16 oktober 2017 
in Reviews

Sterk en Gespierd review

Sterk Gespierd reviewIs het Sterk en Gespierd pakket van Nick Fennema iets voor mij? Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van het trainingspakket van Nick en kwam deze vraag in je op. Het antwoord vind je in deze Sterk en Gespierd review.

Niet gek! Ik zou ook graag meer informatie verzamelen voordat ik iets koop. Zelf heb ik veel meningen en ervaringen van anderen verzameld voordat ik Sterk en Gespierd heb gekocht.

Maar is Sterk en Gespierd nou echt zo goed als iedereen beweerd? Ik heb het trainingspakket onlangs aangeschaft. Wat mijn Sterk en Gespierd review en ervaringen zijn, deel ik in dit artikel.

Een gespierd lichaam: hoe begin je eraan?

De huidige generatie is veel met het uiterlijk bezig. De kledingmode volgen, de nieuwste gadgets, wisselende haarstijlen en ga zo nog maar door. Mannen uit deze generatie zijn vooral bezig met het trainen van een gespierd lichaam, en gespierd worden.

Maar hoe begin je er aan? Simpelweg starten en kijken waar het schip strand heeft geen enkele zin. Het trainen van een gespierd lichaam gaat niet alleen over fitness- en krachtoefeningen.

Het is een combinatie van de oefeningen juist uitvoeren, regelmaat in de oefeningen aanbrengen, jezelf niet overbelasten, de juiste rustmomenten pakken én het binnenkrijgen van de juiste voeding.

In het trainingspakket van Nick vormt deze combinatie van factoren de rode draad. Dit maakt een personal trainer overbodig én verzekert jou van een gespierd lichaam.

Nick Fennema: wat weet hij van een sterk en gespierd lichaam?

Goede en duidelijke handvaten om jouw fitnesscarrière te starten of te verbeteren zijn zeer belangrijk. Maar wat weet Nick Fennema nu eigenlijk van het trainen van een sterk en gespierd lichaam?

Nick Fennema auteur Sterk en Gespierd

Nick Fennema is de auteur van het trainingspakket Sterk en Gespierd. 10 jaar geleden is Nick zelf begonnen met krachttraining. De kennis rondom dit onderwerp heeft hij in al die jaren alleen maar verruimt.

Zo is hij al vanaf 2015 bevoegd personal trainer, coacht hij leden van zijn studentenvereniging, helpt hij atleten in de voorbereiding op bodybuildingwedstrijden en hij is de oprichter van het Workoutpark in Groningen. Daarnaast heeft hij onlangs zijn studie bewegingswetenschappen afgerond aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Nick schrijft over het pakket:

[pullquote align="normal"]De informatie in dit e-book is een bundeling van alles wat ik heb geleerd over de jaren heen. Bespaar jezelf maanden van geen vooruitgang boeken en geef jezelf een jumpstart met het programma, de schema’s en de oefeningenbibliotheek [/pullquote]

Het succes van zijn trainingen en kennis bewijst Nick door de Enercup te winnen. De Enercup is een van de grootste bodybuildingswedstrijden van Nederland. Best een knappe prestatie dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I took first place at the #enercup2015 in men's athletic physique over 183! Sooo happy!! 😁 Still cant believe it, the lineup was amazing! The athletes were in an great shape and genuinely awesome personalities. I was lucky to meet you ! Still waiting for more pictures, but I couldn't wait to share one. Really want to thank my amazing coach and freakbeast @stefan_brokito and his girlfriend @sharon.fitness For bringing me, taking care of me, supporting me and coaching me!! Also want to thank my dad for supporting me and driving me home in the middle of the night. i want to thank my friends menno, @dirkleberry @kristanjongkees @domibeast , my mother and my sister @lifeofbirdie for supporting me! You made me feel great! Everybody was so incredibly cool and supportive. All the positive comments really, really made a difference to me. Thank you so much!! #enercup #map #map4 #fitnesscompetitor #mensphysique #map #bodybuilding #boardshort #stage #dutchfitness #fitfamnl #fitdutchies #fitnessmodel #eatcleantraindirty #shredded #sixpack #ifbb #nbbf

Een bericht gedeeld door  Nick Fennema - BetterStronger (@nick_fennema) op 5 Okt 2015 om 6:18 (PDT)


Nick heeft van zijn passie dus zijn beroep kunnen maken. En dat vind ik prettige gedachte. Het trainingspakket is dus niet samengesteld uit commercieel oogpunt, maar met de intentie om anderen te helpen.

