15 oktober 2017 
in Reviews

Eiwitrijke Recepten Kookpakket review

Eiwitrijke Recepten Kookpakket JaccoDe kans is groot dat je overweegt om de boekenbundel van Eiwitinvasie te kopen. Nietwaar? Je bent immers niet zomaar op deze pagina terecht gekomen. Je bent opzoek naar een Eiwitrijke Recepten kookpakket review.

Maar hoe goed is het Eiwitrijke Recepten Kookpakket van Jacco nu eigenlijk? Om hier achter te komen heb je waarschijnlijk gegoogeld naar meningen, reviews en verhalen van mensen die het Eiwitrijke Recepten Kookpakket al gekocht hebben en zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen.

En eerlijk gezegd is dat zo gek nog niet. Het eiwitrijke kookpakket is al langere tijd populair onder professionele sporters, maar de laatste tijd krijgt het veel aandacht van de 'gewone' sporters. Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is een echte hype geworden.

Het eiwitrijke kookpakket trok ook mijn aandacht, en ik heb het kookpakket een tijdje terug gekocht. Op deze pagina wil ik mijn onafhankelijke en eerlijk review geven over mijn ervaringen met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket van Jacco.

De auteur van het Eiwitrijke Recepten Kookpakket: Jacco

Jacco, een 31 jarige ondernemer, is de acteur van het Eiwitrijke Recepten Kookpakket. Zijn onderneming, met de handelsnaam Eiwitinvasie, leidt hij vanaf zijn appartement in Breda.

Naast zijn studie aan de Hogeschool van Breda, heeft hij een grote passie voor sport. Jacco liep tijdens de uitoefening van zijn passie tegen een ding aan; afwisselende eiwitrijke voeding. Eiwitrijke voeding is voor een sporter essentieel voor het beter en sneller herstellen van spieren en het bevorderen van de spiergroei.

Jacco is van mening dat veel fitnessers én krachtsporters het belang van voldoende eiwitten onderschatten voor het herstel én groei van de spiermassa. Hierdoor laten ze keiharde resultaten liggen.

Jammer vind hij! En daarom heeft hij het Eiwitrijke Recepten Kookpakket samengesteld. Jacco wil met zijn kookpakket fitnessers en krachtsporters afwissellende en makkelijk te bereiden recepten voorschotelen. Hierdoor hoef jij niet meer na te denken over wat je volgende eiwitrijke maaltijd zal worden.

Waarom het Eiwitrijke Recepten Kookpakket?

Tegenwoordig is er op internet veel informatie te vinden over alles wat je maar wilt weten. Maar hoe correct is die informatie? Helaas zijn er veel ‘cowboys’ online bezig die onvolledige of zelfs onjuiste informatie verspreiden.

Jacco wil zich onderscheiden van deze groep. Hij richt zich niet op het brede publiek, maar kiest een selecte groep uit die hij maximaal van de juiste informatie wil voorzien. Jacco weet hierdoor wat zijn doelgroep wil, wat hun problemen zijn en hoe hij daar zo goed mogelijk in kan voorzien.

Voorbeeld Eiwitrijk recept Eiwitinvasie Jacco

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket richt zich alleen op fitnessers en krachtsporters. Hierdoor sluiten de recepten in het pakket perfect aan bij fitness- en krachtsportoefeningen. Jacco’s pakket voorziet in afwisselende gerechten, makkelijk te bereiden recepten en er staan geen ellelange teksten met overbodige informatie in.

Inhoud Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Zoals ik hierboven al genoemd heb, weet Jacco bijzonder goed wat zijn doelgroep wil. Zo weet hij ook dat jij als fitnesser of krachtsporter niet alleen opzoek bent naar eiwitrijke recepten voor je diner, maar voor al je maaltijden. Ook voor je ontbijt, lunch en tussendoortjes.

Het Eiwitrijke Kookpakket is een bundeling van eiwitrijke ontbijtrecepten, eiwitrijke lunchrecepten, eiwitrijke dinerrecepten en eiwitrijke snackrecepten. Als extraatje heeft Jacco momenteel een receptenboek voor eiwitrijke smoothies én een maaltijdplanner toegevoegd.

Eiwitrijke smoothies van Jacco zijn, als je het mij vraagt, de perfecte aanvulling op zijn eiwitrijke recepten. Ze zijn niet alleen snel te bereiden en makkelijk mee te nemen. Eiwitrijke smoothies zijn ook een goede voorbereiding op je work-out en als cooling down na je work-out.

Lay-out Eiwitrijke Recepten Kookpakket

De fitnessers en krachtsporters stonden bij Jacco centraal toen hij zijn kookpakket samenstelde. Hij keek naar de problemen waar zij tegenaan liepen op het gebied van voeding.

Jacco irriteerde zich aan het feit dat de meeste eiwitrijke kookboeken geen volledige informatie geven of vol staan met onnodige teksten over NIET gerelateerde onderwerpen.

Het kookpakket van Jacco is daarom ‘to the point’. Kort, duidelijk en afwisselend. Bij ieder gerecht geeft hij een foto van het eindresultaat, een kort lijstje met ingrediënten die nodig zijn en een makkelijk stappenplan over hoe je het gerecht bereidt.

eiwitinvasie Jacco Hertsen

In het Eiwitrijke Recepten Kookpakket staan meer dan 100 eiwitrijke recepten. Bij het samenstellen van de recepten heeft Jacco een goede verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten aangehouden.

Door het aantal koolhydraten en vetten te beperken, verlies je overbodige vetten. Je spieren zullen dus beter en mooier zichtbaar worden. Jacco weet ook dat het compleet schrappen van koolhydraten en vetten slecht is voor je spiermassa. In zijn kookpakket geeft hij een goede balans tussen de drie macronutriënten.

De prijs: is het kookpakket zijn geld waard?

Oké het pakket klinkt goed, maar is het zijn geld waard? Dat zeker! Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is naar mijn idee nog altijd een (te) laag geprijsd kookpakket.

Zeker als je kijkt naar alles wat je krijgt voor de prijs van het eiwitrijke kookpakket. Het is een 6-delig pakket met maaltijden en tussendoortjes voor de hele dag. En met meer dan 100 recepten kun je genoeg variatie aanbrengen in je maaltijden.

30-dagen niet goed? Goed terug garantie!

Kopers die net als mij onlangs het Eiwitrijke Recepten Kookpakket gekocht hebben zijn zeer tevreden over het pakket. Dit is terug te lezen in de positieve reviews die online te lezen zijn over het Eiwitrijke Recepten Kookpakket.

De positieve reviews hebben Jacco doen besluiten om klanten een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie te geven.

Als je nu het Eiwitrijke Recepten Kookpakket koopt, heb je 30 dagen te tijd om te bekijken of het pakket iets voor jou is. Vind je het pakket toch niks, wat ik me niet voor kan stellen, dan kun je dit aan Jacco aangeven.

Jacco zal dan direct de aankoopprijs terugstorten op je bankrekening. Hierdoor loop je geen risico op een miskoop, en het eiwitrijke kookpakket is dus het proberen waard.

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket kopen (+kortingslink!)

In dit artikel heb ik je eerlijk en onafhankelijk verteld wat mijn ervaringen met het kookpakket zijn. Mijn mening, review en ervaringen met het pakket zijn zeer positief.

Ik vind dat het kookpakket niet kan ontbreken voor iedere fitnesser of krachtsporter die het maximale uit zijn trainingen wil halen.

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je direct aan de slag met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket?

Door op de onderstaande kortingslink te klikken kun je direct aan de slag. Waarom zou je het geen kans geven? Is het niets voor jou dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug!

Ga nu naar de kortingspagina

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen