23 mei 2018 
in Reviews

Opzoek naar een Fitchef Turbo review? Lees mijn verhaal

Fitchef Turbo boekcoverDeze Fitchef turbo review is speciaal voor jou, als jij net als ik wel de kilo's er makkelijk bij krijgt, maar als je ervan af wil, het nauwelijks of moeilijk gaat!

Toen ik eenmaal dit boek had gelezen ging het afvallen een stuk makkelijker en bleef ik eindelijk op mijn gezonde gewicht! Dit boek heeft mij enorm geholpen.

Hierdoor weet ik zeker dat dit boek, ook jou gaat helpen.

Overal op het internet las ik hoe de lezers van dit boek succesvol het ideale gewicht konden bereiken. Na lang twijfelen heb ik zelf ook dit boek aangeschaft.

Na het lezen van het boek is de manier van afvallen geheel veranderd voor mij. Wil jij weten wat dit boek allemaal te bieden heeft? Lees dan verder.

Fitchef turbo review

Over het algemeen is afvallen niet makkelijk en val je na het afvallen snel weer terug in je oude patroon, het zogenoemde ‘jojo-effect’.

Om op de juiste manier af te vallen heb je handvaten nodig. Een pad dat je kunt volgen naar een gezond en strak lichaam. Toen ik nog niet van dit boek had gehoord heb ik allerlei manieren geprobeerd om van die overtollige kilo's af te komen, maar telkens zonder resultaat. Even heb ik het zelfs opgegeven en dacht ik dat het me nooit ging lukken!

Toen de wanhoop weer opspeelde ben ik verder gaan zoeken naar manieren om af te vallen en kwam ik uiteindelijk bij het Fitchef turbo boek terecht. Natuurlijk had ik na al die pogingen om gewicht te verliezen niet veel vertrouwen meer en heb ik eerst verschillende reviews gelezen over dit boek.

Wat me opviel was dat alle Fitchef turbo reviews positief waren. Ik las verschillende succes verhalen en begon eindelijk weer te geloven dat het mogelijk was. Met veel twijfel heb ik toch de Fitchef turbo aangeschaft en ben ik achteraf blij dat ik dat gedaan heb!

De schrijver van dit boek

Dit boek is geschreven door Mark van Oosterwijck. Deze schrijver weet waar hij over praat, omdat hij zelf ook een lange tijd overgewicht heeft gehad.

mark van oosterwijck

Vanwege zijn grote succes, deelt hij nu zijn passie om ook anderen te helpen, een strak en gezond lichaam te krijgen. In het boek las ik dat de schrijver er veel tijd in heeft geïnvesteerd, om antwoorden te vinden over gezonde voeding en het effect van fitness bij het afvallen.

Inmiddels heeft Mark al meerdere boeken geschreven en is de kennis die hij deelt zeer praktisch en behulpzaam.

Wat dit boek jou kan bieden

Fitchef turbo is een van de langste en meest uitgebreide boeken die auteur van Oosterwijck geschreven heeft (maar liefst 248 pagina's).

Zelf heb ik dit boek vooral als zeer praktisch ervaren en makkelijk toe te passen in de praktijk. Veel boeken die geschreven zijn over afvallen, zijn theoretisch goed onderbouwd.

Maar wanneer je dit wil gaan toepassen in de praktijk, kom je er vaak achter dat het lang niet zo goed werkt. Bij de Fitchef turbo heb ik geen enkele keer moeite gehad met de toepassing in de praktijk.

Voor wie is FitChef Turbo?

FitChef is voor mensen die een druk leven hebben en weinig tijd en zin hebben om in hebben om te koken. Ook is dit boek voor mensen die gezondheid belangrijk vinden, af willen vallen en meer energie willen hebben.

Het boek zorgt ervoor dat je nog sneller gezonde en eiwitrijke maaltijden kan voorbereiden. Door het stappenplan te volgen kom je tot een voedingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Zo kun je vaststellen wat je precies nodig hebt en hoe je dit vertaalt naar een passend weekmenu.

Door het efficiënte 5 stappenplan kun je dus een hoop tijd besparen. Je hoeft eigenlijk maar 1x per week boodschappen te doen.

De inhoud van het boek

In dit boek staan vooral praktische tips die jij direct kunt uitvoeren om je ideale gewicht te bereiken! Hierdoor hoef je geen deskundige te zijn of een strakke planning te volgen, om te beginnen met afvallen.

Er staan maar liefst 85 eiwitrijke recepten die je gemakkelijk kunt bereiden. Met deze recepten krijg je een vol gevoel en behoud je relatief meer spiermassa tijdens het afvallen. Eiwitten zijn tenslotte de bouwstoffen voor spieren, botten en een gezonde huid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet continue met een hongerig gevoel liep, zoals ik bij andere diëten wel had.

Fitchef boek ervaring

Om ervoor te zorgen dat jij na het afvallen ook op je gezonde gewicht blijft, leert van Oosterwijck je ook hoe jij je leefstijl kan verbeteren en toch kan genieten van lekker eten. Een groot voordeel van dit boek, is het leren de gezonde leefstijl te behouden.

Vormgeving en Layout

Het prettige aan FitChef Turbo is dat de recepten helder en makkelijk staan geschreven. Elke gerecht staat op 1 volle (A4) pagina om het lekker overzichtelijk te houden.

Bij ieder recept krijg je een overzicht van de bereidingstijd, de ingrediënten op volgorde en de bereidingswijze. De recepten geven ook de hoeveelheid energie, eiwit, koolhydraten, voedingsvezels en vet per portie aan.

De Fitchef Boeken Kopen Met Een Fikse Korting?

Mark heeft een speciale kortingspagina opgezet voor de lezers van deze website. Koop je Fitchef boeken met de link hier en pak die flinke korting nu!

Kern elementen

Waar het allemaal om draait in dit boek is jezelf in balans te krijgen. Het is de bedoeling dat jij je fitter gaat voelen zonder je daarvoor eindeloos aan een dieet te moeten houden.

Daarnaast helpt dit boek je gemakkelijker je ideale gewicht te bereiken, door de juiste tips te bieden en handvaten te geven. Hierdoor kun je ondanks het afvallen toch nog je normale leven leiden, en het gemakkelijk volhouden. Afvallen is namelijk al moeilijk genoeg.

Het doel van Mark van Oosterwijk is dat de recepten in het boek moeten voldoen aan 5 eisen. Doen de recepten dat niet, dan komen ze niet in Fitchef. Deze 5 eisen zijn: 

  1. De Juiste balans tussen voedingsbronnen (bijv. eiwitten en gezonde vetten)
  2. Eenvoud van recepten (makkelijk te bereiden)
  3. Smakelijke recepten
  4. Maaltijden die je een verzadigd gevoel geven
  5. Betaalbare producten op het boodschappenlijstje

Simpel en effectief

Beginnen aan een gezonde leefstijl is niet gemakkelijk. Echter blijkt uit de praktijk dat volhouden nog veel moeilijker is. De focus in dit boek ligt op het zo simpel en effectief mogelijk een gezonde leefstijl behouden. Ook zijn alle gerechten in dit boek makkelijk te bereiden en snel klaar.

Om zo effectief en simpel mogelijk je ideale gewicht te bereiken, hoef je namelijk niet alles op te geven. Het gaat niet over het zo min mogelijk eten, maar het voldoende variëren in gezonde voeding.

Dit is in het begin even wennen, maar als je het eenmaal in je normale leven hebt geïntegreerd is het gemakkelijk en maken de aantallen niet meer uit.

Na het lezen van dit boek, en het uitvoeren in de praktijk heb je geen zin meer in je oude leefstijl. Ik heb ervaren dat ik nu veel fitter ben, en mijn conditie enorm is verbeterd. Tevens voel ik me hierdoor gelukkiger, en besef ik dat een gezond leven start bij je voeding.

Jouw startpunt

Als je gaat beginnen met het lezen van dit boek leer je hoe je kan berekenen welke voedingstoffen je het meeste nodig hebt en welke producten je daarvoor kan eten.

Als je deze berekening eenmaal gedaan hebt, krijg je zelfs een gemakkelijk boodschappenlijstje zodat je gericht boodschappen kunt halen in de supermarkt. Je krijgt namelijk twee kant en klare weekmenu’s, waarin staat hoe je de eerste twee weken gezond kunt eten.

In de tweede plaats is er in het boek een stappenplan verwerkt, zodat je zelfs je eigen menu’s kunt samenstellen. Hierdoor kon ik mijn eigen favoriete ingrediënten toevoegen.

Resultaten met Fitchef boeken

In Nederland en België zijn de Fitchef boeken van Mark van Oosterwijk mega populair. En dat zonder dat Mark veel reclame maakt over zijn boeken. De boeken verkopen zichzelf door de goede resultaten en ervaringen die gebruikers ermee hebben.

Hieronder zie je enkele resultaten en ervaringen van gebruikers van Fitchef boeken: 

Wouter heeft veel profijt van alle tips in het boek

ervaring Fitchef boek

Ellen raad Fitchef aan voor iedereen die gezond wil leven.

Fitchef Turbo Resultaten

Nikki kan afvallen zonder moeite dankzij de Fitchef boeken

Review gebruiker Fitchef

Niet gek dat de boeken al meer dan 25.000 keer zijn verkocht, vind je wel? 

Welke garantie biedt Fitchef Turbo?

Wanneer jij besluit het boek van FitChef Turbo aan te schaffen heb je maar liefst 14 dagen bedenktijd.  Er wordt namelijk gebruik gemaakt van en niet goed geld terug garantie. Wanneer jij dus niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug.

Je hebt dus 14 dagen om, zonder enig risico, uit te proberen of het product ook voor jou werkt!

Conclusie Fitchef Turbo review

Als je het mij vraagt is de Fitchef Turbo een van de beste boeken over afvallen. Alle tips zijn praktisch en gemakkelijk toe te passen. Ook staat er duidelijke taal in het boek, en is alles gemakkelijk te begrijpen! Alle verhalen die ik tot nu toe gelezen heb over de fitchef turbo heb ik als zeer positief ervaren.

Het boek heeft voor mij eigenlijk alle moeite weggenomen om aan een gezonder gewicht te werken. In de praktijk merk ik dat mijn oude gewoontes vervagen, en ik toewerk naar een blijvende gezonde leefstijl.

Na het lezen val al die positieve recensies en het boek aangeschaft te hebben kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over het resultaten die je kan bereiken met dit boek. Om deze reden raad ik het boek zeker aan.

Wil jij ook eindelijk van je overgewicht af? En wil je net als ik op een gezonde en simpele manier je ideale gewicht bereiken? Dan raad ik je het Fitchef Turbo boek van harte aan. Klik op de link hieronder voor meer informatie voor het boek.

De Fitchef Boeken Kopen Met Een Fikse Korting?

Mark heeft een speciale kortingspagina opgezet voor de lezers van deze website. Koop je Fitchef boeken met de link hier en pak die flinke korting nu!

Over de schrijver
Sanne is een vrouw met 2 kinderen. Na haar zwangerschap had ze veel moeite om terug te komen op haar oude gewicht. Of überhaupt om gewicht te verliezen. Sanne heeft toen veel informatie over afvallen en fit worden gelezen en uitgeprobeerd. Met die kennis geeft Sanne anderen advies op Improvefitness.nl
Reactie plaatsen