diana nageven dat het een prima product is en haar garantie van 60-dagen is geweldig. Persoonlijk ben ik meer fan van het boek De Strakke Buik Bijbel. Dat boek is heel concreet over afslanken, stofwisseling versnellen en het heeft een hippere lay-out. Een echte aanrader.

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen