03 augustus 2018 

Fit Methode review: hoe goed is deze methode? (+video!)

fit methode boekcover en appIs het FIT boek iets voor mij? Hoe ziet de inhoud eruit? Wat zijn ervaringen met FIT.nl van anderen? Kortom: je bent opzoek naar een FIT Methode review.

Waarschijnlijk heeft een korte zoektocht op Google je hier gebracht.

En dat is maar goed ook!

Veel reviews zijn kort en beknopt en delen daarom alleen algemene informatie over het boek. Denk aan inhoud, vormgeving en waar je het boek kunt kopen.

En tuurlijk dat is ‘leuk’ om te weten voordat je het boek gaat kopen. Maar is het niet belangrijker om te weten of de FIT Methode wel écht bij jou past? Ik heb het boek gekocht en ben er een flinke tijd mee bezig gegaan. Hierdoor kan ik precies vertellen hoe het boek eruit ziet. Maar nog belangrijker: voor wie het boek absoluut een aanrader is (uit eigen ervaring). En daarbij zeg ik ook heel eerlijk wanneer het boek niet voor jou geschikt is.

Verwacht in deze Fit Methode review dus niet alleen positieve bevestigingen te lezen op de vraag: “Is het FIT Boek wel iets voor mij?” Het kan zomaar zijn dat het boek niet voor jou geschikt is (als je niet bereid bent om van gedachte te veranderen).

Kortom: voorkom een miskoop. Lees eerst rustig deze review door. Dan pas kan je een goede beslissing maken om het Fit Methode boek te kopen of juist niet.

Wat is de Fit Methode?

De FIT Methode onderscheidt zich van veel andere gezondheidsboeken. Wetenschappelijke onderbouwing van alles wat je in het boek vindt is bijvoorbeeld 1 groot verschil.

Wetenschappelijk onderbouwd? Is het boek daardoor niet mega duf en saai om te lezen? Nee, zeker niet. Het FIT team heeft er alles aan gedaan om het boek heel makkelijk en op een leuke manier leesbaar te maken.

Ondanks dat de FIT Methode meer dan 300 pagina’s (328 om precies te zijn) telt, is het boeiend om te lezen tot de laatste pagina. Met duidelijke plaatjes, duidelijk gepresenteerde tekst en quotes is er met de vorming van het boek niets mis.

Door de uitleg hoe en waarom je iets moet doen, in plaats van je iets kant-en-klaar voor te kauwen, leer je zelf beslissingen maken. En zelf op onderzoek uit te gaan. Want onderzoek heeft uitgewezen dat dát de juiste manier is om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen of gewoon fitter te worden.

Kortom: wil jij fitter worden, spieren opbouwen of afvallen? Lees dan snel verder wat het FIT boek jou te bieden heeft!

Het 10-stappen plan van FIT.nl

Na een kort voorwoord en kennismaking met het FIT.nl team, begint het boek met 10 stappen waarin het boek is opgedeeld. Deze stappen zijn:

 1. Breng je situatie in kaart
 2. Formuleer je SMART-doel
 3. Vul het startformulier in
 4. Installeer de FIT-app
 5. Maak je eigen voedingsschema en houd je voeding bij
 6. Doe de FIT-check
 7. Ga aan de slag met de trainingsschema’s
 8. Geef jezelf feedback op je voeding
 9. Evalueer je herstel
 10. Evalueer je (sub)doel en stel eventueel bij

Stappen plan fit boek

Het goed invullen van dit plan is cruciaal om je doel te behalen. Om je te helpen met het invullen van de stappen gaat het boek op iedere stap in. Ook vind je in de FIT Methode een geheime link waar je dit 10 stappenplan online kunt doorlopen.

Met de gegevens die je daar invult krijg je GRATIS toegang tot de grote bibliotheek trainingsschema’s. Ook stuurt het FIT team je dan extra tips en huiswerkopdrachten om je motivatie te bewaren.

De online toegang, tips en huiswerkopdrachten krijg je bij aanschaf van de pakketten 2 en 3. Let op: dat is alleen als je via de officiële webshop koopt (hierover later meer).

Een bekend spreekwoord gaat als volgt:

Een goed begin is het halve werk

De auteurs van de Fit Methode willen dat iedereen zijn of haar doel haalt met het boek. Of dat nou afvallen, spieropbouw of fitter worden is. Om daarvoor te zorgen is het neerzetten van een goede basis belangrijk.

Is de Fit Methode voor jou geschikt?

De Fit Methode is een boek bomvol informatie over het verbeteren van je gezondheid. Of dat nu afvallen, spieren opbouwen of fitter worden is.

Deze informatie is ongeacht het type lichaam, leeftijd, voorkeuren of ervaringen te gebruiken.

Simpelweg voor iedereen dus!

Nou...

Dat is toch niet helemaal waar. In het boek geeft het FIT team eerlijk toe dat afvallen of spieren opbouwen niet altijd makkelijk is. Om je doel te halen zal je er dus tijd en moeite in moeten steken.

In de praktijk vertaalt zich dit naar 2 soorten sporters, namelijk de volgzame en de leergierige sporters. Voorop wil ik stellen dat met beide niets mis is. Maar voor het ene type sporters is de FIT Methode wel geschikt, en voor de andere juist niet.

Om goed te kunnen bepalen of de Fit Methode wel werkelijk voor jou geschikt is, kun je een gratis inkijkexmplaar downloaden.

Volgzame sporters

Het eerste type zijn de volgzame sporters. Dit type wil precies voorgekauwd hebben wat ze moeten doen in een dieet.

Alles moet werkelijk tot in de puntjes beschreven staan, anders stoppen ze met het dieet.

De reden waarom ze een bepaalde soort voeding juist wel of niet mogen eten begrijpen dit soort sporters daarom nooit. Ze weten bijvoorbeeld alleen dat te veel alcohol niet goed is tijdens het afvallen. Maar waarom dat is weten ze niet.

Dit geldt ook voor het uitvoeren van trainingsoefeningen en rusten. Ze weten helemaal niet waarom ze een bepaald trainings- en rustschema gebruiken. Ze doen het alleen omdat het beschreven stond in hun dieet.

Volgens de cijfers zijn dit type sporters de mensen die snel vele kilo’s afvallen.

Maar…

…Die kilo’s komen er weer snel aan omdat ze niet geleerd hebben waarom en hoe ze eigenlijk fit moeten blijven. En daar begint het eeuwige jojoën.

Leergierige sporters

Dit type sporter, de leergierige sporter, is 100% het tegenovergestelde van de volgzame sporter.

Waar de volgzame sporter van dieet naar dieet zal gaan, focust de leergierige sporter zich op één dieet. Leergierige sporters bijten zich helemaal vast in een dieet of methode en willen daarmee slagen.

De volgzame sporter faalt tekens met zijn dieet of methode, en geeft alles en iedereen de schuld. Behalve zichzelf! “Zo’n dieet is toch nooit vol te houden als ik nooit iets lekkers mag eten”, “Ach, er klopte niets van dat dieet. Niemand heeft er ooit succes mee behaald” zijn enkele van de gehoorde excuses.

Fit boek FIT.nl

Zo zal de leergierige sporter in het begin minder resultaten zien van zijn inspanning. Hij zal veel moeten leren over hoe en waarom hij een bepaalde keuze moet maken. Na enige tijd heeft dit type sporter een grote bron van informatie tot zich genomen. Dankzij die bron aan informatie is een leergierige sporter na enige tijd geen diëter meer, maar een persoon met een nieuwe en gezonde levensstijl.

Wil jij starten met een nieuwe levensstijl, zodat je na enige tijd geen diëter meer bent? Dan is de Fit Methode een goede match. Dit boek is dankzij uitleg over HOE en WAAROM je bepaalde voeding, trainingen of rust moet gebruiken het perfecte boek voor jou!

Let op: in de Fit Methode vind je weinig kant-en-klare weekmenu’s of recepten. Wat je wel gaat vinden in het Fit boek is informatie, zodat je zelf een voedingsschema en trainingsschema kunt opstellen. Het boek zit namelijk bomvol met informatie over training, voeding, herstelperiodes en nog veel meer.

FIT.nl ervaringen

De Fit Methode is uitgegeven door het FIT-team. Dit is een team van oud studenten die zichzelf rot irriteren aan de onjuiste informatie die verspreid wordt over afvallen en gespierd worden.

Hoe zij weten dat de informatie onjuist is? Alle leden van het FIT.nl team hebben een wetenschappelijk onderbouwde opleiding gevolgd binnen het domein van de medische sociologie. Een domein wat streeft naar een juiste interpretatie en uitvoering van wetenschappelijk onderzoek.

Dat klinkt lastig. Maar eigenlijk komt het er op neer dat de informatie in De Fit Methode onderbouwd is met wetenschappelijk onderzoek. Er wordt dus geen bullshit verkocht in het boek.

Het FIT.nl team heeft veel ervaringen met vetverlies en spieropbouw. Zo bestaat de redactie van het Fit boek uit échte gezondheidsprofessionals: sportdiëtisten, wetenschappers, fysiotherapeuten, personal coaches en zelfs een arts en psycholoog zijn ‘aan boort’ van het FIT.nl team.

Genoeg ervaring binnen het Fit team dus. En dat merk je aan alles in de Fit Methode terug.

Personal coaches Jeroen van der Mark, Erik Huizinga en Neeke Smit hebben een grote bijdrage gehad in het Fit boek. Hun adviezen en persoonlijke ervaringen komen in de Fit Methode regelmatig voorbij.

fit.nl ervaringen

Inhoud van de Fit Methode

Nu je al een beetje weet wat de Fit Methode is, wie de auteurs zijn en voor wie het Fit boek geschikt is ben je waarschijnlijk geïnteresseerd geraakt naar de hele inhoud. Nietwaar?

In deze Fit Methode review geef ik je een kleine inkijk in het boek. En vertel ik hoe de inhoud eruit ziet.

De inhoud van het boek is gebaseerd op 4 pijlers, namelijk:

 • Mindset
 • Beweging en training
 • Herstel
 • Voeding

Door de informatie in het boek te gaan toepassen word je je eigen coach op het gebied van deze 4 pijlers. En bouw je elke dag aan een fitter lijf.

#1 Mindset

Waar het in veel fitness- of vetverliesboeken aan ontbreekt is het onderdeel mindset. Dit komt omdat veel mensen een ‘volgzame sporter’ zijn. Zij volgen gewoon blindelings adviezen op.

Voor een leergierige sporter, waarvoor de Fit Methode bedoeld is, is het onderdeel mindset van groot belang. Dit type sporter haalt namelijk niet de snelle resultaten, maar zet een lifestyle verandering in gang.

Om ervoor te zorgen dat je voedings- en trainingsschema’s vol kunt houden is het belangrijk om te beschikken over zelf coachende kwaliteiten. Na de uitleg van het 10 stappenplan gaat het boek verder met de pijler mindset.

Daarin lees je bijvoorbeeld hoe je jezelf elke dag kunt motiveren. Of wat een goede en wat een slechte mindset is, en hoe je die mindset kunt veranderen. Met de korte vragenlijst op pagina 47 van de Fit Methode kun je checken wat voor mindset jij hebt.

Kortom: de pijler mindset is niet mega uitgebreid, maar zeker een goede toevoeging aan het boek.

#2 Beweging en Training

Na de nodige motiverende woorden bij mindset gaat de Fit Methode verder met de 2e pijler. Beweging en Training.

Een pijler die werkelijk bomvol zit met informatie. Maar ja, wat wil je met 106 pagina’s?

Aan het begin van het hoofdstuk vertellen de auteurs het verschil tussen beweging en training. Daarbij worden de voordelen van beide genoemd. Wist jij bijvoorbeeld dat je regelmatig kunt trainen én toch te weinig beweging kunt krijgen?

Verder wordt er in de hele pijler informatie, tips en uitleg gegeven over zeer diverse onderwerpen. Van het proces van spieropbouw tot de juiste ademhalingstechniek tijdens cardiotraining.

Enkele grote onderwerpen die zeer uitgebreid worden verteld in de Fit Methode zijn:

 • Warming-up: weet jij bijvoorbeeld wat de beste warming-up is? Of wat er gebeurt tijdens rekken?
 • 8-trainingswetten: 8 wetten die iedere conditie- en krachtsporter moet kennen. Tenminste, als je voor de beste resultaten gaat.
 • Alles over krachttraining: krachttraining is een flink onderdeel van deze pijler. Eerst worden alle voordelen van krachttraining opgesomd. Daarbij wordt verteld hoe je breed kunt worden, maar ook hoe je krachttraining kunt gebruiken om af te vallen en niet breed te worden. Met een makkelijk overzicht zie je in één afbeelding met welke oefeningen je een bepaalde spiergroep het beste kunt trainen. En misschien nog belangrijker; welke oefeningen je absoluut niet moet gebruiken. Ook algemene zaken als aantal sets, hoeveel belasting en hoeveel rust tussen oefeningen worden uitgebreid en op een leuke manier verteld. Kortom: met deze informatie maak je direct een vliegende start in de sportschool of thuis.
 • Alles over cardiotraining: dit is ook een mega uitgebreid onderdeel in het Fit boek. Er wordt gesproken over je energieverbruik per training, op welke intensiteit je het beste kunt trainen en wat er waar is van de Fat-Burn-Zone. Ook vertellen de personal coaches je welke cardio oefeningen je het beste kunt nemen. En wat de voor- en nadelen van die oefeningen zijn. Kortom: een mega goede toevoeging aan de Fit Methode als je cardiotraining wilt toepassen in je schema.

Zoals je ziet is pijler 2 een bomvolle pijler met tips en informatie speciaal voor jou doel.


#3 Herstel

Voor zo veel mogelijk resultaat is een periode van voldoende rust belangrijk. In die periode kan het lichaam herstellen van de inspanningen. En dat is het onderwerp van deze 3e pijler in het Fit boek.

Helaas is het herstel de meest onderschatte factor in het proces om meer spieren of conditie op te bouwen. Daarom behandeld het FIT team deze pijler goed in het boek

Deze pijler is wat betreft het aantal pagina’s een stuk korter dan die van Beweging en Training. Maar dat is ook logisch. Herstel is een belangrijker onderwerp, alleen raak je daar een keer over uitgepraat.

Toch is er in de FIT Methode niet bespaard op informatie over dit onderwerp. Enkele onderwerpen zijn: hoeveel rust heb je nodig, overtraining: wat is het en hoe kun je de symptomen herkennen, hoeveel slaap je nodig hebt en vooral waarom, wat de beste slaaphouding is en welke slaaphouding je beter niet kunt aannemen.

Kortom: de pijler Herstel is een kort maar krachtige pijler die een zekere verrijking is van de Fit Methode.

#4 Voeding

Voeding is met 129 pagina’s de meest uitgebreide pijler van de Fit Methode. In deze pijler wordt vooral verteld waarom iets gezond is, en hoe je zelf een voedingspatroon kunt samenstellen.

Je vindt er dus weinig informatie als: “eet elke dag 1 banaan en 1 appel”. De informatie die erin staat kan zoiets wel zeggen, maar dan staat er altijd bij WAAROM dat belangrijk is voor je doel. Hierdoor leer je zelf keuzes te maken.

Met die informatie kan je op het einde van het hoofdstuk een eigen voedingsschema opstellen. Aan de hand van 3 stappen doe je dat. Deze stappen worden rustig opgebouwd met alle benodigde informatie erbij. De stappen zijn:

 • Stap 1: je energiebehoefte berekenen. Rustig, je hoeft niet bang te zijn. Er staan niet allerlei wiskundige berekeningen in. Het Fit team heeft het gewoon zo simpel mogelijk gehouden.
  • Stap 1.1: in deze tussenstap bereken je hoeveel energie je lichaam nodig heeft. Zowel op een ‘normale’ dag als een sportdag.
  • Stap 1.2: in deze tussenstap kom je te weten wat je aangepaste energiebehoefte is. Dit is afhankelijk van je doel wat je wilt bereiken.
 • Stap 2: juiste verdeling van voedingsstoffen: welke verdeling je van voedingsstoffen je het beste kunt aanhouden voor je doel en waarom. Zo is de verdeling voor duursporters anders dan bijvoorbeeld krachtsporters. Deze voedingstoffen verdeling is gebaseerd op de 3 macronutriënten; eiwitten, koolhydraten en vetten.
 • Stap 3: welke voeding je beter wel en niet kunt eten en waarom. FIT geeft je een lijst met 10 gezonde keuzes. Daarop staat hoe je bepaalt of een product gezond is, en waar je dan op moet letten. Met die informatie kun je in de toekomst makkelijk herkennen of je een gezond of ongezond product in handen hebt, zonder dat je dit moet nazoeken.

Aangezien deze pijler zo belangrijk is voor het slagen van je doel, staat er nog een bonus in de Fit methode. Dit is een boodschappenlijstje bomvol met producten die niet mogen ontbreken in je winkelmandje.

Ook tips voor vegetariërs en veganisten zijn te vinden in de bonus. En een goede toevoeging zijn de tips om het afslanken makkelijker te maken, of zelfs leuk!

Kortom: de pijler ‘Voeding’ in het Fit boek is van grote waarde. Of je doel nu afvallen, fitter worden of spieren opbouwen is.

Mijn FIT Methode review en ervaring

Hopelijk heb je op dit moment al een goed beeld van wat de Fit Methode inhoudt.

Dan kan de informatie nog zo mooi verpakt zijn, de vraag blijft of de methode wel echt werkt. Heeft er wel ooit iemand succes met het Fit boek behaald? Ofwel: je wilt graag ervaringen van andere Fit Methode gebruikers lezen. En dat ook heel begrijpelijk.

Daarom beschrijf ik mijn persoonlijke ervaring met het boek in deze Fit Methode review.

Omdat ik enkele kilo’s te zwaar was zat ik niet lekker in mijn vel, en had ik weinig zelfvertrouwen als het op mijn lichaam aankwam. Als goede voornemen voor 2018 had ik afvallen boven op mijn lijstje staan.

Veel mensen in mijn omgeving waren sceptisch. Het was namelijk niet de eerste keer dat ik begon met afvallen. En net zoals de andere keren dachten zij dat ik weer zou gaan falen. 

Ik was al dat jojoën spuug en spuug zat, en wilde de mensen in mijn omgeving eens bewijzen dat ik het echt kon. Op het internet had ik destijds gelezen over de Fit Methode.

Ik was al snel onder de indruk en kocht het Fit boek. De eerste stap voor mijn goede voornemen was gezet. En hoe nu verder?

Mijn eerste indruk van het FIT boek

Ergens tussen de kerstdagen door heb ik het boek van FIT.nl besteld. Ik had mijn goede voornemen namelijk luid en duidelijk bekend gemaakt bij mijn familie en vrienden.

Daarom moest ik opzoek naar een manier om dat voornemen ook waarheid te laten worden. Van al mijn diëten had ik wel geleerd dat het simpelweg opvolgen van een kant-en-klaar dieet niet werkt.

Dus ging ik opzoek naar een dieetboek met tips en informatie over hoe en waarom bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Deze zoektocht bracht me al bij de Fit Methode.

Vrij snel bestelde ik het boek, wat ik de volgende dag al in huis had. Ik heb toen direct het FIT boek doorgebladerd en wat stukjes tekst gelezen.

ervaringen Fit Methode

Direct viel me op wat voor een dik boek het eigenlijk is. Met meer dan 300 pagina’s is dat ook wel logisch, maar toch was het een echt boek wat je in handen had. Ook vielen de gekleurde tabjes aan de zijkant van het boek direct op. Iedere pijler (van de 4 pijlers) heeft zijn eigen kleur. Zo blader je handig door het boek heen.

Na ook links en rechts wat stukjes tekst gelezen te hebben wist ik het zeker: Dit gaat hem worden! Het boek voelt als een écht boek in je hand, de tekst is makkelijk te lezen maar bevat toch de juiste wetenschappelijk informatie en alle onderwerpen over afvallen en gespierd worden kom aan bod.

Wat wil je nog meer?

Resultaten met de FIT Methode

Natuurlijk kwamen de resultaten niet vanzelf na het lezen van de Fit Methode. Dit word je ook op het hart gedrukt in het Fit boek.

Ik moest dus echt actie ondernemen om dit dieet te laten slagen. Hoewel dat niet altijd makkelijk was, hield het duidelijk opgestelde doel mij op de been.

Toen ik die enorme heuvel eenmaal had genomen, kwam ik in een ‘flow’. Het afvallen ging steeds makkelijker, en ik begon de voeding echt lekker te vinden.

Als ik er achteraf op terug kijk, weet ik echt niet wat me destijds zo lang tegen heeft gehouden om echt succes te boeken. Waarom had ik de Fit Methode niet eerder ontdekt? Inmiddels heb ik het dieet achter me gelaten en heb ik mijn nieuwe gezonde levensstijl aangenomen.

Hoe ik dit bereikt heb en wat mijn valkuilen zijn geweest vertel ik je hieronder.

Het boek gelezen: en nu?

Direct na het lezen van De Fit Methode zat ik vol energie en ik wilde zo snel mogelijk beginnen.

Ik begon met de 1e stap van het 10 stappenplan. Mijn lichaam had ik gemeten en mijn gegevens heb ik online ingevuld.

Direct ging ik door naar de 2e stap. Het formuleren van een SMART-doel. Dankzij een uitgebreide uitleg wist ik wat SMART inhield en hoe ik het beste zo’n doel kon opstellen.

Ook het samenstellen van mijn voedingsschema’s en trainingsschema’s heb ik zelf gedaan. Uiteraard met de informatie en tips uit de Fit Methode. Weet jij bijvoorbeeld wat de juiste verdeling van macro’s is als je wilt afvallen of gespierd worden? (Let op: er zit een verschil tussen macroverdeling per doel).

4 weken later

Na 4 weken bezig te zijn met de Fit Methode was aan mijn uiterlijk nog weinig vooruitgang af te lezen. Behalve dan dat ik opgewekter was en er fitter uitzag doordat mijn nachtrust verbeterde met de tips uit het FIT boek. 

Alleen de resultaten waren dan nog niet zichtbaar van buiten. Van binnen maakte ik grote veranderingen mee.

Resultaten fit methode

In de 4 weken begon ik me iedere week ‘fitter’ te voelen. Ik kreeg meer zin om uit bed te komen, te gaan sporten en gezond te eten. Het was niet veel, maar gaf me toch iets van voldoening.

Helaas was al het harde werk van deze 4 weken niet zichtbaar in de spiegel. Maar dankzij het SMART geformuleerde einddoel wist ik dat ik mijn doel snel en ook écht ging bereiken. Dat gaf me een hoop zelfvertrouwen.

8 weken bezig met de FIT Methode

Na 2 maanden (8 weken) bezig te zijn met de Fit Methode ging het steeds beter.

Ik was weliswaar nog steeds geen Arie Boomsma, maar beetje bij beetje kwam het resultaat. En dat voelt lekker kan ik je vertellen.

Mijn lichaam zag er stukken strakker uit. En dat begon ook een select groepje uit mijn omgeving te merken. Dat was ook niet gek, want ik was inmiddels al zo’n 4 tot 5 kilo afgevallen.

Helaas heb ik in week 6 van mijn dieet een grote tegenslag gehad. In die week verloor ik even de totale controle over mezelf door allerlei privé omstandigheden. Dit leidde tot een hongerkick, waardoor ik weer wat aankwam.

Gelukkig kon ik mezelf dankzij de pijler Mindset snel herpakken en tegen mezelf zeggen:

Mick wat je gedaan hebt is stom, maar het kan gebeuren. Trek er je lessen uit en vergeet de narigheid heel snel.

Hierdoor was ik snel van mijn schuldgevoel af, en kon ik direct de weg naar mijn doel herpakken.

BAM; de aanhouder wint

Zoals de titel al doet vermoeden had ik mijn doel bereikt. Toen ik begon dachten veel mensen in mijn omgeving dat ik De Fit Methode niet ging volhouden.

“Het tegendeel is bewezen”, kon ik na 14 weken met trost zeggen. Ik was ruim 10 kilo afgevallen. Maar buiten dat voelde ik mezelf gewoon fitter en ben ik ‘gewend’ geraakt aan mijn nieuwe levensstijl.

Tijdens mijn dieet heb ik alleen maar mensen zien vertrekken uit de sportschool. In januari was de sportschool nog bomvol, later was er ruimte genoeg op alle cardioapparaten.

Dat vond ik niet erg. Ik had lekker de ruimte in de sportschool, en ik wist dat mijn dieet wel werkte.

Kortom: met de Fit Methode heb ik geweldige resultaten kunnen boeken die ik met andere diëten nooit geboekt had. En op het moment van schrijven is het al ruim 7 maanden geleden dat ik begon. Maar nog steeds ben ik slank en voel ik me stukken fitter. Allemaal dankzij mijn nieuwe levensstijl.

Ervaringen van anderen met de FIT Methode

Met het lezen van mijn resultaten alleen kan je denken: “Ja, hij is gewoon een sportief typ. Daarom dat het dieet wel voor hem werkt” of “hij heeft al zoveel diëten geprobeerd, dat het nu zijn doorzettingsvermogen is wat hem geholpen heeft en niet de Fit Methode.”

Maar…

… Onthoud dan 1 ding. Ik ben niet de enige die geweldige resultaten heeft geboekt met het Fit boek.

Vele anderen zijn mij en jou al voorgegaan. En met veel succes. Op het internet vind je overal vele positieve ervaringen met de Fit Methode.

Een paar van deze ervaringen zie je hieronder:

Kim zegt: 

Ik ergerde me al lange tijd aan mijn lichaam. Enkele jaren gelden had ik een strak lichaam, maar door stress en drukte op het werk ben ik mijn gezondheid gaan verslonzen. En zie dat dan nog maar eens om te draaien. Met de Fit Methode kreeg ik de juiste informatie binnen handbereik, en heb ik mijn ongezonde levenspatroon kunnen doorbreken. Nog dagelijks geniet ik hiervan!

Taylors ervaring met de Fit Methode: 

Altijd heeft er iets in me gekribbeld om gespierd te worden wanneer ik de films van Sylvester Stallone als Rocky keek. Nooit is het echt gelukt om de juiste actie te ondernemen. Totdat ik de Fit Methode cadeau kreeg tijdens mijn verjaardag. Dankzij dat boek ben ik gespierd geworden. Misschien niet zoveel als Rocky, maar ik ben dik tevreden. Het boek is toch een van de betere cadeaus geweest die ik ooit heb gekregen.

Lotte is positief:

Ik wil vooropstellen dat ik dit boek iedereen kan aanraden. Niet alleen vanwege het heldere stappenplan om fit te worden, maar vooral door de tips om ook fit te blijven. Ik hou er niet van om in de sportschool te staan zweten. Gelukkig kon ik daar in de Fit Methode goed mee omgaan, en train ik lekker thuis of in de natuur. Daarnaast is het boek lekker leesbaar en toegankelijk voor iedereen. Of je nu 20 jaar bent, of 70. Een echte aanrader dus!

En zo zie je maar dat ik niet de enige ben met een positieve review van de Fit Methode.

Dit is wat je krijgt en wat er gebeurt na betaling

Wanneer je de Fit Methode wilt kopen kun je kiezen uit 3 pakketten, namelijk:

 • Het boek
 • Het boek + Fit Methode plan
 • Het boek + Fit Methode plan + Personal Coaching.

Op de verkooppagina van de Fit Methode wordt duidelijk vermeldt wat je WEL en ook wat je NIET krijgt. Zo kun je voor jezelf een goede keuze maken. Check de pakketten>>

De betaling van het boek verloopt via Paypro. Dat is een grote betalingsverwerker met een vergunning van De Nederlandse Bank, en staat onder streng toezicht van deze bank. Zo verloopt je betaling altijd op een veilige manier.

Na de betaling ontvang je vrij snel (binnen 5 minuten) een mailtje dat je bestelling succesvol is geplaatst. Het Fit team gaat dan direct aan de slag om het boek de volgende dag bij jou te bezorgen.

Ook krijg je een mailtje met daarin de gegevens waarmee je de Fit Methode gratis kunt downloaden. Je hoeft dus niet te wachten tot het boek wordt bezorgd. Of als je het boek iemand cadeau doet, kan je mooi de digitale variant voor je eigen houden.

Kortom: het betalen van de Fit Methode is 100% veilig en je ontvangt direct informatie waarmee je aan de slag kunt.

Niet goed? Geld terug garantie!

Bij aanschaf van de Fit Methode krijg je een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Deze geld-terug garantie houdt in dat je bij ontevredenheid je volledige aankoopbedrag terug krijgt. Als je niet tevreden bent over de inhoud van het Fit boek of het boek niet is wat je ervan verwachtte kun je binnen 14 dagen kosteloos je geld terug vragen.

Dit maakt dat je niets te verliezen hebt, en geen enkel risico loopt op een miskoop. Relax toch?

De Fit Methode kopen (+korting!)

Ben je na het lezen van deze Fit Methode Review – net zoals ik – overtuigd van het Fit boek? Wacht dan niet langer en schaf het pakket nu het nog kan aan met korting.

Een completer pakket over bewegen & trainen, mindset, herstel en voeding ga je nergens anders vinden voor deze prijs. Met de informatie kun je vandaag nog beginnen om een slank, gespierd of fit lichaam te krijgen.

Met de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie dek je jezelf in tegen een miskoop. Je loopt dus geen enkel risico met het kopen van de Fit Methode.

Het kopen van de Fit Methode tegen de scherpste prijs doe je via deze kortingslink.

Over de schrijver
Mick is in zijn jeugd veel gepest vanwege zijn overgewicht. Toen hij 18 was besloot hij er iets aan te doen en heeft hij deze website opgericht. Op Improvefitness geeft Mick tips over trainingsoefeningen, voeding en rustmomenten.
Reactie plaatsen