10 juli 2018 

Strakke Buik Bijbel als gratis PDF?

strakke buik bijbel downloadenDe Strakke Buik Bijbel is momenteel mega populair. Veel mannen en vrouwen schaffen het boek aan om buikvet waar ze al jaren mee kampen te verliezen of om een sixpack te krijgen.

Dat zou jij ook wel willen toch?

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je een de Strakke Buik Bijbel als gratis PDF wilt.

En dat is maar goed ook. In dit artikel vertel ik je hoe je de Strakke Buik Bijbel veilig en risicoloos kunt downloaden.

Waarom je de Strakke Buik Bijbel als gratis PDF wilt

Wij Nederlanders houden van gratis. Van gratis advies tot en met gratis videogames.

Enkele jaren geleden was er daarom ook bijna alles gratis te downloaden via het internet. Via Popcorn time werd het mogelijk om gratis films te downloaden. The Pirate Bay zorgde ervoor dat we van muziek tot en met videogames konden downloaden. Ook via Youtube was het mogelijk om gratis muziekvideo’s te downloaden.

Binnen deze downloadmogelijkheden ontstond een grote wildgroei aan downloads. Dit zorgde ervoor dat hackers en kwaadwillende heel makkelijk en snel virussen konden verspreiden.

In 2014 heeft de overheid daarom een downloadverbod ingesteld. Veel van deze downloadplatforms zijn daarom verboden en offline gehaald.

Risico’s van een gratis PDF

Op de Strakke Buik Bijbel rust auteursrecht wat in handen is van Oscar Helm. Dit wil zeggen dat hij de enige is die het boek mag uitbrengen en verkopen.

Het downloaden van een gratis PDF van een andere site dan de officiële website is dus strafbaar. Eigenlijk is het gratis downloaden van de Strakke Buik Bijbel hetzelfde als het stelen van een fysiek boek uit de boekwinkel.

risicos gratis PDF

Mocht je toch een gratis PDF van de Strakke Buik Bijbel tegenkomen dan zou ik deze risico’s even in je achterhoofd houden:

  • Kans op een boete
  • Virussen op je computer waardoor al je bestanden verloren gaan
  • Juridische stappen van de auteur

Sinds 2018 heeft de Autoriteit Persoonsgegevens auteurs het recht gegeven om persoonsgegevens van illegale downloaders in te zien en deze te beboeten. Boetes kunnen oplopen tot 12.500 euro!

Daarnaast is de kans op een virus aanzienlijk, ook al heb je een virusscanner. Virussen kunnen je hele laptop, tablet of telefoon onbruikbaar maken en zelfs veel gevoelige informatie van het apparaat buitmaken.

Lees daarom snel verder hoe je de Strakke Buik Bijbel als PDF WEL veilig kunt bemachtigen.

Strakke Buik Bijbel veilige PDF

Voor die paar tientjes die de Strakke Buik Bijbel kost heb ik niet het risico van een gratis en onveilige PDF gelopen. Is dit het jou wel waard?

De enige website waar je de Strakke Buik Bijbel als veilige PDF kunt bemachtigen is via de officiële website van Oscar Helm.

Stop dus met het internet af te zoeken naar een gratis PDF ebook van de Strakke Buik Bijbel, omdat dit je een hoop problemen kan bezorgen.

In mijn artikel beschrijf ik hoe je de Strakke Buik Bijbel veilig kunt downloaden>>

Snel En Gezond Buikvet Verbranden?

Jarenlang kampte Oscar Helm en zijn vriendin met overtollig buikvet waar ze maar niet vanaf kwamen. Totdat... Oscar 2 jaar lang alle wetenschappelijke artikelen over dit onderwerp had bestudeerd. In de Strakke Buik Bijbel deelt hij de technieken die wel en welke niet werken om voorgoed af te rekenen met buikvet! Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen