30 oktober 2019 

Koolhydraatarme Smoothie Van Pindakaas en Banaan; mmm of bahh?

Een Koolhydraatarme Smoothie van pindakaas en banaan is een erg gezond ontbijt, lunch of gewoon als tussendoortje. Vanwege het zeer lage koolhydraat gehalte past de smoothie perfect in een koolhydraatarm dieet. Pindakaas bevat veel eiwitten en gezonde vetten waar je veel energie van krijgt. Een banaan bevat veel vezels die je een verzadigd gevoel geven. Breng dit samen in een smoothie en je hebt een ideale combinatie.  Met het Koolhydraatarme Smoothie recept hieronder maak je zelf een zeer lekkere smoothie. Al zeg ik het zelf... Koolhydraatarme smoothie recept

Ingrediënten Koolhydraatarme Smoothie

De ingrediënten zijn uitgerekend voor 1 persoon. Uiteraard kun je de ingrediënten delen door het aantal personen waar je het gerecht voor maakt. Succes!
  • 400 ml amandelmelk (ongezoet)
  • 2 rijpe bananen
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 1 theelepel kaneel
  • Zout (naar eigen smaak)

Bereiding:

  1. Pak een snijplak, mes en blender
  2. Snijd de bananen in stukjes
  3. Stop alle ingrediënten in de blender
  4. En mix alles tot een glad geheel
Enjoy! Laat even in de reacties weten hoe het gesmaakt heeft!

Je Vetverbranding Maximaliseren Zonder Sporten Of Jezelf Uithongeren? 

Koolhydraatarme recepten zijn belangrijk om de vetverbranding op gang te houden. Maar de vetverbranding maximaliseren doe je met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma van Niels Bosman. Al meer dan 4.000 mensen zijn je voor gegaan en verliezen gemakkelijk en snel gewicht!

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen