10 april 2018 

Gespierd worden zonder fitness. Kan dat?

Gespierd worden zonder fitnessDe kans is groot dat je het volgende wilt: gespierd worden zonder fitness. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Maar kan dat eigenlijk wel?

Het kan verschillende redenen hebben dat je een antwoord op deze vraag zoekt. Misschien heb je geen zin om regelmatig naar de spotschool te gaan. Of vind je het abonnement te duur. Een andere reden kan ook zijn dat je jezelf eigenlijk nog een beetje schaamt om naar de sportschool te gaan.

En zo zijn er nog tal van andere redenen te bedenken. Wat voor jou ook de reden mag zijn, ik heb gekeken of het mogelijk is om gespierd te worden zonder fitness. Op deze pagina lees je mijn ervaringen.

In dit artikel lees je:

√ Of het mogelijk is om gespierd te worden zonder fitness

√ Hoe je dat kunt doen en met welke sporten

√ Een aantal tips om gespierd te worden zonder fitness

√ Hoe je thuis gespierd kunt worden

Gespierd worden zonder fitness

Het is de droom van iedereen. Wat zou het toch fijn zijn om gespierd te kunnen worden zonder fitness. Lekker de hele dag in bed of op de bank liggen en toch spiermassa opbouwen.

Nou, ik zal je uit de droom helpen. Je kunt niet gespierd worden door helemaal niets te doen. Dus vergeet het maar dat je spiermassa gaat opbouwen door de hele dag op de bank te liggen. Maar je kunt uiteraard wel gespierd worden zonder naar de fitnesschool te gaan.

Om gespierd te worden moet je je spieren prikkelen om te groeien. Met een keer van de bank naar de koelkast lopen prikkel je de spieren niet of nauwelijks. Maar de gedachte dat je alleen je spieren kunt prikkelen in de sportschool klopt ook niet.

De Gespierde God methode bewijst dat. Met dat programma zijn alle duizenden mannen en vrouwen gespierd geworden zonder naar de sportschool te gaan. Gewoon doodnormale mannen en vrouwen die met de praktische tips en waardevolle informatie in het programma aan de slag zijn gegaan.

Zonder sportschool

Ik kan goed begrijpen dat je een abonnement op de sportschool te duur vind. Of dat je het een heel gedoe vindt om naar de sportschool toe te gaan.

Ondanks dat moet je wel beseffen dat je altijd wel iets moet doen om gespierd te worden. Zoals ik al zei gaan lekker op de bank liggen en gespierd worden niet samen. Of het moet zijn dat je Tell Sell wilt geloven. Die beweren namelijk dat je met hun buikspiertrainer spiermassa opbouwt terwijl je lekker op de bank zit. (Ik kan je verzekeren van niet).

De sportschool is niet de enige manier om je spieren te prikkelen. Er zijn ook vele fitnessoefeningen die je handig thuis kunt uitvoeren. Voor sommige oefeningen heb je alleen wat simpele hulpmiddelen nodig en je kunt direct aan de slag.

zonder sportschool spiermassa opbouwen

Ook zijn er vele fitnessoefeningen voor thuis waarbij je het eigen lichaamsgewicht gebruikt om gespierd te worden. Denk bijvoorbeeld aan opdrukken. Dat soort oefeningen is ideaal, omdat je direct kunt starten.

Hoe word je breder zonder sportschool

Om gespierd te worden zonder fitness zijn er een aantal producten die ik je kan aanraden. Deze producten kosten echt geen bakken met geld om aan te schaffen. Maar ze verhogen wel direct de kwaliteit van je training.

Met de volgende producten maak je een goede start om thuis gespierd te worden:

 • Opdruksteunen (2 stuks voor 5 tot 10 euro)
 • Haltersetje (zo’n 30 euro)
 • Een fitness mat (zo’n 15 euro)
 • Eventueel: een fitnessbankje (zo’n 70 euro). Dit is niet per se nodig.

Voor ongeveer 50 euro kun je dus direct thuis aan de slag. Een bedrag wat je er binnen 1 tot 2 maanden uit hebt door de besparing op een fitnessabonnement.

In combinatie met het boek wat ik eerder noemde en deze producten maak je een vliegende start en ben je binnen no-time een gespierde god. Op die manier ben ik ook begonnen met fitnessen.

Verschillende soorten sporten om gespierd te worden

Ik begrijp dat je niet naar de sportschool wilt. Naast de eerder genoemde redenen, kan het ook eentonig worden om 3 keer (of meer) per week naar de sportschool te gaan.

Gelukkig zijn er tal van andere manieren die leuk én effectief zijn om gespierd te worden zonder fitness. Denk hierbij aan:

 • Turnen
 • Zwemmen: bij deze sport beweeg je alle spieren.
 • Fietsen: doe dit in een zware versnelling en je hebt binnen no-time gespierde benen.
 • Nordic Walking: bij deze vorm van sportief wandelen train je zowel rug-, schouder- en armspieren.
 • Worstelen of stoeien: hierbij gebruik je rug-, buik-, borst-, arm- en beenspieren.
 • Roeien: bij deze sport gebruik je veelal je armspieren. Je biceps en triceps.
 • Skaten of skeeleren: dit kan lekker zijn om op een zonnige dag te doen.

Ga je niet focussen om één van deze sporten als je spiermassa wilt opbouwen. Ze kunnen dienen als goede aanvulling op fitnessoefeningen. Of als je helemaal geen fitnessoefeningen wilt kun je meerdere sporten combineren.

andere sporten voor gespierd worden

Als je bijvoorbeeld alleen doet roeien gebruik je voornamelijk je armspieren, maar zeer weinig je been- en buikspieren. Een prima aanvulling daarop kan fietsen zijn. Om je buikspieren te trainen kun je gebruik maken van sit-ups (een oefening uit het Gespierde God programma).

Hoe houd je thuis trainen vol

Veel mensen starten vol goede moed met thuis te trainen. Helaas, verliest een groot gedeelte van deze mensen de motivatie om door te gaan.

De sportschool kan namelijk verschillende prikkels hebben om gemotiveerd te blijven. Bijvoorbeeld doordat je met een sportmaatje gaat trainen. Je wilt je maatje natuurlijk niet in de ‘steek’ laten.

Een sportmaatje kan ook het beste in je naar boven halen, waardoor je net een extra setje herhalingen doet. Maar ook de ervaren sporters in de sportschool kunnen je motiveren.

hoe houd je thuis trainen vol

Als je thuis traint kun je dat natuurlijk ook samen met een sportmaatje doen. Maar wat als je alleen traint? Welke prikkels heb je dan?

Het is dan goed om een duidelijk doel voor ogen te hebben wat je wilt bereiken met je trainingen. Werk vervolgens naar dat doel toe om op vaste tijdstippen te gaan trainen. Spreek deze tijdstippen ook echt met jezelf af. Ook het luisteren van motiverende muziek helpt om thuis sporten vol te houden.

Thuis snel gespierd worden

Je kunt dus prima gespierd worden zonder fitness. Dit kan met allerlei verschillende sporten, afhankelijk van wat je leuk vindt.

Wat ik je niet wil onthouden, en wat je enorm helpt om gespierd te worden zonder sportschool, is de Gespierde god methode.

Dit boek van Glenn Goossens staat vol met waardevolle informatie. Je treft er duidelijke oefeningen, handige schema’s en praktische tips over gespierd worden aan. Het mooie van dit boek is dat je niet naar de sportschool hoeft.

Glenn is jaren bezig geweest met het ontwikkelen en testen van deze vrij onbekende maar zeer succesvolle methode om gespierd te worden. En de methode is nu eindelijk klaar om toegepast te worden.

Word jij de volgende gespierde god met behulp van het boek van Glenn? Al meer dan 4.500 mensen zijn je al voorgegaan.

Binnen 8 Weken Aanzienlijk Meer Spiermassa Opbouwen?

Dankzij de Gespierde God van Glenn Goossens hebben al meer dan 4.500 mannen aanzienlijk meer spiermassa opgebouwd. Klik op de link hieronder om te ontdekken hoe je een gespierde god wordt  binnen 8 weken! Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen