02 januari 2018 
in Reviews

Afslank Receptenbijbel review

Afslank receptenbijbel reviewJe wilt gezond afvallen en bent op het internet de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm tegengekomen. Om te kijken of het boek iets voor jou is ben je opzoek gegaan naar een Afslank Receptenbijbel review, nietwaar?

Je hebt waarschijnlijk gegoogeld naar meningen, reviews en gebruikerservaringen over de Afslank Receptenbijbel, en via die weg ben je uitgekomen op dit artikel.

Daar sta ik helemaal niet van te kijken. De Afslank Receptenbijbel is al verschillende jaren een succes, en op het internet vind je vele positieve gebruikerservaringen.

Zelf wilde ik het succes van het populaire afslankboek ook ervaren, en ik besloot om het afslankboek te kopen. Op deze pagina deel ik mijn eerlijke en onafhankelijke Afslank Receptenbijbel review, mening en ervaring.

De auteur van de Afslank Receptenbijbel

De auteur van de Afslank Receptenbijbel is Oscar Helm, zoals je wellicht al weet. Oscar is voedingsdeskundige en afgestudeerd als sociaal psycholoog.

Persoonlijk vind ik zijn levensverhaal aangrijpend en bewonderend tegelijk. De auteur van de Afslank Receptenbijbel heeft geen leuke jeugd gehad, maar dat heeft hij nooit de schuld gegeven van zijn overgewicht.

Oscar is een ‘self-made man’ die keihard getraind en gewerkt heeft om te zijn wie hij nu is. Zijn hele verhaal lees je in het artikel wat ik over hem geschreven heb (klik op zijn naam hierboven).

Is Oscar Helm te vertrouwen?

Belangrijk voor deze Afslank Receptenbijbel review is de vraag of Oscar Helm wel te vertrouwen is.

Oscar Helm vertrouwen Oscar Helm

Tenminste, iets waar ik altijd eerst naar kijk is de eigenaar van een product. Zodoende voorkom ik dat ik opgelicht wordt door een of ander nepprofiel op het internet.

Overal op het internet blijf je Oscar tegen komen. Ik heb daarom zijn Facebook-, LinkedIn- en Instagramprofiel bekeken. Tevens heb ik zijn bedrijfswebsite HappyHealthy bekeken, en nagetrokken bij de Kamer van Koophandel.

Op basis van die informatie concludeer ik dat Oscar Helm te vertrouwen is, en kocht ik de Afslank Receptenbijbel. Later in deze Afslank Receptenbijbel review lees je meer over mijn ervaringen met Oscar.

Wat weet Oscar van gezond afvallen zonder jojo-effect?

Oscar Helm beweert dat hij kan helpen met gezond afvallen zonder jojo-effect. Maar wat is daar van waar? Beschikt hij wel over de nodige kennis is een belangrijke vraag voor deze Afslank Receptenbijbel review.

De informatie uit de zoektocht over Oscar, zoals ik hierboven genoemd heb, kon ik goed gebruiken om te beoordelen of Oscar voldoende weet van gezond afvallen.

Oscar heeft een voedings- of sportopleiding gevolgd. Na lange tijd zoeken kwam ik erachter dat zijn persoonlijke ervaringen met overgewicht dé motivatie waren om gezond af te vallen zonder jojo-effect.

voedingexpert oscar helm

Met deze motivatie om af te vallen heeft Oscar ruim twee jaar lang onderzoek gedaan naar wat wel en niet werkt als je gezond wilt afvallen. Hij kwam erachter dat er veel mythes en leugens bestaan in de voedingswereld.

De opgedane informatie tijdens zijn onderzoek gebruikte Oscar om anderen te coachen met als doel lange termijn verandering. Tevens heeft hij twee boeken geschreven, namelijk de Afslank Receptenbijbel en de Strakke Buik Bijbel.

Op basis van hetgeen hierboven en alle positieve reacties die je leest op het internet is te concluderen dat Oscar Helm een ware expert is op het gebied van gezond afvallen.

Voor wie is de Afslank Receptenbijbel?

Eigenlijk is het een betere vraag om te stellen: ‘’voor wie is de Afslank Receptenbijbel niet?’’.

Het receptenboek is eigenlijk voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen zonder jojo-effect. Mensen die voor de lange termijn fitter en gezonder willen worden én blijven.

Alleen voor de mensen die opzoek zijn naar hele snelle resultaten is het boek minder geschikt. Die mensen kunnen beter een standaarddieet nemen.

Alhoewel denk ik dat die mensen daarna aan het kortste eind trekken, en wellicht toch bij de Afslank Receptenbijbel uitkomen. Onderstaande afbeelding geeft dat duidelijk weer:

onderzoek gezond afslanken

Daarnaast beperkt Oscar zijn doelgroep niet, omdat hij recepten heeft voor zowel vis- of vleesliefhebbers als vegetariërs.

Inhoud Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel bestaat uit meer dan 140 pagina’s waarin je meer dan 100 lekkere en makkelijk te bereiden gerechten vind.

Daarnaast geeft Oscar advies en richtlijnen over gezond afvallen in zijn receptenboek. Hij vertelt niet precies hoe je moet afvallen, maar hij geeft aan waarom en hoe je dat moet doen.

Dat leert jou je eigen afvalproces beter te begrijpen, waardoor je lange termijn resultaten gaat behalen. Zoals hierboven al gezegd is, is de Afslank Receptenbijbel geen manier om heel snel resultaten te behalen.

Wat de Afslank Receptenbijbel wel is, is een boek dat een verandering in je eetpatroon teweeg brengt waardoor je voorgoed afrekent met de overtollige kilo’s. Uit zijn eigen ervaring begrijpt Oscar het volgende heel goed:

Diëten die je bepaalde voeding verbieden, zijn totaal niet effectief. Als je iets verbiedt ontstaat er bij de mens een groter en dieper verlangen daarna

De Afslank Receptenbijbel verbiedt daarom geen voeding voor jou, maar geeft alleen aan dat je het moet beperken. Dit is een van de vele zeer krachtvolle gedachtes van Oscar Helm.

Opbouw van de Afslank Receptenbijbel

In deze Afslank Receptenbijbel review wil ik je nog even kort vertellen hoe de opbouw van het boek eruit zit. Dit geeft je een beter beeld van wat je kunt verwachten na aankoop ervan.

De opbouw is als volgt:

  • Praktische informatie: allereerst begint Oscar met het geven van praktische informatie over gezond afvallen zonder jojo-effect, zoals bijvoorbeeld de quote hierboven.
  • Ontbijtrecepten: daarna vind je enkele ontbijtrecepten die je vetverbranding stimuleren.
  • Dranken: je onderschat het misschien, maar dranken bepalen voor een groot deel de effectiviteit van je dieet. In dit hoofdstuk behandelt Oscar de dranken die je beter wel kunt nuttigen, en waarom.
  • Lunchrecepten: in dit hoofdstuk maakt Oscar het onderscheidt in lunch met koolhydraten en lunch zonder koolhydraten.
  • Salades en dressings: zoals je wellicht wel weet is de yoghurtdressing op een salade super ongezond. In dit hoofdstuk geeft Oscar daar uitleg en tips over. Tevens vertelt hij welke dressings je beter kunt pakken bij je salade dan de yoghurtdressing.
  • Avondmaaltijden: de recepten voor het avondeten zijn het meest uitgebreid. Je vindt er vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Bij alle drie maakt Oscar het verschil tussen recepten met en recepten zonder koolhydraten.
  • Late avondtrek: wie doet het niet? Je zit ’s avonds lekker op de bank Netflix te kijken en krijgt honger. Je gaat snacken. In dit hoofdstuk geeft Oscar je daar tips en gerechten voor.

Bonussen

Bij aankoop van de Afslank Receptenbijbel krijg je ook een aantal bonussen. In deze review vertel ik wat die bonussen zijn.

Bonussen Afslank Receptenbijbel

In bonus 1 geeft Oscar dag- en weekmenu’s. Hierin schotelt hij per maaltijd van de dag een lekker gerecht voor, en kun je meteen een goede start maken met het boek. Tevens geeft hij in deze bonus handige boodschappentips, waarmee jij bewuster en gezonder boodschappen kunt doen.

Zoals Oscar zegt: ‘’verbiedt iets niet, dat roept meer en meer verlangen naar datgene op’’. In deze bonus verbiedt hij daarom geen toetjes, hij geeft zelfs 10 recepten voor heerlijke én gezonde toetjes.

De calorieën in alle tussendoortjes die je op een dag nuttigt kunnen snel oplopen. In bonus 3 geeft Oscar Helm daarom 84 (!) gezonde tussendoortjes die de vetverbranding stimuleren.

In bonus vier geeft Oscar richtlijnen om dat streefgewicht van je vast te houden, zonder dat je de hele tijd aan het jojoën bent.

De 5e en laatste bonus is een bonus met video’s en tips om sneller af te vallen. Maar let op, hier zit een addertje onder het gras. Dit is een maandelijks abonnement wat de eerste maand gratis is, maar daarna betaal je €20,- per maand. Wil je daar niet aan vastzitten? Zet het volgende vinkje dan uit tijdens het aankoopproces:

bestelproces Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Update: sinds kort vermeldt Oscar dit netjes op de betaalpagina van de Afslankslank Receptenbijbel. En kun je aangeven dat je de bonussen die je later geld per maand gaan kosten niet wilt ontvangen.