Fit.nl

Om van het Sterk en Gespierd pakket echt een ‘alles in 1 pakket’ te maken, zijn er verschillende vakgebieden nodig. Zoals de bewegings- en voedingskennis van Nick, maar ook marketing om het pakket makkelijk en duidelijk leesbaar te maken.

Het Fit.nl team bestaat uit een team van 19 professionals die Nick hebben geholpen bij het samenstellen van het pakket.

Team Sterk Gespierd Fit.nl

Dit team staat nog steeds als één team achter het pakket van Nick. Ze blijven de website updaten en verzorgen een zeer goede klantenservice.

Waaruit bestaat het Sterk en Gespierd pakket?

Het Sterk en Gespierd ‘alles in 1 pakket’ bestaat in de hoofdlijnen uit drie onderdelen. Via een website heb je, na aanschaf van het pakket, direct toegang tot deze drie onderdelen:

  1. Het 150 pagina’s tellende e-book
  2. Video’s over de uitvoering van oefeningen
  3. Trainings- en voedingsschema’s: deze zijn aan te passen aan jouw trainingsdoelen.

Persoonlijk vind ik het ebook zeer handig te lezen en te begrijpen door de gestructureerde opbouw. Voor ieder hoofdstuk wordt er een korte introductie geven wat er in dat hoofdstuk behandeld wordt. Aan het einde van ieder hoofdstuk staat een korte samenvatting. Ik vind dit wel handig als ik soms terugkijk in het ebook.

Daarnaast zijn er overal in het ebook grafieken te zien die de tekst verduidelijken en ondersteunen. Deze grafieken zijn de wetenschappelijke onderbouwing van Nick zijn teksten.

Mocht je dat niet vertrouwen, dan staat er aan het einde van het boek netjes een bronvermelding. Hierdoor kun je alle relevante theorie nakijken.

Voor wie is het Sterk en Gespierd pakket?

Door de brede kennis van Nick en het Fit.nl team op het gebied van fitness- en krachtsport, is het pakket niet alleen voor professionele sporters.

Nick Fennema is 10 jaar geleden begonnen met krachtsport. Zijn gespierde lichaam kwam ook niet binnen één dag. Nick had ook tegenvallers, zoals blessures en verspilde tijd. Hierdoor weet hij precies waar een beginner in de krachtsportwereld tegenaan loopt.

Maar ook door zijn ruime ervaring in de fitness- en krachtsportwereld weet hij zeer goed wat de problemen van gevorderden sporters zijn.

Dit maakt het Sterk en Gespierd boek geschikt voor zowel beginners als gevorderde krachtsporters.

Mijn Sterk en Gespierd review

Eerder in dit artikel heb ik je al verteld wie Nick Fennema is, voor wie het Sterk en Gespierd ebook geschikt is en hoe de inhoud van het boek eruit ziet.

Nadat ik online vele goede Sterk en Gespierd review's gelezen had was ik nieuwsgierig geworden. En ik was benieuwd geworden of het ebook mij ook zou kunnen helpen aan een gespierd lichaam. Net zoals beweerd wordt in de online review's die ik las.

Ik heb toen besloten om het ebook aan te schaffen, en er mee aan de slag te gaan. Het eerst goed doorlezen en het toepassen van hetgeen in het boek is voor mij belangrijk om een eerlijke en onafhankelijke review te kunnen schrijven. Dus dat heb ik daarom ook eerst gedaan.

Het is enige tijd geleden dat ik begonnen ben met het Sterk en Gespierd pakket, maar ik pak het boek er nog regelmatig even bij. Bijvoorbeeld als ik mijn trainingsschema’s weer wat wil aanpassen.

Wat gebeurt er na aankoop van het ebook?

Ik heb het ebook gekocht via de officiële website van Fit.nl. Dit heb ik gedaan omdat er veel sites tussen zitten die je proberen op te lichten. Via een onveilige betaalpagina proberen ze je bankgegevens te achterhalen (Phishing).

Nadat de betaling afgerond was, kreeg ik direct een mailtje van Fit.nl. In dat mailtje stond een downloadlink waarmee ik direct toegang kreeg tot het Sterk en Gespierd ebook.

Mijn eerste indruk

Direct toen ik het mailtje had ontvangen met de downloadlink erin, heb ik het ebook gedownload op mijn laptop en telefoon. Mijn laptop vind ik handig vanwege het grotere scherm. En het Sterk en Gespierd ebook op mijn telefoon is ideaal als ik onderweg of in de sportschool ben.

Na het downloaden heb ik even snel door het boek gebladerd en wat stukjes tekst gelezen. Wat mij direct opviel was dat er duidelijke grafieken en tabellen in staan. Hierdoor is het makkelijker om de tekst te begrijpen.

De duidelijke structuur en de goed leesbare zinnen vielen mij ook meteen op. Hierdoor leest het boek zeer handig, en spring je niet van de hak op de tak.

Tip: bekijk of het Sterk & Gespierd ebook iets voor jou is door het inkijkexemplaar te downloaden.

Na de eerste keer lezen

Toen ik het Sterk en Gespierd boek voor het eerste maal uitgelezen had, was ik zeer onder de indruk. Het is echt een professioneel geschreven boek, en het blijkt wel dat Nick Fennema een zeer deskundige sporter is.

Vanwege het feit dat ik al vanaf mijn 18e krachtsport beoefen maakt dat ik al iets van de krachtsportoefeningen en voeding af wist. Toch is het boek voor mij een echte eye-opener geweest.

Twee grote verbeterpunten die ik heb weten te realiseren liggen op het gebied van voeding en rust. Hier schonk ik voor het lezen van het eboek te weinig aandacht aan, omdat ik me hier zelf niet van bewust was.

Resultaten met het Sterk en Gespierd ebook

Mijn resultaten, ondanks dat ik al sporter was, waren dankzij het ebook aanzienlijk. Door het verbeteren van mijn slaap- en rustmomenten heb ik mijn spiergroei van 250 naar 750 gram per maand kunnen verhogen. Dit is een flinke verhoging waar ik trost op ben.

Sterk en Gespierd resultaten

Maar de kans is aannemelijker dat jij dit leest en denk: ''ik ben helemaal geen ervaren sporter, wat zijn de resultaten voor een beginnende sporter?'' En die vraag begrijp ik goed. Ik wil je daarom ook de resultaten van een goede vriend van me, Rob, vertellen.

Zo enthousiast als ik was na het lezen van het Sterk en Gespierd boek, heb ik er Rob over verteld. Op dat moment was Rob een jongeman van 190 cm lang zonder ook maar een beetje zichtbare spiermassa. Hij zag eruit als een potlood.

Rob werd ook enthousiast van mijn verhaal, en hij wilde wel eens kijken of het boek ook iets voor hem kon zijn. Dankzij het ebook heeft Rob heel snel resultaten kunnen boeken, en was zijn potloodlichaam snel verdwenen. Toen ik dat merkte was ik wel een beetje jaloers dat ik het ebook niet eerder ontdekt had.

Resultaat na 4 weken

Vier weken nadat Rob het boek goed doorgelezen had, merkte hijzelf al een flinke vooruitgang. Rob vertelde me dat hij zichzelf fanatieker voelde en gemotiveerd was om door te gaan.

Deze motivatie kwam voort uit het doel wat Rob dankzij Sterk en Gespierd voor ogen had gekregen. Hij wilde van zijn potloodlichaam af, en gespierd worden.

Dat de motivatie van Rob goed zat, dat merkte ik ook wel. Hij ging er voor 100% voor. Af en toe moest ik hem nog wel wijzen op het feit dat hij ook rustmomenten moest pakken.

In de eerste twee weken had Rob zijn voedings- en trainingsschema's met behulp van het ebook opgesteld. Met deze schema's en Rob zijn motivatie was de basis voor het gespierd worden gelegd.

Resultaat na 8 weken

Na 8 weken was aan het lichaam van Rob wel duidelijk geworden dat Rob bezig was met krachttraining. Niemand die dat nog kon ontkennen.

De vrienden, familie en klasgenoten van Rob zagen de verandering van zijn lichaam ook duidelijk. Ze zeiden dingen als: ''Hey Rob waar is je potloodlichaam gebleven?'', "Gebruik je anabolen omdat je lichaam zo snel veranderd is?'' en "Woow Rob, je ziet er echt een stuk beter uit''.

Sterk en gespierd ervaringen

Deze positieve reacties deden Rob zichtbaar goed. Hij kreeg meer zelfvertrouwen, en het gaf hem nieuwe motivatie om door te gaan met zijn trainingen.

Resultaat na 12 weken

Na de eerste 8 weken was het aan Rob duidelijk te zien dat hij aan krachttrainingen deed. Door de motivatie die hij kreeg van de mensen om zich heen wilde hij zijn lichaam verder en beter trainen.

Het was nu tijd voor de 'fine tuning' van zijn trainingsoefeningen en voedingsschema's. Met behulp van het ebook heeft hij zijn trainingsoefeningen en voedingsschema's weten aan te scherpen.

Zijn vetpercentage was inmiddels gedaald naar 7%. Hierdoor werden de spieren van Rob beter zichtbaar en kwam zijn wasbordje duidelijk te voorschijn.

Ik ben trots op hetgeen wat Rob gepresteerd heeft, en ik ben blij met het sportmaatje wat ik erbij gekregen heb. Wil jij dit ook? Ik ben er namelijk van overtuigd, net zoals Nick Fennema, dat iedereen kan wat Rob heeft laten zien.

Wat is de Sterk en Gespierd review van andere gebruikers?

Hierboven heb je gelezen wat de resultaten van Rob en mij zijn dankzij het Sterk en Gespierd pakket. Je weet hierdoor wat ik van het ebook vind, en dat ik er zeer positief over ben.

Maar deze Sterk en Gespierd review zou niet compleet zijn zonder de recensies en meningen van andere gebruikers. Hieronder lees je enkele recensies over het Sterk en Gespierd boek:

Wat een compleet boek joh! Er zit werkelijk waar alles in wat je moet weten over krachtsport, zowel op gebied van training als voeding en rust. Geweldig. Goed werk Nick en het Fit.nl team. 

- Mitchell (24 jaar)

Hoi Nick, ik ben nu 6 weken bezig met je Sterk en Gespierd ebook maar de resultaten beginnen al te komen. Ik ben er nog niet, maar mijn doel is om over nog eens 6 weken een duidelijke six-pack te hebben. Wat ik zo handig aan je boek vind is dat je eerst duidelijk vertelt waarom je een bepaalde oefeningen of voeding doet en daarna pas de rest verteld. Hierdoor weet je het belang erachter, en is het makkelijker om vol te houden

- Koen (27 jaar)

Dit boek biedt mij duidelijke handvaten en handige tips om mijn lichaam te trainen. Dankzij het boek heb ik mijn gewenste lichaam bereikt, en nu houd ik dat lichaam in 'shape' dankzij het boek. Het boek gaat niet over snel resultaat halen en dan gaat het weer bergafwaarts. Nee, door het boek ondergaat je lichaam een blijvende transformatie.

- Evert (34 jaar)

Levenslange garantie?!

Nick Fennema en het Fit.nl team geloven er voor 100% in dat het Sterk en Gespierd pakket jou gaat helpen. Niet gek overigens, want het is een zeer duidelijk en compleet pakket.

Ze geloven er zelfs zo stellig in dat ze een levenslange niet-goed-geld-terug-garantie geven. Dit laat maar zien dat het geen amateurs zijn en dat ze jou vooral zo goed mogelijk willen helpen.

Ondanks deze levenslange garanatie kan ik me indenken dat je wilt voorkomen dat je je geld terug moet vragen, omdat het boek je niet bevalt. Iets wat ik me niet kan indenken, maargoed.

Je kunt dan het gratis inkijkexemplaar van Sterk en Gespierd downloaden om te bekijken of het boek iets voor jou is.

Sterk en Gespierd review conclusie

Het Sterk en Gespierd ebook is dus een ‘alles in 1 pakket’ voor de beginnende en gevorderde krachtsporter.

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen ben ik zeer tevreden over het Sterk en Gespierd boek. En vind ik het zeker zijn geld waard, omdat het mij heeft geholpen met het trainen van mijn gewenste lichaam.

Ben jij net zo enthousiast als mij? En wil je hetzelfde resultaat behalen als Rob, of de vele andere gebruikers van het Sterk en Gespierd ebook? Dan heb ik hieronder een speciale kortingslink staan waarmee je het boek kunt aanschaffen met een leuke korting.

Wat houd je nog tegen?

Het Maximale Uit Je Training Halen?

In het ebook Sterk & Gespierd laat Nick Fennema alle aspecten zien voor een afgetraind lichaam. Zo verspil je geen maanden zonder vooruitgang. Klik op de link hieronder en start direct met zichtbaar progressie boeken! Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Elly vd Heijden
Door

Elly vd Heijden

op 29 Nov 2017

Het boek ; de fit methode gisteren besteld , vandaag al in huis, dus goeie service. Het is een interessant boek en dus echt een aanrader voor de sporter en degene die ok wel op voeding wil letten.

Reactie plaatsen