Ervaring van anderen

Zelf heb ik zeer positieve ervaringen met het boek, zoals je in deze Afslank Receptenbijbel review kunt lezen. Maar wat is de ervaring van andere gebruikers van het afslankboek?

Op het internet kwam ik vele positieve reacties tegen. Hieronder deel ik enkele van die reacties met jou.

Dit afslankboek had ik veel eerder moeten ontdekken. Na de zwangerschap van mijn twee zoons heb ik nooit meer mijn streefgewicht weten vast te houden. Ik heb verschillende diëten gevolgd. Ik viel wel af, maar binnen no-time zaten de kilo’s er weer aan. Jou receptenboek waarbij ik mocht blijven eten wat ik wil sprak me wel aan, en ik heb nog een laatste poging gedaan. Inmiddels, 9 maanden later, voel ik me nog steeds topfit en van een jojo-effect is totaal geen sprake. 

Astrid (55 jaar)

Dankjewel Oscar! Ik en mijn vriendinnen hebben al veel gebruik gemaakt van je afslank receptenbijbel. We waren geen tientallen kg’s te zwaar, maar hadden allemaal wel moeite om die laatste 5 kilogram te verliezen. Dankzij jou boek is dat gelukt!

  • Inge (27 jaar)

Dit boek is precies wat ik nodig had na vijf jaar studententijd. Ik ging als mager mannetje (75 kg) op kamers in Leiden, maar het vettige eten en de enorme hoeveelheden bier hadden mijn veranderd in een man van 105 kg. Daar moest wat aan gebeuren, en dankzij jou afslankboek heb ik al goede stappen hierin kunnen zetten. Op het moment ben ik 4 maanden bezig en weeg ik 85 kg. 

  • Frank (32 jaar)

Ook Nicolette van Dam gebruikt de Afslank Receptenbijbel om slank te blijven en lekker eten te bereiden.

Wat heeft jou voorkeur?

De Afslank Receptenbijbel is zowel digitaal als fysiek te verkrijgen. Ofwel in de vorm van een ebook of gewoon boek. Als je kiest voor het gewone boek, ontvang je óók een link om het ebook te downloaden.

Persoonlijk vind ik het ebook wel handig, omdat je dat op je telefoon op tablet kunt zetten en zodoende makkelijk overal naartoe neemt.

Een fysiek boek, en vooral dit receptenboek, is handiger om even snel doorheen te bladeren en iets op te zoeken.

Ik heb daarom de fysieke variant besteld, die maar een tientje duurder was. Waar geef jij de voorkeur aan?

Niet goed? Geld terug!

Oscar Helm is een te vertrouwen persoon, zoals ik aan het begin van deze review beschreven heb. Ook weet hij goed waar hij over praat.

Nog iets waar dat duidelijk uit blijkt is zijn ongewone garantietermijn. Oscar geeft je namelijk de kans om binnen 60 dagen na aankoop je geld terug te vragen.

De meeste boeken hanteren namelijk alleen de wettelijke garantietermijn van 14 dagen.

Bevalt de Afslank Receptenbijbel niet? Dan stort Oscar gewoon 100% van je aankoopbedrag terug.

Conclusie Afslank Receptenbijbel review

In dit artikel heb je gelezen wat de Afslank Receptenbijbel nu precies is, en wat die inhoud. Tevens heb je meer gelezen over de achtergrond van de auteur, en over zijn insteek van het boek.

Mocht je het boek willen aanschaffen bedenk dan goed of je een digitaal of fysiek én digitaal boek wilt. Het verschil is €10,-.

Bedenk ook goed of je bonus 5, Het ultieme afslankprogramma, wilt ontvangen. Hiervoor betaal je na de eerste maand maandelijks 20 euro. Je kunt deze bonus tijdens het aankoopproces achterwegen laten.

Zoals je in deze Afslank Receptenbijbel review hebt kunnen lezen ben ik niet alleen, maar ook vele anderen goed te spreken over het afslankboek van Oscar Helm. En hebben we er al mooie resultaten mee weten te behalen.

Wanneer boek jij de eerste resultaten met dit afslankboek?

Afslank Receptenbijbel kopen? (+kortingslink)

Ben je een aantal kilo’s te zwaar, en ben je het eindeloze jojoën zat? Dan raad ik je de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm van harte aan.

Persoonlijk vind ik dat dit boek in elke Nederlandse keuken een plekje hoort te krijgen. Het is niet alleen een goed boek om af te vallen, maar ook om fitter te worden én te blijven.

Wil je het boek aanschaffen? Gebruik dan deze kortingslink waarmee je het boek voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Inmiddels zijn al 2650 mensen je voorgegaan! Die mensen genieten nu van een lichaam waar ze blij mee zijn.

Diezelfde link kun je ook gebruiken om meer informatie en gebruikerservaringen over het boek te lezen.

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen